Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

QUOTE(Soled @ 2014 02 13, 18:28)
Na taip, bet tikroji Mahidevran su Hiurem nesugyveno, tai ir seriale tai vaizduojama smile.gif

kazi ir su motinele taip nesugyveno? g.gif kazkaip kiek esu skaiciusi, visur buvo tik apie nesantaika tarp jos ir Irahimo ir Mahidevran smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 02 13, 17:28)
Na taip, bet tikroji Mahidevran su Hiurem nesugyveno, tai ir seriale tai vaizduojama smile.gif

Tai ta Hiurem jai netrukde. Atsitrauki ir gyveni savo gyvenima. Pati kalta, kad susitaikyti negalejo ax.gif
Atsakyti
prašykit kas į až.
kas atsitiko su Maxmedu Hiurem sunum, ir kas su Hatidže ir jos vaikais, žiūrėjau online į priekį prabegom serijas ir kai kurias man nerodė iki galo, tai likimų šitų žmonių nežinau
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 02 13, 14:40)
Aš tai kai vyro neturiu pašonėj dabar, tai varvinu seilę į BaliBėjų žiūrėdama lotuliukas.gif Niekad man jokie aktoriai nepatikdavo biggrin.gif bet šitas nerealus.Jau ne pirmą kart rašau apie savo simpatijas jam, matomai smegeninę užspaudė lotuliukas.gif

tongue.gif As kad ir turiu pasonej MB ir dar kartu paziurim seriala, bet Balibejus ir man seileteki sukelia lotuliukas.gif . O MB tipo net pasipiktino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2014 02 13, 18:57)
tongue.gif As kad ir turiu pasonej MB ir dar kartu paziurim seriala, bet Balibejus ir man seileteki sukelia lotuliukas.gif . O MB tipo net pasipiktino tongue.gif

Viena kart ir garsiai sakiau MB , kad grazus aktorius wub.gif , bet daugiau nenoriu erzinti, tylomis seile pavarvinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 13, 18:58)
Viena kart ir garsiai sakiau MB , kad grazus aktorius  wub.gif , bet daugiau nenoriu erzinti, tylomis seile pavarvinu  tongue.gif

tongue.gif va va jau ir as tyloj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 13, 18:58)
Viena kart ir garsiai sakiau MB , kad grazus aktorius  wub.gif , bet daugiau nenoriu erzinti, tylomis seile pavarvinu  tongue.gif

O tai vyrai pyksta del to?? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 02 13, 19:22)
O tai vyrai pyksta del to?? unsure.gif  smile.gif

nu nieko ta kart nesake, bet jei pastoviai kartosiu g.gif tai bent pirsta prie smilkinio pasukios arba prades ciupinet ar kakta nekarsta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 02 13, 19:22)
O tai vyrai pyksta del to?? unsure.gif  smile.gif

Na ne, pykt nepyksta, bet tokia pavydo gaidele balse prabego smile.gif (matyt pakankamai vaizdziai issakiau del ko jis man patinka smile.gif ). Ir kaip mickute sake kita kart pirstu pasukiotu ties smilkiniu tongue.gif
Atsakyti
jau anonse rode, kad grista Mahidebran su suaugusiu Mechmetu thumbup.gif toliau intrigos velsis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 14, 16:19)
jau anonse rode, kad grista Mahidebran su suaugusiu Mechmetu  thumbup.gif  toliau intrigos  velsis  tongue.gif

Su Mustafa biggrin.gif Mechmetas Hiurem sūnus.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 02 14, 17:42)
Su Mustafa biggrin.gif Mechmetas Hiurem sūnus.

a fu, sumaisiau vardus tongue.gif vis tiek supratot apie ka rasiau tongue.gif kaip laukiu sekancios serijos thumbup.gif
Atsakyti