Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

[COLOR=yellow]Bus ateiti odaliska viena, kuri susuks galva Suleimanui, bus, tik kad Valide nebebus, ir ja i rumus atves pati Jurem ax.gif
Papildyta:
nu po galais , geda, bet nezinau kaip uzgeltonint ... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 23 vasario 2014 - 18:39
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 02 23, 20:39)
[COLOR=yellow]Bus ateiti odaliska viena, kuri susuks galva Suleimanui, bus, tik kad Valide nebebus, ir ja i rumus atves pati Jurem ax.gif
Papildyta:
nu po galais , geda, bet nezinau kaip uzgeltonint ... smile.gif

pzymite teksta ir spaudziat color yelow 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 02 23, 20:30)
Taigi hiurem pasake, kad tai buvo vienintele drauge jos, zinoma ji nenorejo kad isvyktu. Siaip tai nefaina dabar, visi pykstasi, nes ramybes biggrin.gif oj buciau valides vietoj, tokia odaliska itaisyciau, kad vel diedui saratai susisuktu tongue.gif  turiu miti cia geriu nei degint.

tai bus tu odelisku, viena net vaiko susilauks
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 02 23, 21:19)
tai bus tu odelisku, viena net vaiko susilauks

tai po firuze nenustos jis su kitom duotis?
Atsakyti

kurioj serijoj atsiras ta firuze? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2014 02 23, 21:43)
tai po firuze nenustos jis su kitom duotis?

Ne, dar su viena sugriesys
Atsakyti
QUOTE(Nefertitė7 @ 2014 02 23, 16:57)
Kas gali paaiškinti, kodėl princa Mustafa Šecherezade vadina? Iš kur tas vardas atsirado?

pas karalius vaikai princai, o pas sultonus šechzadė. jokių ten princų būt negalėjo, lietuviai kaip visad versti nemoka.
ir ne šechrezadė smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,as ir esu sio filmo gerbeja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 02 23, 16:03)
man sunku žiūrėt,kai tėvas geriau renkasi bobą,o ne sūnų blink.gif  ir dar leidžia tai bobai pilti ugnies ant sūnaus verysad.gif labai žavėjausi Mustafa vakar,kai ėjo motinos ginti thumbup.gif  šaunuolis sūnus,ir tikrą tiesą tėvui pasakė...po paskutiniųjų įvykių pasibaisėjau ir valide,ir Mustafa motina(kai vakar serijoj verkė ir dejavo sūnui,suvokdama,kad nori supriešinti tėvą su sūnumi)
tikriausiai vėl būsiu nesuprasta,bet...vakar serijoj,taip pat ir šiandieninėj,kai hurem mokė tą odaliską(kur pas Mustafą nusiuntė),dar kartą įsitikinau,kad jokios ten meilės iš hiurem pusės nėra,tik apskaičiavimas,gudrumas-ir dėl to sutinku,kad istorijoje ji tikrai buvo gudri moteris...
dar,jei nebus sunku,gal galėsit paaiškint,kodėl hiurem taip nepatiko,kad sultonas išleido Abigailę namo?

Audrikea, jei visada tėvai klausytų tik sūnų, tai jie imtųsi manipuliuoti savo tėvais dėl savo tikslų. Vaikas, sutinku, turi būti svarbesnis, bet ne visada.

Ar Mustafa pasakė "tikrą tiesą" tėvui? Hm, ko gero taip. Tikrai, negi sultonas negali bobų sutvarkyti? Imtų ir vieną dieną normaliai pasikalbėtų ir su Mahidebran, ir su savo motina (na, su ja jau kaip ir pakalbėjo), kad jo moteris yra Hiurem ir kad jos nustotų ją "ėsti".

Hiurem moko odaliską, kaip pavergti sultoniuko širdį.... smile.gif Sakot, kad tai jus įtikino, jog Hiurem nemyli sultono. Hm, jūs dėl vieno fragmento nubraukėt visą Hiurem ir sultono meilės bendravimą. blink.gif Tai, kaip Hiurem mokė odaliską, dar neįrodo, kad Hiurem nemyli sultono. Tai tik parodo, kad tokie buvo jos pirmieji žingsniai hareme, kurie padėjo jai pasiekti sultono prielankumą jai. Meilė atėjo paskui. Kai pamatė ir įvertino, koks iš tikrųjų yra sultonas. Hiurem, jei būtų jo nemylėjusi, turėjo galimybę pabėgti iš haremo dar pradžioje su savo buvusiu sužadėtiniu. Gal net su vaikais. Bet visa esmė ir yra, kad ji tada jau mylėjo sultoną. Ir matė jį kaip savo vyrą ir vaikų tėvą. Yra daugiau ženklų, kurie rodo, kad tai meilė - kai Hiurem gulėjo miške sužeista - jos tylus "pokalbis" mintimis su sultonu; jos romantiški, pilni jausmų laiškai sultonui, kai jis buvo išvykęs; jos akių švytėjimas, kai sultonas pasiūlė tuoktis ir t.t. Ar ta meilė bus amžina? Čia kitas klausimas. Žmonės juk keičiasi. Vieni užauga, kiti - sensta, vieni - tobulėja, kiti - degraduoja..... Matysim. Kita vertus, čia tik filmas. o jame gali būti ir nevykusiai pavaizduojami įvairūs dalykai, kuriuos mes bandome čia diskutuodamos kaip nors suabsoliutinti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2014 02 24, 18:13)
kita vertus, čia tik filmas. o jame gali būti ir nevykusiai pavaizduojami įvairūs dalykai, kuriuos mes bandome čia diskutuodamos kaip nors suabsoliutinti... smile.gif

žinote,aš dažnai,negaliu paaiškinti kokiais sumetimais,pradėdama žiūrėti filmą ar serialą,pasirenku"stovyklą",kurios gerbėja būsiu blush2.gif gal pagal aktorių grožį,gal pagal savo gyvenimiškąją patirtį g.gif tai nuo pat serialo pradžios man hiurem nepatiko blush2.gif negraži ji man seriale,nors kiek internete žiūrėjau jos nuotraukų,tai ten nerasčiau kur prikibti-tikrai graži smile.gif ar tai fotošopas,ar aktorė labai fotogeniška-ne man spręsti mirksiukas.gif manęs tikrai neįtikina jos meilė sultonui g.gif kodėl?nežinau...tiesiog neįtikina...čia jau scenaristų kaltė lotuliukas.gif pasikartosiu,jau anksčiau rašiau:sutinku tik su tuo,kad ji labai gudri moteris thumbup.gif nesakau,kad nebuvo simpatijos sultonui,bet pradžioj-tikrai tik išskaičiavimas mirksiukas.gif ir tikrai dėl to jos nesmerkiu-tokie laikai buvo,jautė,kad gali sultonu manipuliuoti(labai patiko,kai sultonas jai liepė nesikišti dėl sūnaus,kai ji jam ėmė burti dėl jo išsiuntimo thumbup.gif ),o ir kas ji būtų buvusi be jo-paprasta vergė...ir kur ji būtų bėgusi su Leo?be pinigų,galios...nuo pat pradžių simpatizavau Ibrahimui wub.gif ir dabar,nors pykstu ant jo dėl žmonos apgaudinėjimo ir draugo pakišimo(to dailininko,kurį dabar visi raguotu vadina),vistiek kažkaip randu jam pateisinimą blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 02 26, 17:48)
žinote,aš dažnai,negaliu paaiškinti kokiais sumetimais,pradėdama žiūrėti filmą ar serialą,pasirenku"stovyklą",kurios gerbėja būsiu blush2.gif gal pagal aktorių grožį,gal pagal savo gyvenimiškąją patirtį g.gif  tai nuo pat serialo pradžios man hiurem nepatiko blush2.gif negraži ji man seriale,nors kiek internete žiūrėjau jos nuotraukų,tai ten nerasčiau kur prikibti-tikrai graži smile.gif  ar tai fotošopas,ar aktorė labai fotogeniška-ne man spręsti mirksiukas.gif manęs tikrai neįtikina jos meilė sultonui g.gif kodėl?nežinau...tiesiog neįtikina...čia jau scenaristų kaltė lotuliukas.gif pasikartosiu,jau anksčiau rašiau:sutinku tik su tuo,kad ji labai gudri moteris thumbup.gif nesakau,kad nebuvo simpatijos sultonui,bet pradžioj-tikrai tik išskaičiavimas mirksiukas.gif ir tikrai dėl to jos nesmerkiu-tokie laikai buvo,jautė,kad gali sultonu manipuliuoti(labai patiko,kai sultonas jai liepė nesikišti dėl sūnaus,kai ji jam ėmė burti dėl jo išsiuntimo thumbup.gif ),o ir kas ji būtų buvusi be jo-paprasta vergė...ir kur ji būtų bėgusi su Leo?be pinigų,galios...nuo pat pradžių simpatizavau Ibrahimui wub.gif ir dabar,nors pykstu ant jo dėl žmonos apgaudinėjimo ir draugo pakišimo(to dailininko,kurį dabar visi raguotu vadina),vistiek kažkaip randu jam pateisinimą blush2.gif  mirksiukas.gif

audrikea, kaip taikliai, aš grynai kaip jūs jaučiuosi 4u.gif Nu vat neišeina pajausti simpatijos Hiurem nors tu ką... ir nuo pirmos serijos man ji tokia atstumianti. Kitos merginos rašo argumentus, kad ir ji pati daug prisikentėjo, kad ją labai skriaudė kitos ir pan, bet man ji vis tiek tokia atrodo verta viso to. Kažkoks atgrasus personažas, pats pilnas neapykantos, pagiežos, tik sau naudos žiūrintis. Be to man nepatinka, kaip ji kartais žiauriai su tarnais kalba, kad ir tai odaliskai, kur šaukė, kad liežuvį išlups. Pvz Hatidžė ar ta pati Mahidevran taip nerėkauja ir pagarbiau elgiasi. Nelimpa man Hiurem nors tu ką ir jokios užuojautos jai nejaučiu, ji man didelė garbėtroška atrodo schmoll.gif Pritariu ir dėl Ibrahimo... apskritai jo personažas seriale, mano galva, yra labiausiai "išbaigtas". Jis toks inteligentiškas blogietis, tas žvilgsnis, manieros, be to balso tembras labai gražus. Super aktorius, įdomus personažas (už patį Suleimaną įdomesnis biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 26 vasario 2014 - 17:55
QUOTE(Soled @ 2014 02 26, 19:53)
audrikea, kaip taikliai, aš grynai kaip jūs jaučiuosi 4u.gif Nu vat neišeina pajausti simpatijos Hiurem nors tu ką... ir nuo pirmos serijos man ji tokia atstumianti. Kitos merginos rašo argumentus, kad ir ji pati daug prisikentėjo, kad ją labai skriaudė kitos ir pan, bet man ji vis tiek tokia atrodo verta viso to.

drinks_cheers.gif ir man taip pat lotuliukas.gif paskaitau merginų argumentus,pamastau-"kokia esu bjaurybė,kad nematau tos meilės...gal man kas su galva negerai?" lotuliukas.gif labai priekabiai žiūriu į visu jos išpuolius ir nepamirštu pasmerkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif niekaip nepersilaužiu-negaila jos man nors tu ką schmoll.gif kitiems personažams aš randu pateisinimų,nors ir validė,ir mahidevran irgi bjaurios g.gif
Atsakyti