QUOTE(GITALE @ 2014 03 03, 14:13)
perskaiciu jusu postus atrodo kad is jusu sklinda didele neapykanta, bet tai tik filmas....elgetes lyg butumet palikta ir iskaudinta moteris
sorry
na,palikta aš ar ne-jau tikrai,mieloji,ne jūsų reikalas

kol kas LT dar ne rusija ,ir žodžio laisvė egzistuoja,tad galiu laisvai dėstyyi savo mintis ir simpatijas ar antipatijas

o gal ne? jei tema yra tik hiurem garbinimui,tuomet galiu daugiau nerašyti...bet kad niekur neskaičiau,kad būtų sąlyga besąlygiškai pritarti hiurem garbintojams

manau,nebesovietmetis,kai kitokios nuomonės negalėjo būti

o jei tikrai skaitėt visus mano postus,tai kažkur jau rašiau,kad nuo pat pradžių man ji nepatiko,ir to nė neslepiu...ir jokia neapykanta čia nė nekvepia...neapykanos nejaučiu net tiems žmonėms,kurie mane įskaudino,o čia tik serialas....
siūlau jums kompromisą-aš niekad necituosiu ir neskaitysiu jūsų postų,o jūs praleiskit manuosius-neužsikrėsit "piktumu ir neapykanta"
ir pritariu
Alekto-nereikia asmeniškumų,tikrai kiekviena suprantam savaip...
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2014 03 03, 14:25)
Moteros, nereik asmeniškumų

Kiekviena mes matom filmą taip, kaip norim
Dėl Mahidebran. Asmeniškai mano nuomone, tai dėl Sultono nemeilės jai, tik ji pati kalta

Kai bandė nunuodyt Hiurem (kažkada senose serijose, kai tik Hiurem atsirado), Sultonas persiuto gi baisiai, kad galėjo ir jį nunuodyt. Po šio įvykio ir "užsiraukė" viskas.
sutinku,kad mahidevran daug kur kalta...visos jos ten geros k...visad maniau,kad Validė yra protinga,bet kai pradėjo hiurem kenkti ir...ech...kaip kažkada kažkuri ir rašė-prisimąsto iš neturėjimo ką veikti...eitų kokis laukus arti,tai laiko intrigoms neliktų
vakar serijoj,manau,hiurem suprato,kad tą karūną sugadino jos dukra