Įkraunama...
Įkraunama...

Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7 d

QUOTE(Amapatria @ 2014 03 02, 21:06)
Bet tėvas jam ir pasakė-"tu turi rūpintis tik šeima,o ne svetimais žmonėm",suprask-Ibrahimas -ne šeima.

tai ibrahimas seimos narys, hatidze vyras
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 03 02, 19:06)
Sultonas Jurem nusodina kaip valdovas, o kaip vyras ir vaiku tevas jis ja be galo myli, ir man rodos jis nutuokia apie visus jos darbelius, bet palieka viska likimui, ir jai atleidzia smile.gif

tai labai"šaunus"valdovas,jei nutuokia apie bobos erezijas,bet nieko nedaro...kvailys...berods jau anksčiau taip rašiau g.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 03 02, 20:00)
kokia bjauri siandien pasirode Mihrimah  blink.gif
kazi ir uzaugus ji tokia bus  g.gif

man dukrelė tai gryna motinėlė...juk ji viską mato,kaip motinėlė elgiasi,vaikai viską girdi,nors to ir neparodo
QUOTE(širlė @ 2014 03 02, 21:00)
Bet vat kas man uzkliuvo, tai, kad Mustafa labiau klauso kazkokio tarno, o ne tevo, jam kazkaip tas Ibrahimas svarbesnis atrodo, tai net keista ziureti..

tas"tarnas",kaip jūs sakote,visad palaikė ir padėjo jo motinai,ko nedarė tikras tėvas...tėvas pasirinko kitą bobšę,leido jai žeminti motiną...na,kartais mahidevran tikrai kalta būdavo,jos neteisinu,bet Mustafa skaudu dėl motinos būdavo,kaip ir kiekvienam geram sūnum ir geram žmogui...
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 02, 21:06)
Bet tėvas jam ir pasakė-"tu turi rūpintis tik šeima,o ne svetimais žmonėm",suprask-Ibrahimas -ne šeima.
taigi jis ne šeima,šeima dabar-tik hiurem verysad.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 03, 13:50)

perskaiciu jusu postus atrodo kad is jusu sklinda didele neapykanta, bet tai tik filmas....elgetes lyg butumet palikta ir iskaudinta moteris

sorry
Atsakyti
Moteros, nereik asmeniškumų wink.gif Kiekviena mes matom filmą taip, kaip norim ax.gif

Dėl Mahidebran. Asmeniškai mano nuomone, tai dėl Sultono nemeilės jai, tik ji pati kalta ax.gif Kai bandė nunuodyt Hiurem (kažkada senose serijose, kai tik Hiurem atsirado), Sultonas persiuto gi baisiai, kad galėjo ir jį nunuodyt. Po šio įvykio ir "užsiraukė" viskas.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 03 03, 14:13)
perskaiciu jusu postus atrodo kad is jusu sklinda didele neapykanta, bet tai tik filmas....elgetes lyg butumet  palikta ir iskaudinta moteris

sorry

na,palikta aš ar ne-jau tikrai,mieloji,ne jūsų reikalas mirksiukas.gif kol kas LT dar ne rusija ,ir žodžio laisvė egzistuoja,tad galiu laisvai dėstyyi savo mintis ir simpatijas ar antipatijas g.gif o gal ne? jei tema yra tik hiurem garbinimui,tuomet galiu daugiau nerašyti...bet kad niekur neskaičiau,kad būtų sąlyga besąlygiškai pritarti hiurem garbintojams g.gif manau,nebesovietmetis,kai kitokios nuomonės negalėjo būti g.gif o jei tikrai skaitėt visus mano postus,tai kažkur jau rašiau,kad nuo pat pradžių man ji nepatiko,ir to nė neslepiu...ir jokia neapykanta čia nė nekvepia...neapykanos nejaučiu net tiems žmonėms,kurie mane įskaudino,o čia tik serialas....
siūlau jums kompromisą-aš niekad necituosiu ir neskaitysiu jūsų postų,o jūs praleiskit manuosius-neužsikrėsit "piktumu ir neapykanta"
ir pritariu Alekto-nereikia asmeniškumų,tikrai kiekviena suprantam savaip...
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2014 03 03, 14:25)
Moteros, nereik asmeniškumų wink.gif Kiekviena mes matom filmą taip, kaip norim ax.gif
Dėl Mahidebran. Asmeniškai mano nuomone, tai dėl Sultono nemeilės jai, tik ji pati kalta ax.gif Kai bandė nunuodyt Hiurem (kažkada senose serijose, kai tik Hiurem atsirado), Sultonas persiuto gi baisiai, kad galėjo ir jį nunuodyt. Po šio įvykio ir "užsiraukė" viskas.

sutinku,kad mahidevran daug kur kalta...visos jos ten geros k...visad maniau,kad Validė yra protinga,bet kai pradėjo hiurem kenkti ir...ech...kaip kažkada kažkuri ir rašė-prisimąsto iš neturėjimo ką veikti...eitų kokis laukus arti,tai laiko intrigoms neliktų lotuliukas.gif

vakar serijoj,manau,hiurem suprato,kad tą karūną sugadino jos dukra g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 03 02, 18:12)
Kadangi seriala ziurejau rusu kalba, tai jie vadino Jurem, ausis iprato jau smile.gif

as visa seriala rusiskai praziurejau, tikrai Jurem jos nevadina, sako Chiurrem, rusiska X
Atsakyti
Va ką reiškia įsijautimas į serialą, kad tokios aršios diskusijos biggrin.gif Pyktis tikrai nereikia, man pvz labai įdomu skaityti, kai tuos pačius personažus kiekviena mato skirtingai 4u.gif
Joo Mihrimah tai tokia šlykštukė praeitoj serijoj buvo g.gif Aišku čia tik serialas, bet taip ir realybėj būdavo. Kokia maža snargliukė apkaltina tyčia nekaltą tarnaitę - ir fsio, ją nubaudžia arba iškart galva nulekia, niekas ten nesiaiškina, kuris iš tikro kaltas, nors šiaip gerai sakot, kad vaikai tėvų atspindžiai, Mihrimah pasielgė labai "hiuremiškai", juk ir motina pastoviai užsiima intrigom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 03 kovo 2014 - 13:46
QUOTE(Nesvarbu ^^^ @ 2014 03 02, 19:49)

Gal kas matet ''Didingo Amziaus'' pabaiga? ( Uz geltonave gal galit parasyt? ) Kiek as ziurejau tai nieko nesupratau ..  doh.gif

g.gif O kaip imanoma pabaiga pamatyti? Juk jis dar nesibaige, dar like 20+ seriju.
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 03, 13:50)
tai labai"šaunus"valdovas,jei nutuokia apie bobos erezijas,bet nieko nedaro...kvailys...berods jau anksčiau taip rašiau g.gif  mirksiukas.gif
man dukrelė tai gryna motinėlė...juk ji viską mato,kaip motinėlė elgiasi,vaikai viską girdi,nors to ir neparodo
tas"tarnas",kaip jūs sakote,visad palaikė ir padėjo jo motinai,ko nedarė tikras tėvas...tėvas pasirinko kitą bobšę,leido jai žeminti motiną...na,kartais mahidevran tikrai kalta būdavo,jos neteisinu,bet Mustafa skaudu dėl motinos būdavo,kaip ir kiekvienam geram sūnum ir geram žmogui...
taigi jis ne šeima,šeima dabar-tik hiurem verysad.gif  aggressive.gif

man atrodo sultonas atskiria, bent jau kol kas kur, intrigos bobikiu lygio ir nesuka del ju galvos...sprendzia rimtus klausimus smile.gif
o kodel Hiurem bobse o mahidevran ne bobse?
abi verges, abi pagimde vaiku sultonui?
bet jo laisvas pasirinkimas su kuria buti...tokia tvarka buvo ir jie ta suprato, gal ir po vienos nakties gimdavo vaikai, tai nereiskia kad ta moteris kazko galejo tiketis.
juk is tikro sultonas Suleimanas turejo gal 16 vaiku, ir tik 6 su Hiurem...
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 03, 14:47)
nejaučiu net tiems žmonėms,kurie mane įskaudino,o čia tik serialas....
siūlau jums kompromisą-aš niekad necituosiu ir neskaitysiu jūsų postų,o jūs praleiskit manuosius-neužsikrėsit "piktumu ir neapykanta"

kartais zomes isijaucia i filmu heroju vaidmeni...

neskaitykit necituokit, nu noresiu skaitysiu ir cituosiu
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2014 03 03, 15:02)
juk is tikro sultonas Suleimanas  turejo  gal 16 vaiku, ir tik 6 su Hiurem...

g.gif kodėl 6 filme ,juk 5 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2014 03 03, 20:36)
g.gif kodėl 6 filme ,juk 5 unsure.gif

tai gal dar kokį hiurem pagimdys biggrin.gif
Atsakyti