Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(ciurlionis @ 2014 01 30, 11:35)
bet man atrodo kad tas chronometras gryba pjauna biggrin.gif

nusistatau kad noriu per savaite numesti apie 1kg,tai as turiu suvalgyti per diena 839kcal.Numirciau is bado  biggrin.gif

Įdomiai smile.gif Aš nusistačius, kad noriu numesti 1kg per savaitę, tai man leidžia 1400 kcal smile.gif
Papildyta:
Merginos, kokius naudojat magnio papildus? Kiek žiūrėjau, visur su cukrum. O man jau kelinta diena ikyriai traukia dešinę akį.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 30, 15:32)
Merginos, kokius naudojat magnio papildus? 

Aš gėriau tokius http://www.aconitum....gnis-b6-complex
Pradėjus paleo mėšlungis traukdavo blauzdas, sugėriau dvi pakuotes, dabar nesikartoja. Gėriau lyg vasarą, nebepamenu rolleyes.gif
Žiūriu pirmoj nuorodoj sudėties pilnos nėra, va čia yra : http://www.vaistai.l...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 30 sausio 2014 - 13:43
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 30, 14:32)
Merginos, kokius naudojat magnio papildus? Kiek žiūrėjau, visur su cukrum. O man jau kelinta diena ikyriai traukia dešinę akį.

aš bioMagnesium 310 mg miltelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 01 30, 14:41)
Aš gėriau tokius http://www.aconitum....gnis-b6-complex
Pradėjus paleo mėšlungis traukdavo blauzdas, sugėriau dvi pakuotes, dabar nesikartoja. Gėriau lyg vasarą, nebepamenu  rolleyes.gif
Žiūriu pirmoj nuorodoj sudėties pilnos nėra, va čia yra : http://www.vaistai.l...

QUOTE(Elata @ 2014 01 30, 14:43)
aš bioMagnesium 310 mg miltelius smile.gif

Dėkui, eisiu į vaistinę, kokių turės, tų ir nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natarė @ 2014 01 30, 14:16)
Na 15 ketonų man pasirodė daug,riebalų kokoso al. 2-3 arbat.š.,kepu ant ghi,lašinuko pavalgau,salotos su a.aliejumi-įvairiai,kvapas burnos negeras,net prakaitas aštrus-taip buna ketozei verysad.gif ,ir svoris kyla,dabar pagėriau 3-4l.vandens,padidinau kiek daržovių lyg geriau.

matai, mes nežinom ką ir kokiais kiekiais tu valgai, todėl turi pati daugiau pasidomėti teorija, kad žinotum visokius tokius niuansus. Valgyti turi daug daržovių su mažai angliavandenių- jų ląsteliena reikalinga kaip surinkėjas visokioms atliekoms surinkti, kaip maistas žarnyno bakterijoms. Nepakanka poros šaukštų.
kad burnos kvapas būna nekoks- tai normalu, net jei šlapime nebus tų ketonų, keičiasi gi viskas, atliekos atsipalaiduoja. Vandens irgi reikia metant svorį- irgi plaut atliekoms, ypač jei anksčiau maitinais saldumynais, gal kandida įsiveisus

O ketonai- gal turi būt kablelis-1,5? arba visai be daržovių maitinais?
Atsakyti
Kablelio nėra,saldumynų nebuvau mėgėja,kandida manau kad tikrai turiu ar turėjau-po pusės metų paleo pagerėjo,gal netinka savi morkos,burokėliai,molūgai,jie man skanesni nei šiuo metu maxėj salotų lapai,blogai darau kad mėgstu daug ką keptą ir žalia mėsa nevilioja.Dar artėja mm tai kiekis maisto padidėjo šiektiek ir nuotaika krenta verysad.gif
Atsakyti
neradau as savo kepeneliu!
kazkas suede! unsure.gif
gi pirkau keleta ivairiu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 30, 15:33)
kazkas suede!  unsure.gif
gi pirkau keleta ivairiu..  g.gif

ir gerai, apsaugojo tave, nuo tau netinkamų riebalų mirksiukas.gif
katabolikams geriau jų neliesti. Tau ir riebi žuvis yra netinkamas maistas- čia- jei tikrai esi katabolikas.
Atsakyti
QUOTE(Natarė @ 2014 01 30, 14:16)
Na 15 ketonų man pasirodė daug,riebalų kokoso al. 2-3 arbat.š.,kepu ant ghi,lašinuko pavalgau,salotos su a.aliejumi-įvairiai,kvapas burnos negeras,net prakaitas aštrus-taip buna ketozei verysad.gif ,ir svoris kyla,dabar pagėriau 3-4l.vandens,padidinau kiek daržovių lyg geriau.

Aš irgi pastebiu nemalonų burnos kvapą ...
Ar tai gali būti susiję su mityba ? g.gif

Beje, vakar Maximoje peržiūrejau visas menkių kepenėles: radau tik savo sultyse ,.bent trijų rūšių .. O kažkas rašė, kad nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 30 sausio 2014 - 15:06
QUOTE(jaicy @ 2014 01 30, 16:33)
kazkas suede!  unsure.gif
gi pirkau keleta ivairiu..  g.gif

aš supykčiau biggrin.gif

Norala, rašėm, kad nėra aliejuose visokiuose negeruose, o yra būtent savose sultyse (savame aliejuje).

Šiandien pirkau silkę, eisiu darinėt, tik nesugalvoju kokį pagardą ant jos uždėt. Neapsisprendžiu tarp morkų su svogūnais arba virtų burokėlių. Gal dar kas kokių pasiūlymų turit rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 01 30, 11:39)

Na, jei kepenys iš tiesų kauptų toksinus, mums tektų kas porą metų naujas kepenis susiorganizuoti, nes kitaip mirtume užsiteršus organizmui.

Ta pati norejau rasyti drinks_cheers.gif kepenys toksinus neutralizuoja. Jeigu jos kauptu juos tai labai greitai keliautumem pas sventuosius, aisku pries tai nusivemusios, pageltusios ir nusikasiusios iki sasu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 01 30, 15:14)
Šiandien pirkau silkę, eisiu darinėt, tik nesugalvoju kokį pagardą ant jos uždėt. Neapsisprendžiu tarp morkų su svogūnais arba virtų burokėlių. Gal dar kas kokių pasiūlymų turit  rolleyes.gif  ?

man neblogas variantas - sloksniuojam: avokadas, svogūniukai, silkė (arba lašiša), virtas kiaušinis, majonezas (arba grietinė).
Atsakyti