Kaip tik sumazinau sociuju gavima is pieno riebalu. Kokosa irgi nuimti? Juk kokosas - sotieji. O koki riebala tu valgei, kad uzrisai su sociaisiais? lasini ar dar ka?
Pradžioje bandžiau lašinį pasilikti, bet supratau kad ir tas netinka. Po kokoso aliejaus net galva pradėdavo suktis. Apetitas vis mažėjo, o galiausiai svoris pradėjo augti, nors suvalgydavau žymiai mažiau negu pradėjus paleo. Kojos nelaikė, apie jokius sportus negalėjau nei pagalvoti, nors prieš tai visą gyvenimą reguleriai sportuodavau. Viską irgi jau norėjau sumesti psichologiniais dalykams, juolab kad tyrimas rodė simpatinį nukrypimą. Šokoladus ir tortus naktimis sapnuodavau, kol vieną dieną ėmiau ir suvalgiau plytą. Kaip ir tau akyse prašviesėjo ir gyvent noras atsirado, aiškulaikinai;)
Dabar iš riebalų valgau avokadą, alyvuoges, al. aliejų, migdolų ir avokadų aliejus. Mano situacija padikeitė negreitai, gal po kokių dviejų mėnesių. Bet aš ilgai delsiau su sočiųjų riebalų nutraukimu, nes vis netikėjau kad jie kalti.
Aš truputį ne į temą - turiu menkių kepenėlių skardinę. Ar jas atsidaryti ir valgyti galima, ar dar reikia paruošti?

QUOTE(JolkitaS @ 2014 01 22, 18:48)
Kaip tik sumazinau sociuju gavima is pieno riebalu. Kokosa irgi nuimti? Juk kokosas - sotieji. O koki riebala tu valgei, kad uzrisai su sociaisiais? lasini ar dar ka?
Pradžioje bandžiau lašinį pasilikti, bet supratau kad ir tas netinka. Po kokoso aliejaus net galva pradėdavo suktis. Apetitas vis mažėjo, o galiausiai svoris pradėjo augti, nors suvalgydavau žymiai mažiau negu pradėjus paleo. Kojos nelaikė, apie jokius sportus negalėjau nei pagalvoti, nors prieš tai visą gyvenimą reguleriai sportuodavau. Viską irgi jau norėjau sumesti psichologiniais dalykams, juolab kad tyrimas rodė simpatinį nukrypimą. Šokoladus ir tortus naktimis sapnuodavau, kol vieną dieną ėmiau ir suvalgiau plytą. Kaip ir tau akyse prašviesėjo ir gyvent noras atsirado, aiškulaikinai;)
Dabar iš riebalų valgau avokadą, alyvuoges, al. aliejų, migdolų ir avokadų aliejus. Mano situacija padikeitė negreitai, gal po kokių dviejų mėnesių. Bet aš ilgai delsiau su sočiųjų riebalų nutraukimu, nes vis netikėjau kad jie kalti.
ir pas mane simpatinis nukrypimas. Bet tau Rokas buvo prirases sociuosius? Tai kaip cia gaunasi, kad jis neteisinga riebala prirase ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 22, 19:59)
Aš truputį ne į temą - turiu menkių kepenėlių skardinę. Ar jas atsidaryti ir valgyti galima, ar dar reikia paruošti? 

jos jau paruostos, atsidaryk ir smaguriauk:) Geriau butu, kad savo sultyse butu jos ir Islandines. Skanu su kiausiniais, arba virtomis darzovemis, gal tu dar kitaip sugalvosi:)
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 22, 18:00)
Kalbejau su Roku.
Ka jis dar gali patarti, apart duotu nurodymu laikymosi? Jis ir patare man ta obuoli ar banana ryte suvalgyri, manydamas, kad vis tik mano gliukoze sunkiai kyla. Na, nusipirkau gliukomati, merginos pakomentavo, kad viskas gerai su ta mano gliukoze, nors tikejausi, kad tai ji kalta del tokio jegu ir energijos neturejimo. Reiskia, visai ne gliukoze kalta, kad as nudvesusi.
tik nezinau, ar pakankamai ji pakyla pavalgius. Nevalgius siandien 4.1, po valandos, normaliai pavalgius - 5.1. Ar cia pakankamai pakyla po maisto? Ar ne zemoka 5.1 privalgius?
iš maisto lėtai atsipalaiduoja ir nėra šuolių didelių, nes ir anglių nedaug.QUOTE
Valgiau: 500 gramu darzoviu (saldyti zirneliai, morkos, sparagines, ziediniai kop.) + 20 gramu sviesto + dezute menkiu kepeneliu savo sultyse. Daugiau niekaip nebuciau suvalgiusi, jau ir sia porcija kisau, kadangi uzsibreziau tiek suvalgyti.
čia angliai+ riebalas. O kur baltymas?QUOTE(" voresta " @ 2014 01 22, 20:26)
jei tavo gliukozė stabili- tai gliukogeninis kaip ir neaiškus. Užklausk dėl to
Bet juk man priskirtas gliukogeninis nukrypimas. Paklausiu tuomet pas Roka. iš maisto lėtai atsipalaiduoja ir nėra šuolių didelių, nes ir anglių nedaug.
čia angliai+ riebalas. O kur baltymas?
Bet juk man priskirtas gliukogeninis nukrypimas. Paklausiu tuomet pas Roka. iš maisto lėtai atsipalaiduoja ir nėra šuolių didelių, nes ir anglių nedaug.
čia angliai+ riebalas. O kur baltymas?
yra biski menkeje

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 22, 19:55)
yra biski menkeje
As su kitais valgymais baltymo ikertu. O ka dar galejau baltyminio prideti prie sio maisto?

nuotrauka is avataro isimk, gali sveikata pagereti ir jegu atsirasti. Nebutina viesam forume, kur didelis zmoniu srautas save demonstruoti. Sena indenu ismintis - ka fotografuoja, is to atima siela

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 22, 16:11)
Bet zinok, as tiksliai galiu pasakyt, kad valgant riebalus ir mesa, pieno produktus menesines vienokios buvo, o dabar kai tik kiausinius ir zuvy - kitokios, kai vegane buvau - vel kitokios. Taip kad ne is tuscio skiedzia, nemazai maistas matyt ytakoja tikrai

Beje, gal zinai, kodel vistos krutinele, ydeta y saldytuva, prasmirdo per para laiko ir vietom raudoni kraujingi sumusimai atsirado?

Nidulia gliukoze reikia tikrinti ryte nevalgius ir po valgio praejus 2 valandoms.
Nemanau kad tau krenta cukrus,nes kai nukrenta iki 3 ar zemiau labai norisi valgyt ir darosi silpna.
O gal per mazai valgai pusryciams.
Nemanau kad tau krenta cukrus,nes kai nukrenta iki 3 ar zemiau labai norisi valgyt ir darosi silpna.
O gal per mazai valgai pusryciams.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 22, 21:22)
Na jei nuo riebalu krutine padideja, tai vadinas jie stimuliuoja moteriskus hormonus, ar kaip cia suprast?

o kam dar padidėjo? Kažkaip neužfiksavau...

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 22, 20:28)
Maniskes sumazejo nuo C iki B

QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 22, 21:30)
mano irgi vienu dydžiu sumažėjo...

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 22, 21:28)
Man po kitos dietos buvo sumažėję nuo C iki B, o dabar atsistatė, vėl C