Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Gal kas pakomentuos siu factory marskinuku dydi, su 95cm uzsisakiau M, o paziurejau isparduotuvej tai vos ne XS reikejo imti? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 01 22, 11:37)
Kas dėl kainų tai aš net nededu parduodamų jcrew daiktų į supermamų išparduotuvę. Pirmas dalykas, kad supremamų temose jovalas, norint rasti tinkamą dydį turi kuistis per kelias temas, o antras dalykas, kad supermamos nori praktiškai nemokamai gauti bet kurį jcrew rūbą smile.gif Keliu savo daiktus į skelbiu ar manodrabužiai, kur galima išsifiltruot pagal tinkamą dydį ir kainų diapazoną. Pasiteisino ši strategija. Perka ir baltarusai smile.gif jie net nesidera.

as kazkaip galvojau, kad j.crew zino tik SM biggrin.gif

reiks ir man pabandyti , kai kazka pardavinesiu is j.crew, i MD ideti skelbima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 01 22, 09:37)
Pamėginkit  smile.gif  Man atradimas su  odiniais sijonais, paprastu, o ypač pikantiškai atrodo su nėriniuotu odinuku a la tokiu
user posted image
Kitavertus, kiek atkreipiau dėmesį, tai jūs prie konservatyviųjų, tai automatiškai susiaurina pasirinkimų galimybes  4u.gif Aš trupučiuką anarchistė, tai man paprasčiau  biggrin.gif
Papildyta:

Išparduotuvėje mačiau pardavinėja, šiuo metu rusvos spalvos lyg ir  rolleyes.gif nebent dydis netinkamas console.gif

Cap Carap - del pirkimu politikos pritariu 100%.
Dar seniau esu minejus temoj, as viena swingo tipo megstuka turiu beige spalvos, tai audinuku pard. prisitaikiau jam lb grazu, platesni nerinuka ir apacioje prisisiuvau. Tokia ideja pamete tais metais vienos It firmos daug megstuku buvo su neriniais apacioj. Tai irgi lb gerai ziurisi... wub.gif Tik isejo kokius 4k pigiau lotuliukas.gif

help.gif Mergaites, priminkit, kas turit Minnie pants, jos didintos ar ne? KAzkaip man atrodo, kad didintos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2014 01 22, 11:40)
Gal kas pakomentuos siu factory  marskinuku dydi, su 95cm uzsisakiau M, o paziurejau isparduotuvej tai vos ne XS reikejo imti?  g.gif

Oj nee...., i XS netilptumet mirksiukas.gif
Turiu XS su 75 A krutine smile.gif
Manau, kad turetu tikti Jums M g.gif
Aisku priklauso ir nuo bendro kuno sudejimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 22 sausio 2014 - 10:42
As tokio salikelio laukiu http://www.polyvore....mp;tid=88885830
Bet gavosi apie 100lt. Gal jusu pigiau pirkti. g.gif
Tik nezinau, kada sulauksiu. Nors jau senokai uzsakius. Is ten, kur negali prognozuot, kada ateis. hihihi.gif
Atsakyti
Mane asmeniskai net purto kai reikia koki SM ruba pardavinet. Pardavinejau factory piguji merinuka uz 50lt, pardaviau kas maziausiai (tiksliau nei vieno kls neuzdavusiai pirkejai) biggrin.gif prasideda, pamatuokit, pauostykit, paziurekit... ar kaina GALUTINE! Taip ir norejosi nusiust po 80 lt toki pati pirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 22 sausio 2014 - 10:46
QUOTE(ellinga @ 2014 01 22, 11:43)
Mane asmeniskai net purto kai reikia koki SM ruba pardavinet. Pardavinejau factory piguji merinuka uz 50lt, pardaviau kas maziausiai (i tiksliau nei vieno klas neuzdavusiai pirkejai)  biggrin.gif prasideda, pamatuokit, pauostykit, paziurekit... ar kaina GALUTINE! Taip ir norejosi nusiust po 80 lt toki pati pirkt.

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2014 01 22, 10:40)
Gal kas pakomentuos siu factory  marskinuku dydi, su 95cm uzsisakiau M, o paziurejau isparduotuvej tai vos ne XS reikejo imti?  g.gif

user posted image

Aš factorio kitokius užsisakinėjau dvejus. Turėčiau šį savaitgalį gauti. Ėmiau M su panašia krūtine.
Papildyta:
QUOTE(ellinga @ 2014 01 22, 10:43)
Mane asmeniskai net purto kai reikia koki SM ruba pardavinet. Pardavinejau factory piguji merinuka uz 50lt, pardaviau kas maziausiai (tiksliau nei vieno kls neuzdavusiai pirkejai)  biggrin.gif prasideda, pamatuokit, pauostykit, paziurekit... ar kaina GALUTINE! Taip ir norejosi nusiust po 80 lt toki pati pirkt.

Ir MD to paties klausinėja. Parašai dar, kad mainai nedomina, tai vis tiek pasiūlo...
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 11:40)
as kazkaip galvojau, kad j.crew zino tik SM  biggrin.gif

reiks ir man pabandyti , kai kazka pardavinesiu is j.crew, i MD ideti skelbima smile.gif

Skelbiu ar manodrabužiai pirkėjai ne visada žino šį brandą, tačiau patinka spalva, modelis, sudėtis. Juk turbūt mes visos pradėjom nelabai žinodamos kas tas jcrew smile.gif tiesiog prieš ketverius metus pabandžiau ir prasidėjo smile.gif
Šiems klientams nereikia įrodinėti, kad parduodi už tam tikrą sumą, nes nespėjai nupirkti, kai 12 val įvyko papildymas ir taikė maksimalią nuolaidą, budėjo tam tikra tarpininkė ir tau vualia pavyko
Atsikandau šito ir dabar darau kitaip smile.gif
Atsakyti

user posted image

Aš tokius M dėviu su 100 cm krūtine ir plačiais pečiais, man tikrai tinka. L perku mamai, dėvinčiai eu 44 d.

QUOTE(ellinga @ 2014 01 22, 11:43)
Mane asmeniskai net purto kai reikia koki SM ruba pardavinet. Pardavinejau factory piguji merinuka uz 50lt, pardaviau kas maziausiai (tiksliau nei vieno kls neuzdavusiai pirkejai)  biggrin.gif prasideda, pamatuokit, pauostykit, paziurekit... ar kaina GALUTINE! Taip ir norejosi nusiust po 80 lt toki pati pirkt.

Mane irgi jau ima nervuoti pikėjos. Leki po darbo, matuoji visus galus, pridarai N foto telefonu, o paskui pasako, kad mokėtų pigiau nei berskoj per išpardavimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 22, 11:42)
As tokio salikelio laukiu  http://www.polyvore....mp;tid=88885830
Bet gavosi apie 100lt.  Gal jusu pigiau pirkti.  g.gif
Tik nezinau, kada sulauksiu. Nors jau senokai uzsakius. Is ten, kur negali prognozuot, kada ateis.  hihihi.gif

Ju pradine kaina 5$ brangesne, tai det to ir brangiau gavosi.. Gera kaina drinks_cheers.gif
Papildyta:

Ir as su 94 platesniais peciais M emiau.. Tikiuos tiks.. unsure.gif O kad XS- nerealu tikrAI. nebent peciai siauresni- tai gal ir S tiktu .. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 22 sausio 2014 - 11:19
Dėl pardavimų pritariu.. Geriau bomžams atiduosiu, nei ką dar pardavinėsiu doh.gif
po šiandieninio laiško išvis tyliu
Atsakyti