Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 22, 11:13)
Ir as su 94 platesniais peciais  M emiau.. Tikiuos tiks.. unsure.gif O kad XS- nerealu tikrAI. nebent peciai siauresni- tai gal ir S tiktu .. g.gif

Su džiovykle per didelis dydis, manau, greitai išsprendžiamas...

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 11:24)
Dėl pardavimų pritariu.. Geriau bomžams atiduosiu, nei ką dar pardavinėsiu  doh.gif
po šiandieninio laiško išvis tyliu

Kas jau buvo? poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 22, 12:30)
Su džiovykle per didelis dydis, manau, greitai išsprendžiamas...
Kas jau buvo?  poster_offtopic.gif

hihihi.gif tikrai- pamirsus buvau 4u.gif
Jau vaikisku visai nebedziovinu dziovyklej- nes po pirmo dziovinimo isauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 01 22, 10:17)
Aš turiu Factory kokoną, bet užmušk nepamenu kokį dydį  doh.gif Reikia palaukti MS. Blonde, ji kelis matavosi, aš pagal jos rekomendacijas ėmiau vienu dydžiu mažesnį.

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 22, 10:45)
as su panasiais matmenais- turiu 6. irgi nenoreciau mazesnio, nes apacia jau ne taip graziai kristu.. ax.gif

O kaip su ilgiais? J.Crew yra regular ir petite, tai man petite turbūt reiktų su 160? O Factory nėra ilgių?
http://factory.jcrew...02926/02926.jsp
Kaip tik mano dydis, bet spalva be ryšio.. Ir kaina turbūt gera, ar ne?
QUOTE(linamog @ 2014 01 22, 10:28)
Jei pardaveja atrase, kad sutinka rezervuot - tada taip, negrazu is jos puses.

QUOTE(Perfecta @ 2014 01 22, 10:37)
Oi, normali praktika. Man kelis kart yra taip buvę - staigiai parašai, išleki kur nors, grįžti - daiktas parduotas. Ir nei rėkt, nei bėgt tokiu atveju  doh.gif

Aš nujaučiau, kad bus daug besidominčių šia bliuska, tai parašiau rezervuju, kol išsiaiškinsiu dėl dydžio. Ji parašė, kad vos ne universalus dydis, nes ji laisva turi būt ir kad pasakyčiau savo sprendimą, nes dar trys domisi. Aš tik vakare beatrašiau, kai prisijungiau. Nu ir vo, nebė..
QUOTE(linamog @ 2014 01 22, 11:07)
Manes nestebina. As asmeniskai parduodu tai, kuri perka cia ir dabar, o ne tai, kuri praso rezervuot, paskui praso visu imanomu ismatavimu, paskui derasi, o paskiausiai pasiulo mainus arba pasiguodzia, kad, deja, neturi pinigu. Arba po rezervacijos isvis dingsta ir neatraso.

lotuliukas.gif nu siaubas.. Aš ant tokių neužsiroviau smile.gif Bet mažyliose būna, kad parduodi basutes vaikiškas geros firmos už 10lt ir dar derasi blink.gif lotuliukas.gif
QUOTE(ellinga @ 2014 01 22, 11:43)
Mane asmeniskai net purto kai reikia koki SM ruba pardavinet. Pardavinejau factory piguji merinuka uz 50lt, pardaviau kas maziausiai (tiksliau nei vieno kls neuzdavusiai pirkejai)  biggrin.gif prasideda, pamatuokit, pauostykit, paziurekit... ar kaina GALUTINE! Taip ir norejosi nusiust po 80 lt toki pati pirkt.

Kad apie tą tipį nėr ką klaust.. biggrin.gif Juk čia turbūt visos J.C. gerbėjos juos turi ir žino savo dydį.
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 22, 00:21)
Pasirodykit  bigsmile.gif  Smagu,kad patinka. Medžiaga ir spalva super.

Ok, rodausi. Krūtinė 84, ūgis 168, swingas S. Prasitampė šiek tiek rankovės, bet aš jas vis tiek atsistumiu aukštyn, tai dzin. Pirmas mano violetinis daiktas, dar reikia priprasti, bet pats rūbas prilipo nuo pirmos minutės bigsmile.gif

user posted image

QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 08:25)
Man tai db butu salta su swingu ax.gif

Aš po juo dar kokią maikutę 3/4 rankovėm deduosi, jos nesimato, bet šilumos priduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 22, 12:35)
O kaip su ilgiais? J.Crew yra regular ir petite, tai man petite turbūt reiktų su 160? O Factory nėra ilgių?
http://factory.jcrew...02926/02926.jsp
Kaip tik mano dydis, bet spalva be ryšio.. Ir kaina turbūt gera, ar ne?

as turiu R8 jcrew su 170. Tai turbut reiktu pettite..
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 01 22, 11:58)
Skelbiu ar manodrabužiai pirkėjai ne visada žino šį brandą, tačiau patinka spalva, modelis, sudėtis. Juk turbūt mes visos pradėjom nelabai žinodamos kas tas jcrew smile.gif tiesiog prieš ketverius metus pabandžiau ir prasidėjo smile.gif
Šiems klientams nereikia įrodinėti, kad parduodi už tam tikrą sumą, nes nespėjai nupirkti, kai 12 val įvyko  papildymas ir taikė maksimalią nuolaidą, budėjo tam tikra tarpininkė ir tau vualia pavyko
Atsikandau šito ir dabar darau kitaip smile.gif

Taip, pardavimas SM jcrew isparduotuveje yra skaudi tema doh.gif

Vi_ktorija, dekui, kad pasidalinot patirtimi, reikes ir man pabandyti MD g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 22, 11:42)

MD irgi kaip kada..
Ebay mano draugas drinks_cheers.gif

o po šiandien turbūt išvis reiks rišt su online pirkimais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 11:24)
po šiandieninio laiško išvis tyliu

nu nu? biggrin.gif

Dėl MD tai tikrai paprasčiau, tik va kad ten reikia realias foto sudėti, tai truputį tingisi, nes dar apsirengt reikia, kad gražiai atrodytų ir pan cool.gif Bet nėra tokių derybų ir rezervacijų, kai rezervuoja, tada dar tris dienas klausinėja ir žada, o ant galo pareiškia, kad pinigų neturi doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 22, 12:42)

Pardavimas gal apskritai SM skaudi tema, ne tik j.crew ax.gif g.gif

As pardavinejau nauja TH tase , daugybe zinuciu is besidominciu , su ivairiais prasymais ir pasiulymais, siule netgi tik puse mano norimos sumos biggrin.gif

Su viena netgi susitikau del pirkimo, turejo jau tases ismatavimus, susitikom - sako, ne, per maza biggrin.gif doh.gif

Idejau i MD, ir pardaviau "mygom" ir kaina tiko ir visa kita smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2014 01 22, 11:45)

manau tuoj pati mergaitė čia ateis ir pasisakys mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 07:25)
O javari tai parduotuve, turinti daugybe visokiu firmu batu
As niekaip neisivaizduoju swingo prie sijono, jis mano akimis tinkamas tik su dzinsais
mano smailianosiai sie https://www.javari.de/dp/B00AT6QRN4
Papildyta:
Man tai db butu salta su swingu
Laikysiu ji siltesniems orams, pavasariui, kaip ir kitus merinukus 3/4 rankovemis

Dideja 4u.gif uz apsvietima del javari ir Erinijai irgi uz atsakyma 4u.gif
Tik as tai busiu apsimelavus blush2.gif Aireda, atleisk, klaidinga info buvo doh.gif pasiziurejau ka uzsisakiau is coach, tai pasirodo ne smailianosiai jie, bukesne nosim doh.gif kaip man susisviete kad smaili nezinau blush2.gif matyt jau tikrai koduotis laikas jeigu nepomniu ka perku lotuliukas.gif

O swingo su sijonais yra yra geru deriniu. Man visai patinka, manau as nesiosiu ne tik su skinny dzinsais. Tik man dabar su swingu irgi butu per salta, brrr...

QUOTE(archeologe @ 2014 01 22, 08:01)
Kaip susinervinau gavau laiska, kad swingo neatsius

nu va, as delto is isparduotuves ir griebiau, kad ir brangiau, bet nors garantuota kad gausi cool.gif

QUOTE(linamog @ 2014 01 22, 10:07)
Man keisciausia, kad isparduotuvej pirmiausia isgrobstomi sintetiniai, factoriniai, uzkeltom kainom daiktai.
Manes nestebina. As asmeniskai parduodu tai, kuri perka cia ir dabar, o ne tai, kuri praso rezervuot, paskui praso visu imanomu ismatavimu, paskui derasi, o paskiausiai pasiulo mainus arba pasiguodzia, kad, deja, neturi pinigu. Arba po rezervacijos isvis dingsta ir neatraso.

as tai itariu, kad juos naujokes isgraibsto, dar nesusigaudo kas geriau, tik i kaina ziuri, girdeje kad crew wub.gif ir griebia svarbu pigiai biggrin.gif cia as taip galvoju
o del rezervaciju drinks_cheers.gif tikrai kartais uzknisa rezervuoju ir dingsta is vis doh.gif nu nors atsakytu bu ar me kad persigalvojau, o tai as saziningai laikau dar kuri laika, kad nepavesti, na maza kas nutiko, o pasirodo rezervuoju ir dingstu unsure.gif

o del kainu, tai is tikro gi laisva rinka - kas kiek nori praso, uz kas kiek nori perka. Kartais perku nesideredama, o kartais ir as pasideru ax.gif jeigu manes visada praso nemokamai siusti, tai ir as kartais noriu ta pati gauti biggrin.gif kartais pavyksta kartais ne. Parduot aisku ne kas SM isparduotuvej, bet nusipirkti uztat gali neraliu dalyku uz nerealia kaina thumbup.gif
tik pastebejau dar kad bandos jausmas labai veikia. jeigu tuo metu apie koki daikta niekas nesneka, negiria, nesirodo tai gali collection serijos 100% silko daikta uz 50 Lt siulyt ir vis tiek beveik niekam nereikia lotuliukas.gif fenomenas zodziu tas SM cool.gif
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2014 01 22, 13:45)
nu nu?  biggrin.gif

Dėl MD tai tikrai paprasčiau, tik va kad ten reikia realias foto sudėti, tai truputį tingisi, nes dar apsirengt reikia, kad gražiai atrodytų ir pan  cool.gif  Bet nėra tokių derybų ir rezervacijų, kai rezervuoja, tada dar tris dienas klausinėja ir žada, o ant galo pareiškia, kad pinigų neturi  doh.gif

g.gif o gal verta tokias pirkėjas "pažadukes" dėti į juodą sąrašą arba tarpusavyje pasidalinti info apie jas? Nes aš manau, kad kai kurios taip besielgiančios jau su atitinkama "diagnoze" g.gif
Atsakyti