Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 12:50)
manau tuoj pati mergaitė čia ateis ir pasisakys  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Davai greit pasakok, kol mes cia is smalsumo nenumirem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 11:55)
Davai greit pasakok, kol mes cia is smalsumo nenumirem lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 11:24)
Geriau bomžams atiduosiu, nei ką dar pardavinėsiu  doh.gif
po šiandieninio laiško išvis tyliu

kas nutiko? blink.gif g.gif cia su swingu kazkas ? reikejo greiciau apsisprest, nebutu problemu tongue.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2014 01 22, 12:36)
1. Ok, rodausi. Krūtinė 84, ūgis 168, swingas S. Prasitampė šiek tiek rankovės, bet aš jas vis tiek atsistumiu aukštyn, tai dzin. Pirmas mano violetinis daiktas, dar reikia priprasti, bet pats rūbas prilipo nuo pirmos minutės  bigsmile.gif

2. Aš po juo dar kokią maikutę 3/4 rankovėm deduosi, jos nesimato, bet šilumos priduoda  smile.gif

1. gal ir XS butu uzteke g.gif
bet grazu ir sitas 4u.gif
spalva irgi gerule, tik man asmeniskai vistik prie veido ji nelabai pritiktu ax.gif

2. tai maikutes as irgi deduosi, netgi po kasmyrais, nes butent db su jais ir vaikstau...su merinukais vistiek butu salta....o ir rankos man saltu su tokio ilgio rankovemis db ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2014 01 22, 11:36)
Ok, rodausi.

Kopka, fantastiše 4u.gif Gražu. Džiaugiuosi, kad Jums patinka drinks_cheers.gif

Su swingu ir sijonais va kiek derinių:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 11:59)
1. gal ir XS butu uzteke g.gif

drinks_cheers.gif
Kopka, man jums kiek per didelis swingas 4u.gif Rankoves matosi placios, man kazkaip nesiziuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 22, 12:59)
Kopka, fantastiše  4u.gif Gražu. Džiaugiuosi, kad Jums patinka  drinks_cheers.gif

Su swingu ir sijonais va kiek derinių:

Nu grazus tie derinukai sudeti, bet man jis vistiek toks atsiputes laisvalaikio rubas, tik ne prie pencil biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 01 22, 11:53)
g.gif  o gal verta tokias pirkėjas "pažadukes" dėti į juodą sąrašą arba tarpusavyje pasidalinti info apie jas? Nes aš manau, kad kai kurios taip besielgiančios jau su atitinkama "diagnoze"  g.gif

I tikraji SM JS nera pagrindo, nes nebuvo realaus finansinio nuostolio. Nebent i J.Crew temos pirmaji puslapi. :DDDD
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2014 01 22, 11:36)
Ok, rodausi. Krūtinė 84, ūgis 168, swingas S. Prasitampė šiek tiek rankovės

beveik kaip mano ismatavimai bigsmile.gif rankove tikrai didoka atrodo, bet gal kad prasitampius, o taip greit jos issitampo g.gif o visa kita gerai 4u.gif

QUOTE(Perfecta @ 2014 01 22, 11:53)
g.gif  o gal verta tokias pirkėjas "pažadukes" dėti į juodą sąrašą arba tarpusavyje pasidalinti info apie jas? Nes aš manau, kad kai kurios taip besielgiančios jau su atitinkama "diagnoze"  g.gif

tai kad pas mane tai nesikartoja jos, manau cia ne viena ir ne trys tokiu...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 22, 12:01)
I tikraji SM JS nera pagrindo, nes nebuvo realaus finansinio nuostolio. Nebent i J.Crew temos pirmaji puslapi. :DDDD

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau ir XXS tiktų, bet aš kai beformių rūbų fanė, tai man patinka ir S biggrin.gif
Enura, aš jas visada atitraukiu atgal, gal dėl to man jos greitai prasitampė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopka: 22 sausio 2014 - 12:05
QUOTE(enura @ 2014 01 22, 11:58)
kas nutiko?  blink.gif  g.gif cia su swingu kazkas ? reikejo greiciau apsisprest, nebutu problemu  tongue.gif  biggrin.gif

tu tiesiog kaip pirštu į akį lotuliukas.gif

pardaviau swing'ą, dabar gavau priekaištus, kad

1. jis be etiketės, todėl reiškia nenaujas ir nešiotas
2. kvepia kvepalais mano (jis gulėjo spintoj, galbūūūt ir įsigėrė koks kvapas, bet aš esu labai jautri kvapams ir prieš siunčiant visada apuostau daiktą, kad vdrug nebūtų kokių nesusipratimų. swing'as dar kvepėjo ''firminiu'' jcrew kvapu)
3. mūsų temoje mergaitės stebėjosi, KODĖL AŠ JĮ PARDUODU
4. nėra sulankstymo žymių, todėl jis NENAUJAS.

va

o mano sąžinė rami, nes swing'as pragulėjo spintoje visą laiką ir nenešiojau aš jo. O gavau jau be etiketės.. O dėl sulankstymo žymių išvis nekomentuoju. Įskaitant tą faktą, kad siųstas jis buvo išvis kitaip supakuotas.
Atsakyti