Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 13:42)
taip. galima matyti kai rūbas buvo nešiotas ir kada ne.

Atbėgot pirma "paverkt" draugėm, nes dūšioj jaučiatės kalta. O aš, maniau, kad su "sąžiningu" žmogum galima viską gražiai ir teisingai išspręst.

Man vienas iš naujo rūbo įrodymų yra etiketė. Ir dauguma savo skelbimuose tą nurodo. Jūs neparašėt, kad jis be etiketės.

Jūsų "naujas be etiketės swingas" siaubingai atsiduoda kvepalais.

Sulankstymo žymių kaip naujo rūbo taip pat nėra. Gavau šiandien ir palaidinę iš INGOS ir pigųjį merinuką iš ALEJĄ.LT viskas tvarkinga, rūbų naujumu net neabejoji. Fabrikinis lankstymas akivaizdus.

Ir dar vidinėj pusėj ant megzto kantelio yra purvo dėmelių.

Ar tokią prekę gavęs gali dar galvot, kad ji nauja?!

Kas pirksit iš LAIMINGAMERGINA naują rūbą, labai pagalvokit apie jo naujumą ir pardavėjos sąžiningumą.

Atsakyti
QUOTE(simutea_ @ 2014 01 22, 13:57)
Mergaitės, buvau užmačius, kad kalbėta apie tai, tai ar daug skiriasi xs ir s swingo ilgis? 4u.gif  ar su 178 ūgiu išvis apie jį geriau nesvajot? biggrin.gif

ilgis nesiskyre, skyresi tik plotis, driu buvo foto abieju imetus 4u.gif
o su juo rodesi ir aukstos merginos, tai kaip ir normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2014 01 22, 13:06)
Atbėgot pirma "paverkt" draugėm, nes dūšioj jaučiatės kalta. O aš, maniau, kad su "sąžiningu" žmogum galima viską gražiai ir teisingai išspręst.

Man vienas iš naujo rūbo įrodymų yra etiketė. Ir dauguma savo skelbimuose tą nurodo. Jūs neparašėt, kad jis be etiketės.

Sulankstymo žymių kaip naujo rūbo taip pat nėra. Gavau šiandien ir palaidinę iš INGOS ir pigųjį merinuką iš ALEJĄ.LT viskas tvarkinga, rūbų naujumu net neabejoji. Fabrikinis lankstymas akivaizdus.

Kas pirksit iš LAIMINGAMERGINA naują rūbą, labai pagalvokit apie jo naujumą ir pardavėjos sąžiningumą.

1. savo moralus apie jutimus palikite kunigui per išpažintį
2. jeigu etiketė rodiklis jums, reikėjo pap. paklausti ar ji yra.
3. purvo dėmeles dabar jau atsirado..kai man rašėte, apie jas neužsiminėte..kas už valandos atsiras?

ir čia ne ginčų sprendimo vieta, todėl daugiau nieko nekomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 13:09)
ilgis nesiskyre, skyresi tik plotis, driu buvo foto abieju imetus 4u.gif
o su juo rodesi ir aukstos merginos, tai kaip ir normaliai smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 14:10)
1. savo moralus apie jutimus palikite kunigui per išpažintį
2. jeigu etiketė rodiklis jums, reikėjo pap. paklausti ar ji yra.
3. purvo dėmeles dabar jau atsirado..kai man rašėte, apie jas neužsiminėte..kas už valandos atsiras?

ir čia ne ginčų sprendimo vieta, todėl daugiau nieko nekomentuosiu  4u.gif

Jūs ne tik kad "nesąžininga", bet dar ir akiplėša. Linkiu, kad netiktų Jums daugiau nei vienas JCREW rūbas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2014 01 22, 14:06)

Jei jau kalbama apie sazininguma...
Bet tai Jus , db parduodama ta ruba SM isparduotuveje, nepaminejote, kad jis, Jusu manymu devetas g.gif ir netgi su purvo demelemis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2014 01 22, 13:16)
Jūs ne tik kad "nesąžininga", bet dar ir akiplėša. Linkiu, kad netiktų  Jums daugiau nei vienas JCREW rūbas  4u.gif  biggrin.gif

Šitas geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 15:16)
Bet tai Jus , db parduodama ta ruba SM isparduotuveje, nepaminejote, kad jis,  Jusu manymu devetas g.gif ir netgi su purvo demelemis blink.gif

Tokia antireklama tikrai pritrauks daug swingo pirkėjų mirksiukas.gif
Galvokite, ar čia vieta aiškintis, jei visgi norite parduoti netikusį drabužį g.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2014 01 22, 13:06)

Atsiprasau, kad isikisiu, bet jeigu jus tokia sazininga pardaveja, tai kodel dabar perparduodama daikta neparasote apie visus brokus? rolleyes.gif Tik parasete be etiketes, o kita nutylit.. Kazkaip irgi nesazininga vel ji nusipirkusios merginos atzvilgiu.. Ar jeigu jus jauciates apgauta, apgausit ir kita zmogu?
Siaip pati is Kate25 laukiu swingo flamingo spalvos, bet galvoju vdrug neatsius, gal man si perimti, bet dabar kai paskaiciau apie demeles, tai nebesinori schmoll.gif Lauksiu ziniu is tarpininkes, neatsius tai neatsius vadinas nelemta man jo turet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 22 sausio 2014 - 13:21
As galiu tik tiek pasakyti kai ne nuotaika tai viskas netinka,o pirkejai palinkejimas butu pirkit tada tiesiogiai is jcrew gal tada nebus jokiu nusiskundimu,nors kaip mergaites rase ir taip gauna devetu daiktu,tad geriau visai nepirkit ir nereiks cia skleist visokiu demagogiju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 13:16)
Bet tai Jus , db parduodama ta ruba SM isparduotuveje, nepaminejote, kad jis,  Jusu manymu devetas g.gif ir netgi su purvo demelemis blink.gif

Buvot pirmesne drinks_cheers.gif
QUOTE(Soffyyy @ 2014 01 22, 13:18)
Šitas geras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ziauriai geras lotuliukas.gif Nuskambejo kaip prakeiksmas... baisus prakeiksmas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 22 sausio 2014 - 13:24
QUOTE(mimsy @ 2014 01 22, 14:18)
Atsiprasau, kad isikisiu, bet jeigu jus tokia sazininga pardaveja, tai kodel dabar perparduodama daikta neparasote apie visus brokusrolleyes.gif  Tik parasete be etiketes, o kita nutylit.. Kazkaip irgi nesazininga vel ji nusipirkusios merginos satzvilgiu..
Siaip pati is Kate25 laukiu swingo flamingo spalvos, bet galvoju vdrug neatsius, gal man si perimti, bet dabar kai paskaiciau apie demeles, tai nebesinori  schmoll.gif  Lauksiu ziniu is tarpininkes, neatsius tai neatsius vadinas nelemta man jo turet  biggrin.gif

Užklausė jau žmogus, viską parašiau jam į až.
Atsakyti