Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Perfecta @ 2014 01 22, 11:53)
g.gif  o gal verta tokias pirkėjas "pažadukes" dėti į juodą sąrašą arba tarpusavyje pasidalinti info apie jas? Nes aš manau, kad kai kurios taip besielgiančios jau su atitinkama "diagnoze"  g.gif

manau, kad jų ne viena ir ne dvi g.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 12:05)
1. jis be etiketės, todėl reiškia nenaujas ir nešiotas
2. kvepia kvepalais mano (jis gulėjo spintoj, galbūūūt ir įsigėrė koks kvapas, bet aš esu labai jautri kvapams ir prieš siunčiant visada apuostau daiktą, kad vdrug nebūtų kokių nesusipratimų. swing'as dar kvepėjo ''firminiu'' jcrew kvapu)
3. mūsų temoje mergaitės stebėjosi, KODĖL AŠ JĮ PARDUODU
4. nėra sulankstymo žymių, todėl jis NENAUJAS.

Užtat skelbimuose labai gerai, kai rašoma, naujas su etikete, ir naujas be etiketės rolleyes.gif Aš pirkau SM daiktą kaip naują su etikete, o gavau tik su tuo plastmasiniu šniūriuku etiketei ir matėsi, kad dėvėtą kartą/kelis, tai tikrai nemalonu, nes mokėjau daugiau nei reikėtų už tokį daiktą ir taip. Apmaudu.

P.S. aš tai turiu su kuo tas etiketės iš naujo prišaudyt jei ką biggrin.gif Buvo čia bajeris, kai savo berniukui striukę nupirkau mergaitišką, nuraunu etiketes, apvelku ir tipo eisim, žiūriu platėja į apačią mergaitiškai lotuliukas.gif Tai nurengiau, ištraukiau etiketes iš šiukšlių kibiro (švarus buvo maišelis), prišoviau iš naujo ir pardaviau kitai mamai. Aišku papasakojau ir visą istoriją, maža kas biggrin.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 22, 12:15)
As irgi turiu tokia durna mada - gavusi 90% iskart nuraunu etiketes, maiselius ismetu. Ir tik POTO pradedu galvot pasailikti ar ne...

ir aš turėjau, dabar bandau išgyvendinti.

Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2014 01 22, 12:29)
manau, kad jų ne viena ir ne dvi  g.gif
Užtat skelbimuose labai gerai, kai rašoma, naujas su etikete, ir naujas be etiketės  rolleyes.gif Aš pirkau SM daiktą kaip naują su etikete, o gavau tik su tuo plastmasiniu šniūriuku etiketei ir matėsi, kad dėvėtą kartą/kelis, tai tikrai nemalonu, nes mokėjau daugiau nei reikėtų už tokį daiktą ir taip. Apmaudu.

nieks per galvą neduos jeigu paklausi dėl tos etiketės, jeigu skelbime nenurodyta.
mano atveju aš rami, nes drabužis buvo naujas ir nenešiotas. 4u.gif
Atsakyti
O factory CLEARANCE prekytėm dar taikosi papildoma -40 nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 22, 12:35)
Kad apie tą tipį nėr ką klaust.. biggrin.gif Juk čia turbūt visos J.C. gerbėjos juos turi ir žino savo dydį.

O jus jau siuntini gavot? ax.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 13:05)
tu tiesiog kaip pirštu į akį  lotuliukas.gif

pardaviau swing'ą, dabar gavau priekaištus, kad

1. jis be etiketės, todėl reiškia nenaujas ir nešiotas
2. kvepia kvepalais mano (jis gulėjo spintoj, galbūūūt ir įsigėrė koks kvapas, bet aš esu labai jautri kvapams ir prieš siunčiant visada apuostau daiktą, kad vdrug nebūtų kokių nesusipratimų. swing'as dar kvepėjo ''firminiu'' jcrew kvapu)
3. mūsų temoje mergaitės stebėjosi, KODĖL AŠ JĮ PARDUODU
4. nėra sulankstymo žymių, todėl jis NENAUJAS.

gaudama siuntini visada ispakuoju, pasimatuoju ir sumetu i lentyna... tada pasvarstau ir galbut ka nors parduodu. O pigieji merinukai visai buvo gauti idomios bukles: uzsakyti ta pacia diena, atkeliavo tam paciam siuntiny... bet raudona galima buvo iskart vilktis (visiskai nesusiglamzius), o geltona reiketu gerai islyginti.
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 01 22, 12:37)
O factory CLEARANCE prekytėm dar taikosi papildoma -40 nuolaida?

taip
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 14:38)

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 12:31)
nieks per galvą neduos jeigu paklausi dėl tos etiketės, jeigu skelbime nenurodyta.
mano atveju aš rami, nes drabužis buvo naujas ir nenešiotas.  4u.gif

Esmė manau išvis net ne etiketėj 4u.gif O pardavėjos sąžiningume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2014 01 22, 12:41)
Esmė manau išvis net ne etiketėj  4u.gif O pardavėjos sąžiningume  ax.gif

taip. galima matyti kai rūbas buvo nešiotas ir kada ne.
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2014 01 22, 12:41)
Esmė manau išvis net ne etiketėj  4u.gif O pardavėjos sąžiningume  ax.gif

mano tarpininke siuncia jau be etikeciu. Sutinku del saziningumo, juk daikta perki, o ne etikete. Nebent nori baltariusiam perparduot uz triguba kaina smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, buvau užmačius, kad kalbėta apie tai, tai ar daug skiriasi xs ir s swingo ilgis? 4u.gif ar su 178 ūgiu išvis apie jį geriau nesvajot? biggrin.gif
Atsakyti
LaimingaMergina, tavo swingas jau ispardavykloje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 22 sausio 2014 - 13:04
QUOTE(ellinga @ 2014 01 22, 13:04)
LaimingaMergina, tavo swingas jau ispardavykloje  smile.gif

mačiau jau 4u.gif
Atsakyti