QUOTE(Sunta @ 2014 02 22, 20:18)
Rogrinta kada turesi laiko ir jei bus noro, gali pafotkinti savo antgaliukus frezos. nes kiek girdejau tu ir ilgi nuimineji su freza. Paskutini karta kada bandziau ilgi nuimineti, vos pirsto nennusikirtau. Ir noriu suprasti tas briaunas. Nes abu antgaliukus turiu vienas per svelnus, svilina tiesiog, reverse ir neina su juo dirbti. O kitas cilindriukas per astrus is vis vagas palieka 

Ilgį numinėju su cilindru 80 gr. Ką ten darai kad vos piršto nenusikirtai nesuprantu?

Seną gelį, kutikulas aš irgi tvarkau su cilindriuku,tik švelnesniu 100 gr. Kutikulėm jau rečiau naudoju burbuliuką, nes žiūriu po cilindriuko, su burbulu nebėr ką nuiminėt.
Gelio atšokimus jei jie didesni, nudrožiu jau su kūgiu.
Tai va, nors turiu daugiau antgalių, kažkaip pagrinde naudojami 2-3 jei yra kažkokių rimtesnių bėdų. O jei korekcija normali, gražiai viskas nešiojama, užtenka tik cilindro.
QUOTE(DiStyle @ 2014 02 23, 23:30)
Oi kaip gera girdeti...
Su spalvu derinimu ir pati turiu problemu... nesinorejo deti blankios kokios ir niekaip negalejom nuspresti kokia deti
Paskui pamate sita spalva ir issirinko ja...

Vaikystėje lankiau dailės m-klą, tai kažkaip nžn, nuo tų laikų turbūt intuityviai jaučiu kas prie ko dera, žiūriu gražu ar ne, bado akis ar ne. Taisyklių tai net nžn

QUOTE(DiStyle @ 2014 02 24, 01:46)
Dabar jus man atsiprasant durnai paaiskinkit kodel taip atsitiko... pasidariau su folija, prilipo graziai, td ikisau dar i lempa uztvirtinimui ir dejau topa - o su topu daug blizguciu nusivale
Nu niekad taip nebuvo... 
Pradejau nagus darytis, kad galeciau niekur neiti ir pati tvarkytis, o dabar jau net nenoriu pagalvoti, kad reiks tvarkyt juos
Gryna kancia 

Pradejau nagus darytis, kad galeciau niekur neiti ir pati tvarkytis, o dabar jau net nenoriu pagalvoti, kad reiks tvarkyt juos

Man irgi porą sykių taip buvo nutikę su folija, bet taip ir nesupratau kame šaknys

O dėl sau darymosi... bėėėėda