Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Sunta @ 2014 02 22, 20:18)
Rogrinta kada turesi laiko ir jei bus noro, gali pafotkinti savo antgaliukus frezos. nes kiek girdejau tu ir ilgi nuimineji su freza. Paskutini karta kada bandziau ilgi nuimineti, vos pirsto nennusikirtau. Ir noriu suprasti tas briaunas. Nes abu antgaliukus turiu vienas per svelnus, svilina tiesiog, reverse ir neina su juo dirbti. O kitas cilindriukas per astrus is vis vagas palieka sad.gif

Ilgį numinėju su cilindru 80 gr. Ką ten darai kad vos piršto nenusikirtai nesuprantu? biggrin.gif Tiesiog aš varau iš pradžių iš vienos pusės nago iki vidurio,paskui iš kitos.
Seną gelį, kutikulas aš irgi tvarkau su cilindriuku,tik švelnesniu 100 gr. Kutikulėm jau rečiau naudoju burbuliuką, nes žiūriu po cilindriuko, su burbulu nebėr ką nuiminėt.
Gelio atšokimus jei jie didesni, nudrožiu jau su kūgiu.
Tai va, nors turiu daugiau antgalių, kažkaip pagrinde naudojami 2-3 jei yra kažkokių rimtesnių bėdų. O jei korekcija normali, gražiai viskas nešiojama, užtenka tik cilindro.

QUOTE(DiStyle @ 2014 02 23, 23:30)
Oi kaip gera girdeti...  4u.gif Su spalvu derinimu ir pati turiu problemu... nesinorejo deti blankios kokios ir niekaip negalejom nuspresti kokia deti biggrin.gif Paskui pamate sita spalva ir issirinko ja...

Vaikystėje lankiau dailės m-klą, tai kažkaip nžn, nuo tų laikų turbūt intuityviai jaučiu kas prie ko dera, žiūriu gražu ar ne, bado akis ar ne. Taisyklių tai net nžn biggrin.gif Pas Egidiją koloristikos kursai yra

QUOTE(DiStyle @ 2014 02 24, 01:46)
Dabar jus man atsiprasant durnai paaiskinkit kodel taip atsitiko... pasidariau su folija, prilipo graziai, td ikisau dar i lempa uztvirtinimui ir dejau topa - o su topu daug blizguciu nusivale  doh.gif Nu niekad taip nebuvo... sad.gif
Pradejau nagus darytis, kad galeciau niekur neiti ir pati tvarkytis, o dabar jau net nenoriu pagalvoti, kad reiks tvarkyt juos biggrin.gif Gryna kancia biggrin.gif

Man irgi porą sykių taip buvo nutikę su folija, bet taip ir nesupratau kame šaknys g.gif
O dėl sau darymosi... bėėėėda doh.gif Pradžioj jooo, būna azartas, daug ką nori išbandyt, o dabar vsio, nežinau nei ko noriu, viskas nebeįdomu ,spalvos nusibodę, o dar kiek laiko reik atsedėt.. doh.gif Bet už tai kaip gera,kai prisiverti ir vis tik pasidarai biggrin.gif
Atsakyti
Bet kiek daug tu antgaliu frezai, tai deimantinis, tai safyrinis, tai karbidinis titaninis ir t.t, o dar siurkstumai skiriasi. Cia visa moksla praeit turi, kad suzinot kas kam naudojamas, nes pardavejai dazniausiai nelabai ka ir pasako. Vat tik Senses mokymo centre tai tikrai pataria thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar yra naudojanciu nagu spaustuku metaliniu graziai c formai isgauti?jei taip , gal galite pasidalinti,kur pirkote? esu radusi tik plastamasinius bet reikia metaliniu smile.gif
Atsakyti
Prasau patarkite kokios firmos primer ir geli geriausia pirkti? Kad gelis gerai laikytu minimaliai butu atsokimu....aciu...
Atsakyti
QUOTE(nivea19 @ 2014 02 24, 17:54)
Sveikos merginos, ar yra naudojanciu nagu spaustuku metaliniu graziai c formai isgauti?jei taip , gal galite pasidalinti,kur pirkote? esu radusi tik plastamasinius bet reikia metaliniu smile.gif

Šitas dalykas ir mane domina, tik niekaip neprisiruošiau paklaust, nes plastmasinius visus jau sulaužiau biggrin.gif

QUOTE(Uo-ga @ 2014 02 24, 22:41)
Prasau patarkite kokios firmos primer ir geli geriausia pirkti? Kad gelis gerai laikytu minimaliai butu atsokimu....aciu...

Mano visus poreikius pilnai patenkina Senses geliai, naudoju jų bondą

Sunta,va visi mano geležiukai tavo prašymu smile.gif
user posted image

Cilindriuko nefotkinau, žinot kaip atrodo.
1. naudoju atšokimams, galima ir seną gelį nuiminėt, bet sunkiai imasi jai nagai stiklu dengti. Jei kitokiu topu,eina kaip per sviestą, nekaitina nago.
2-burbuliukas kutikulėm.
3- su juo panages pagramdau, o kai darydavau gelinį lakavimą, juo nuiminėdavau UV laką.
4-mažutis burbuliukas, kartais naudojamas kai bėda nutinka, pvz gelis ar spalvytė kokie per arti odelių pabėga
Atsakyti
ojezus kaip aciu smile.gif va butent mane cilindiriukas domino. Nes man idomu kokios rieves pas ji. Pas manes tokie spygliukai, kaip eziukas, tai kai bandau ilgi su juo nuimti jis man sokineja, del to ir sakau, kad vos pirsto nenusikapojau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip atrodo tie metaliniai spaustukai, nes mane tai su kryzminiu pincetu mokino.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 02 25, 00:27)
ojezus kaip aciu smile.gif va butent mane cilindiriukas domino. Nes man idomu kokios rieves pas ji. Pas manes tokie spygliukai, kaip eziukas, tai kai bandau ilgi su juo nuimti jis man sokineja, del to ir sakau, kad vos pirsto nenusikapojau biggrin.gif

Cilindriukai gi pas mane popieriniai,gi rašiau gritais šiurkštumą, ten jokiu rievių nėr biggrin.gif Va dėl ko mes čia nesusikalbam biggrin.gif
Atsakyti
nivea19, rogrinta, Gražvaldoj pirkau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Rogrinta, kur pirkaisi antgalius frezai?
as tai noriu pasidalinti ispudziais is trend-nails kvalifikaciniu mokymu formelem 4u.gif
nu panos, tikrai nezinau, kodel jums Jurate Labanauskiene pasirode pasikelusi, arogantiska ar uzmigusi ant lauru... as mokymais be galo patenkinta, negaila nei vieno cento isleisto uz juos 4u.gif man Jurate pasirode labai siltas, geras ir atsidaves savo darbui zmogus 4u.gif nors grupeje buvom gal 10 merginu, bet kiekvienai buvo skiriamas simtaprocentinis demesys. nesiule ji savo priemoniu, nekiso kaip paciu geriausiu... mano atsiliepimai tikrai patys geriausi, manau grisiu dar tikrai pas ja smile.gif
Atsakyti
smagu,kad likai patenkinta Jurates mokymu smile.gif nes daugumai labiausia giria Egidija
Atsakyti
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 02 25, 11:25)
smagu,kad likai patenkinta Jurates mokymu smile.gif nes daugumai labiausia giria Egidija

zinau, kad dauguma giria Egidija. mano svajone pas ja i mokymus patekti. ka ir planuoju padaryt per siuos metus. bet Jurate mano akimis irgi visokeriopai puikus zmogus pasirode smile.gif
Atsakyti