Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Princesė. @ 2014 02 25, 12:32)
Rogrinta, kur pirkaisi antgalius frezai?
as tai noriu pasidalinti ispudziais is trend-nails kvalifikaciniu mokymu formelem 4u.gif

Burbuliuką Caskadoj, visusu kitus susipirkau Senses, nors Cascadoj jų irgi yra.

Smagu kad įtiko Jūratė ( gal komentarų prisiskaitė ir pasitaisė lotuliukas.gif ) O dėl pačių kursų, kol neturi su kuo palygint, iš tikrųjų nesuprasi geri jie ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 25, 15:12)
Burbuliuką Caskadoj, visusu kitus susipirkau Senses, nors Cascadoj jų irgi yra.

Smagu kad įtiko Jūratė ( gal komentarų prisiskaitė ir pasitaisė  lotuliukas.gif ) O dėl pačių kursų, kol neturi su kuo palygint, iš tikrųjų nesuprasi geri jie ar ne mirksiukas.gif

Aš lyginu su Senses kursais biggrin.gif pastaruosiuose nulis demesio gavau blush2.gif tik prašau nepykti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2014 02 25, 10:58)
nivea19, rogrinta, Gražvaldoj pirkau 4u.gif
user posted image

O sie klipsiukai ne popieriams skirti prie lentutes prispausti? As kai ieskojau, tai vietinej kancialerijos pard buvo lygiai taip pat atrodanciu, tai kai pabandziau uzsideti ant pirsto... atsoko fantazija juos bandyti ant klienciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 02 25, 18:29)
O sie klipsiukai ne popieriams skirti prie lentutes prispausti? As kai ieskojau, tai vietinej kancialerijos pard buvo lygiai taip pat atrodanciu, tai kai pabandziau uzsideti ant pirsto... atsoko fantazija juos bandyti ant klienciu biggrin.gif

Ne ne, kanceliarinėse visai kitokie

O aš va spoksau filmukus ir atsižiūrėt negaliu į šios meistrės nagus wub.gif Pagaunu save kad nežiūriu ką ji daro, o stebiu jos pačios nagenas hihihi.gif Sakiau kad jau pasiilgau trumpų nagų, bet vėl Pipe užsinorėjau doh.gif
http://www.youtube.c...h?v=nMOnX2KA9JE
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 25, 20:14)

O aš va spoksau filmukus ir atsižiūrėt negaliu į šios meistrės nagus  wub.gif Pagaunu save kad nežiūriu ką ji daro, o stebiu jos pačios nagenas  hihihi.gif Sakiau kad jau pasiilgau trumpų nagų, bet vėl Pipe užsinorėjau  doh.gif

I situos ir ziurejau as biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau video... nagai grazus tikrai jos thumbup.gif o dabar toks durnas klausimas, kas ten per markeris? blush2.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 25, 21:14)

O aš va spoksau filmukus ir atsižiūrėt negaliu į šios meistrės nagus  wub.gif Pagaunu save kad nežiūriu ką ji daro, o stebiu jos pačios nagenas  hihihi.gif Sakiau kad jau pasiilgau trumpų nagų, bet vėl Pipe užsinorėjau  doh.gif

Is smalsumo ir as paziurejau kokius jus ten video ziurit biggrin.gif Na, ir klausimas pasistojo blush2.gif Paaiskinkit, ar tikrai normalu kai taip uzdedi forma, kad krastai ore kaba, nuo nago iki formeles keliu mm atstumas... As kaip suprantu jeigu taip desi geli, tai jis ant odos ir gulsis... Ar as ko nesuprantu? ax.gif
Atsakyti
merginos to markerio paskirtis, gal kad isryskinti nago nelygumus, kad juos butu lengviau sudildyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 02 26, 01:42)
Paaiskinkit, ar tikrai normalu kai taip uzdedi forma, kad krastai ore kaba, nuo nago iki formeles keliu mm atstumas... As kaip suprantu jeigu taip desi geli, tai jis ant odos ir gulsis... Ar as ko nesuprantu?  ax.gif

Konkrečiai šitam video, man niekas niekur nekaba g.gif O jei kokį mm ant odos ir gulasi, kame problema, jei galutiniam rezultate turi gautis tokios tobulos formos nagas,kaip gaunasi šiai meistrei, tai tegu ten kas nori darosi biggrin.gif

Atsakyti
Ziuriu ziuriu as tuos visus filmukus irgi grazu ir atrodo bac bac kaip lengva lotuliukas.gif
Nusprendziau kad man reiks antgalius frezai nusipirkt. Nu labai idomu su jais dirbt.

O del tu visu nauju formu, idomiai ir graziai atrodo.
Bet nesiojimui bent jau mano klientem absoliut netinka. KAd ir pvz atauga, arba nuimineji naujai darai, arba is apacios ishdildziuoji naturalu naga? Bet kas is to jei isdildziavus naga is apacios jis atshoka nuo gelio (bandziau ir geli po apacia det kad neatshoktu, ir stikla ir finishu niekas nelaiko). Tada atkyla ir dek vel is naujo.
Siaip as tai esu naturaliu nagu labiau megeja. Atauga naturalus ir tik dengiu tada geliu. Aisku yra ir tokiu kuriuos visgi tenka isdildziuot arba keist, nes ju forma labai skiriasi nuo kitu nagu.
Bet paciai kai sudejo nagus mokymuose tai man laaaabai patiko iki tol kol jie visi byret pradejo kaip rudeniniai lapai smile.gif (savaite labai saugojau, o poto jau galvojau nu ka cia prisiaugosi, namai, darbai, vaikai gyveni kaip gyvenes)

Vsio einu ruostis darbams. Poto jei nepamirsiu ikelsiu nuotraukyte noriu pasiguost pasidalint mintimis kaip padaryt naga siauresni.
Atsakyti
Na va, pasizaidinejau siandien biggrin.gif
user posted image

Viena pirsta dariau kai jau kiti buvo padaryti, tai kai fotografavau nemaciau, kad pilna dulkiu doh.gif
Atsakyti
distyle labai grazu wink.gif

nezinau as sau extreme nagucius visa laika prisiauginu, nekasdieninio ilgio kazkur 30mm ilgis, namu ruosa, darbas sandelyje kilnojant sunkias dezes ir paletes. ir nieks man nebyra wink.gif 3 sav kai reikalas isvaikstau wink.gif turiu ir kliente viena, kuri modeliuoto pas manes vaiksto. moka dvigubai, keiciam galiukus kas kart. Viskas taipogi puikiai laikosi wink.gif
Atsakyti