Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

Žiūriu žiūriu aš į tą video, ir man vistiek neaišku kaip su tais swarovskiukais yra, kažkada jūsų klausiau bet užklausiu dar karta, nes man vištai nedaeina doh.gif biggrin.gif
Kaip reikia juos ant nago dėti? Visada dėdavau ant pačio galo, ir ant virštaus gelio sluoksnį, kad nenukristų, viskas gerai, laikosi, bet pastebėjau , kad uždėjus gelį jos nebeblizga, taip, palieka kaip akutės, o swarovskių blizgesys toks gražus blush2.gif Viena klientė buvo minėjus, kad kažkokia meistrė daro skylutes su freza ir su klijais įklijuoja juos, kaip čia taip? Kaip jūs juos dedate? Gi dabar taip mergaitės nori to blizgesio, turiu visokiausių dydžių ir spalvų, bet nežinu kaip su jais elgtis , kad blizgesys išliktų kaip swarovskio, ir , kad laikytųsi iki sekančio papildymo? Nes įdėjus jas į 1 sluoksnį gelio, jos man iškrenta, padėkit merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2014 02 28, 09:19)

Kaip reikia juos ant nago dėti?

As stiklu patepu ir tada sudedu svarovskius ir i lempa. Bet neishsilaiko jie visada superiskai. Turejau viena kliente pas kuria buvo uztepta ant virsaus ir pas ja vistiek jos blizgejo. Tik niekaip nesuprantu kaip. O koki pries tai jai dejo topa kad laikesi ji nezino sad.gif
Atsakyti
Idomu ar isaus tokia diena, kai as busiu patenkinta savo darbu... sad.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras, pradedanciosios klausimu iskilo blush2.gif
* ar lakuojasi gelinis lakas ant geliniu nagu? jei taip, tuomet ji tik su dilde nuimti,taip? Nemoku prancuzisko daryti su geliu, o su geliniu laku ir pagaliuku jis gaunasi. bandziau su paprastu laku-nepavyksta man su pagaliuku, nes jis dziusta ir nebesitepa. zodziu padariau prancuziska su geliniu laku, galvoju jei ji trpinsiu, ar neistirps pats nagas? ar kol blizgaus gelio sluoksnio nesiausiu, tol tirpiklis jo neveiks? Arba jei man patinka gelinio lako spalva, o paprasto lako tokio nerandu, tokiu atveju irgi turbut buna g.gif ir gal tada nereikia net to virsutinio gelio sluoksnio deti, tiesiog nudildzius lakuot?
Atsakyti
Gal yra mergaiciu is Uk ir galinciu pasidalinti kokiomis priemonemis dirba,ar is kur siunciasi... 4u.gif
Atsakyti
xmegax as is uk. 4u.gif nesu nei profesionale nei ka, bet tiesiog patinka tas krapstymos prie nagu mirksiukas.gif visas prekes sakiausi is ebay.lempa lakus ir tt. as kai pirkau tai stengiaus ziureti kur koks aukcionas kad pigiau iseitu blush2.gif. tos gerosios firmos gelish turiu tik pagrinda vadinamaji base gel.ir jis man tikrai lb geras, lakai pas mane pagrindinei yra BLUESKY firmos,cia daug kur maciau sita firma salonuose naudoja.lakai tikrai geri nesiskundziu smile.gif o topas pas mane yra tokios lievos firmos SINA ar LINA vadinas,bet man tinka.as kai pirkau viska tai pirkau komplektais.pirkau kur buvo lempa, formeles priauginimui, giljotina teptukai gelis ir dar kazkas ax.gif seip dar siunciuosi is kinijos jei negreitai reikia,aisku senbuves mane uz tai ispeiks kad prasta kokybe blush2.gif bet del manes pacios ir keliu draugiu man uztenka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyta @ 2014 03 01, 13:35)
xmegax as is uk.  4u.gif  nesu nei profesionale nei ka, bet tiesiog patinka tas krapstymos prie nagu  mirksiukas.gif  visas prekes sakiausi is ebay.lempa lakus ir tt. as kai pirkau tai stengiaus ziureti kur koks aukcionas kad pigiau iseitu  blush2.gif.  tos gerosios firmos gelish turiu tik pagrinda vadinamaji base gel.ir jis man tikrai lb geras, lakai pas mane pagrindinei yra BLUESKY firmos,cia daug kur maciau sita firma salonuose naudoja.lakai tikrai geri nesiskundziu  smile.gif  o topas pas mane yra tokios lievos firmos SINA ar LINA vadinas,bet man tinka.as kai pirkau viska tai pirkau komplektais.pirkau kur buvo lempa, formeles priauginimui, giljotina teptukai gelis ir dar kazkas  ax.gif seip dar siunciuosi is kinijos jei negreitai reikia,aisku senbuves mane uz tai ispeiks kad prasta kokybe  blush2.gif  bet del manes pacios ir keliu draugiu man uztenka  tongue.gif

nebijote sau ir draugem nagu su kinietukais sugadint? blink.gif ne tas uzsiemimas kad taupyti reiktu schmoll.gif cia tas pats kaip ir plaukus dazytumete pigiais dazais? juk kol darote nagus kiek prisikvepuojate unsure.gif as labai pries doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2014 02 28, 10:19)
Žiūriu žiūriu aš į tą video, ir man vistiek neaišku kaip su tais swarovskiukais yra, kažkada jūsų klausiau bet užklausiu dar karta, nes man vištai nedaeina  doh.gif  biggrin.gif
Kaip reikia juos ant nago dėti? Visada dėdavau ant pačio galo, ir ant virštaus gelio sluoksnį, kad nenukristų, viskas gerai, laikosi, bet pastebėjau , kad uždėjus gelį jos nebeblizga, taip, palieka kaip akutės, o swarovskių blizgesys toks gražus  blush2.gif  Viena klientė buvo minėjus, kad kažkokia meistrė daro skylutes su freza ir su klijais įklijuoja juos, kaip čia taip? Kaip jūs juos dedate? Gi dabar taip mergaitės nori to blizgesio, turiu visokiausių dydžių ir spalvų, bet nežinu kaip su jais elgtis , kad blizgesys išliktų kaip swarovskio, ir , kad laikytųsi iki sekančio papildymo? Nes įdėjus jas į 1 sluoksnį gelio, jos man iškrenta, padėkit merginos  smile.gif

Laba.Neseniai baigiau kursus,bet mane moke klijuoti taip.Tepi base geli su dociuku kur ten jas desi ir i lempa.po to uzfinisuoji...laiko tikrai gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyta @ 2014 03 01, 13:35)
xmegax as is uk.  4u.gif  nesu nei profesionale nei ka, bet tiesiog patinka tas krapstymos prie nagu  mirksiukas.gif  visas prekes sakiausi is ebay.lempa lakus ir tt. as kai pirkau tai stengiaus ziureti kur koks aukcionas kad pigiau iseitu  blush2.gif.  tos gerosios firmos gelish turiu tik pagrinda vadinamaji base gel.ir jis man tikrai lb geras, lakai pas mane pagrindinei yra BLUESKY firmos,cia daug kur maciau sita firma salonuose naudoja.lakai tikrai geri nesiskundziu  smile.gif  o topas pas mane yra tokios lievos firmos SINA ar LINA vadinas,bet man tinka.as kai pirkau viska tai pirkau komplektais.pirkau kur buvo lempa, formeles priauginimui, giljotina teptukai gelis ir dar kazkas  ax.gif seip dar siunciuosi is kinijos jei negreitai reikia,aisku senbuves mane uz tai ispeiks kad prasta kokybe  blush2.gif  bet del manes pacios ir keliu draugiu man uztenka  tongue.gif

Aciu.Tik nepirk nei sina,nei lina...kazkur skaiciau sie geliukai labai kenksmingi.As ieskau profesonaliu medziagu ,nes dabar turiu is Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 02 28, 19:19)
Idomu ar isaus tokia diena, kai as busiu patenkinta savo darbu... sad.gif  g.gif

ar tu spaudzioji su pincetu nagiukus? g.gif as nesuprantu pas mane kazkokie labai platus gaunasi, jei kvadratai, kad ir kiek dildinciau doh.gif o gal del to kad trumpu visad uzsipraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 03 01, 15:35)
ar tu spaudzioji su pincetu nagiukus? g.gif as nesuprantu pas mane kazkokie labai platus gaunasi, jei kvadratai, kad ir kiek dildinciau doh.gif o gal del to kad trumpu visad uzsipraso g.gif

Taip, visa laika spaudziu... bet matyt kai tikrai trumpi tai nelabai prispausi jeigu nat nagas platus... Beje ir dildyti reikia is apacios i virsu (arkos apacios) nezinau kaip paaiskinti.. tada geriausiai ir siaurinasi..

Snd dar viena papildyma dariau... nu baigu jau save nuplakti verysad.gif Sakiau pradesiu pinigu nebeimti jeigu esu nepatenkinta savo darbu, bet bijau, kad visada ir busiu nepatenkinta doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 03 01, 19:10)
Taip, visa laika spaudziu... bet matyt kai tikrai trumpi tai nelabai prispausi jeigu nat nagas platus... Beje ir dildyti reikia is apacios i virsu (arkos apacios) nezinau kaip paaiskinti.. tada geriausiai ir siaurinasi..

Snd dar viena papildyma dariau... nu baigu jau save nuplakti  verysad.gif  Sakiau pradesiu pinigu nebeimti jeigu esu nepatenkinta savo darbu, bet bijau, kad visada ir busiu nepatenkinta  doh.gif

user posted image

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2014 02 28, 11:19)
Kaip reikia juos ant nago dėti? Visada dėdavau ant pačio galo, ir ant virštaus gelio sluoksnį, kad nenukristų, viskas gerai, laikosi, bet pastebėjau , kad uždėjus gelį jos nebeblizga, taip, palieka kaip akutės, o swarovskių blizgesys toks gražus  ..

Kai darau sau, stengiuos swarovskių nedengt topu, jei mažos akutės užtenka lašelio gelio, į kurį jas įsodinu, jei dideli swarovskiai, tada jau imu klijus supermoment biggrin.gif Jei man pačiai nukrenta,visada galiu vėl prisilipdyt
O klientėm visada tepu topą ant viršaus , joms svarbiau kad išlaikytų iki kitos korekcijos, nei tai kad mažiau blizga, beje aš apie tą blizgesį joms nieko ir nesakau, ir lygint kaip atrodo su topu ir be jo, neduodu biggrin.gif Nes pagrindinis klausimas būna,kai pasiūlai akutes "ar jos man nenubirės?", o kad nenubyrės aš garantuoju 100 proc.

QUOTE(DiStyle @ 2014 02 28, 21:19)
Idomu ar isaus tokia diena, kai as busiu patenkinta savo darbu... sad.gif  g.gif

Nu nesikabinėk taip baisiai prie savo darbų, viskas ten normalu, tik fotkini be ryšio biski, nesimato nagų galų biggrin.gif nagus į priekį prašyk kad atkištų, o nenulenktų į apačią, pusės nagų nesimato žinok. Ir foną šiek tiek apkarpyt, man visą psl. ištampo nuo tokių fotkių dydžio ax.gif

QUOTE(busimablondine @ 2014 02 28, 21:58)
* ar lakuojasi gelinis lakas ant geliniu nagu? jei taip, tuomet ji tik su dilde nuimti,taip?

Lakuojasi gelinis lakas ant gelinių nagų. O nuiminėt gali visaip, bet koks tikslas mirkyt, jei su dilde daug lengviau ir greičiau biggrin.gif

O aš šiandien sau korekciją pasidariau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 01 kovo 2014 - 20:59