Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

mergaites juk reikia dziaugtis,kad is kitu saliu atvaziuoja mokyti mokytojos, juk yra paklausa, tai kas sugebejo ir atliko sia pareiga tai to zmogaus nuopelenas, nebukite piktos juk gal yra kurioms mokymai pravers, atvers kazkokias galimybes...
Atsakyti
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 03 14, 10:34)
mergaites juk reikia dziaugtis,kad is kitu saliu atvaziuoja mokyti mokytojos, juk yra paklausa, tai kas sugebejo ir atliko sia pareiga tai to zmogaus nuopelenas, nebukite piktos juk gal yra kurioms mokymai pravers, atvers kazkokias galimybes...

blink.gif blink.gif o kur jus cia matot, kad kazkas pyksta? biggrin.gif
as manau, kad mes cia daugelis dziaugiames, o ne pykstam biggrin.gif ir esam dekingai ikurejai uz tokias galimybes, pasimokyti is tarptautiniu meistriu.
as asmeniskai tiesiog nusistebejau, kad ikureja nesenai baigusi mokslus, nes tiesiog maniau, kad ji jau senai tuo uzsiima ir tiek. kur jus ta pykti izvelget biggrin.gif prajuokinot.
Atsakyti
jusu teismui mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2014 03 14, 23:03)
jusu teismui  mirksiukas.gif

Man asmeniskai labai grazu smile.gif O cia tie juodi ispaisymai, ar po apacia juodas prancuzas?
Atsakyti
feltri, ir man be proto grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 03 15, 01:06)
Man asmeniskai labai grazu smile.gif O cia tie juodi ispaisymai, ar po apacia juodas prancuzas?

cia krakle efektas su emi dazais. pirmiausia daromas juodas prancuzas, tuomet ant virsaus matine folija, po to topas. ir ant virsaus dar su juodais dazais ornamentai piesti ir auksine folija deta.
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2014 03 15, 09:05)
cia krakle efektas su emi dazais. pirmiausia daromas juodas prancuzas, tuomet ant virsaus matine folija, po to topas. ir ant virsaus dar su juodais dazais ornamentai piesti ir auksine folija deta.

nu zinok tobula. ir as taip noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 03 15, 10:08)
nu zinok tobula. ir as taip noriu biggrin.gif

dekui 4u.gif nera taip sunku padaryt ji. cia gali pasiziuret kaip darosi: https://www.youtube....h?v=KjP_cQSpoCk svarbiausia neperskubet. 2 min uv lempoje, tada duot koki 20-30 sek istraukus islempos atvesti ir jau tuomet det matine folija. nes jei per trumpai ar per ilgai lempoje pralaikymas bus arba nebus pravese nagai nelips folija. na ji tokia gan inoringa, bet perkandau as ja ir dabar liuks einas thumbup.gif
tik pas mane didziausia beda kad visos beveik su trumpais nagais vaiksto, tad prancuzo nera kaip normaliai ispildyt. ant situ kur dariau man irgi dar normaliai ilgio truko nes turejo galiukai truputi kitaip but, na bet yra kaip yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Feltri, nu nuostabu wub.gif
Atsakyti
Man labai krekeliuro technika patinka!!!! thumbup.gif Feltri - saunuole, puikiai atrodo!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://imageshack.co...9/8526/kvrr.jpg
Sveikos mergaites, Na ikelsiu dar viena nuotraukyte su sau paciai darytais naguciais, noreciau kritikos, pastabeliu ir patarimu...Kursu dar nesu jokiu baigusi nes mano planams ir vel pakiso koja:/ Aisku noreciau Egidijos kursiuku bet galesiu tik metu pabaigoje, kai vyras gaus menesi atostogu ir galesim grysti kartu:)) na ir seip kartais bunu pasimetusi ar sis darbas man, ar galeciau tuo uzsiimti placiau, nors nieko kito, mielo sirdziai nebuvau radusi... gal padesit man apsispresti?smile.gif)
Atsakyti
sveikos merginos, sakykite koki geli imti SENSES skaidru visiems nago sluoksniams ?
4u.gif
Atsakyti