mergaites juk reikia dziaugtis,kad is kitu saliu atvaziuoja mokyti mokytojos, juk yra paklausa, tai kas sugebejo ir atliko sia pareiga tai to zmogaus nuopelenas, nebukite piktos juk gal yra kurioms mokymai pravers, atvers kazkokias galimybes...
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 03 14, 10:34)
mergaites juk reikia dziaugtis,kad is kitu saliu atvaziuoja mokyti mokytojos, juk yra paklausa, tai kas sugebejo ir atliko sia pareiga tai to zmogaus nuopelenas, nebukite piktos juk gal yra kurioms mokymai pravers, atvers kazkokias galimybes...

as manau, kad mes cia daugelis dziaugiames, o ne pykstam

as asmeniskai tiesiog nusistebejau, kad ikureja nesenai baigusi mokslus, nes tiesiog maniau, kad ji jau senai tuo uzsiima ir tiek. kur jus ta pykti izvelget

QUOTE(Feltri @ 2014 03 14, 23:03)
Man asmeniskai labai grazu

feltri, ir man be proto grazu

QUOTE(DiStyle @ 2014 03 15, 01:06)
Man asmeniskai labai grazu
O cia tie juodi ispaisymai, ar po apacia juodas prancuzas?

cia krakle efektas su emi dazais. pirmiausia daromas juodas prancuzas, tuomet ant virsaus matine folija, po to topas. ir ant virsaus dar su juodais dazais ornamentai piesti ir auksine folija deta.
QUOTE(Feltri @ 2014 03 15, 09:05)
cia krakle efektas su emi dazais. pirmiausia daromas juodas prancuzas, tuomet ant virsaus matine folija, po to topas. ir ant virsaus dar su juodais dazais ornamentai piesti ir auksine folija deta.
nu zinok tobula. ir as taip noriu

QUOTE(Princesė. @ 2014 03 15, 10:08)
dekui

tik pas mane didziausia beda kad visos beveik su trumpais nagais vaiksto, tad prancuzo nera kaip normaliai ispildyt. ant situ kur dariau man irgi dar normaliai ilgio truko nes turejo galiukai truputi kitaip but, na bet yra kaip yra

Feltri, nu nuostabu

Man labai krekeliuro technika patinka!!!!
Feltri - saunuole, puikiai atrodo!!!

http://imageshack.co...9/8526/kvrr.jpg
Sveikos mergaites, Na ikelsiu dar viena nuotraukyte su sau paciai darytais naguciais, noreciau kritikos, pastabeliu ir patarimu...Kursu dar nesu jokiu baigusi nes mano planams ir vel pakiso koja:/ Aisku noreciau Egidijos kursiuku bet galesiu tik metu pabaigoje, kai vyras gaus menesi atostogu ir galesim grysti kartu:)) na ir seip kartais bunu pasimetusi ar sis darbas man, ar galeciau tuo uzsiimti placiau, nors nieko kito, mielo sirdziai nebuvau radusi... gal padesit man apsispresti?
)
Sveikos mergaites, Na ikelsiu dar viena nuotraukyte su sau paciai darytais naguciais, noreciau kritikos, pastabeliu ir patarimu...Kursu dar nesu jokiu baigusi nes mano planams ir vel pakiso koja:/ Aisku noreciau Egidijos kursiuku bet galesiu tik metu pabaigoje, kai vyras gaus menesi atostogu ir galesim grysti kartu:)) na ir seip kartais bunu pasimetusi ar sis darbas man, ar galeciau tuo uzsiimti placiau, nors nieko kito, mielo sirdziai nebuvau radusi... gal padesit man apsispresti?

sveikos merginos, sakykite koki geli imti SENSES skaidru visiems nago sluoksniams ?