Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Sunta @ 2014 03 17, 18:19)
Gal buvai pas ja? https://www.facebook...anicure?fref=ts
JI man rods pati gaminasi kamufliaza. Ir pas ja kursai vyksta. As labai norejau nuvaryti, bet sekmadieniais daro kursus, o traukiniu nera tuo laiku. Tai niekaip nenuvykstu.

As pas ja ir baigiau kursus priauginimo, dbar eisiu i nail art (maciau, jog rasei kad nori). taip, moke ji kaip daryti kamufliaza, bet man kazko nesigauna, tai nepakankamai dangus, tai spalvotas gelis pasidaro ir nebedziusta normaliai lempoj... dabr kai pradzia man visko, nelabai norisi eksperimentuoti su klientem... Jau vienai teko 3 nagus nudildyti ir is naujo viska daryti, nes spaudziant su pincetu gelis pradejo atsokineti nuo nago sad.gif gerai, kad drauge buvo... Jeigu butu buvus nauja kliente, tai speju butu pirmas ir paskutinis kartas pas mane biggrin.gif Tai zodziu, kol igusiu noriu uztikrintumo...
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 03 12, 17:25)
naga naga, bet is jos komentaru fcbk, susidariau nuomone, kad ji tik Ukrainoj ir Rusijoj mokesi biggrin.gif
o del mano drabuziu, super patarimas, ten ir ieskosiu  bigsmile.gif
beje, ikelk savo darbeliu  blush2.gif  4u.gif

kada nors, Princese wink.gif
Atsakyti
padariau eksperimenta su Emi dazais ir suzinojau, kad folija limpa 100% po 60sek uv lempoje be jokiu vesinimu. pirma karta gyvenine taip tobulai lipo, nes man po 2 min lempoje jokia folija nelipo ir pamaniau, kad cia foliju kalte.
Ir visgi emi folijos geriau atsispaudzia, nei kinietukes, is bedos galima jas naudot, bet man emi labiau wink.gif
Atsakyti
Siandienos darbelis:

user posted image
Atsakyti
DiStyle, ko auksines neprivedei prie pat odeliu? Man pirmas vaizdas buvo, kad cia fotkinta po dvieju savaiciu nesiojimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 03 18, 01:57)
Siandienos darbelis:

Labai graži nagų forma, tvarkingas darbas, bet niekad neišrįsčiau išmėgint tokių spalvų ant savo nagų biggrin.gif

Prisiregistravau vakar į Klopotovos teorijos ir kvadrato kursą yahoo.gif Gal gi vis tik išsipldys ta mano svajonė, jei kokios aplinkybės nesutrukdys. Norėčiau aišku pas ją visą sav.pasimokint, bet blyn, reik banką tada apiplėšt biggrin.gif Bet dar vieną dieną jaučiu imsiu, tik reik apsispręst pipe ar korekcija man reikalingesnė.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 03 17, 23:53)
padariau eksperimenta su Emi dazais ir suzinojau, kad folija limpa 100% po 60sek uv lempoje be jokiu vesinimu. pirma karta gyvenine taip tobulai lipo, nes man po 2 min lempoje jokia folija nelipo ir pamaniau, kad cia foliju kalte.
Ir visgi emi folijos geriau atsispaudzia, nei kinietukes, is bedos galima jas naudot, bet man emi labiau wink.gif

na va super kad eksperimentuoji. taip su emi folijom reik pavargti kol randi savo tikslu laika bei sprendima mirksiukas.gif

as tai va padariau uzsakyma, lauksiu dabar issiziojus kada is salonpro pareis pasteliniu spalvu rinkinys daziuku thumbup.gif reik vasarai ruostis thumbup.gif

mano netradicinis prancuzas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feltri: 18 kovo 2014 - 11:07
QUOTE(Princesė. @ 2014 03 14, 11:14)
blink.gif  blink.gif o kur jus cia matot, kad kazkas pyksta? biggrin.gif
as manau, kad mes cia daugelis dziaugiames, o ne pykstam biggrin.gif ir esam dekingai ikurejai uz tokias galimybes, pasimokyti is tarptautiniu meistriu.
as asmeniskai tiesiog nusistebejau, kad ikureja nesenai baigusi mokslus, nes tiesiog maniau, kad ji jau senai tuo uzsiima ir tiek. kur jus ta pykti izvelget biggrin.gif prajuokinot.

pritariu visiškai, kad rudenėlis nesuprato, jog pavasarėlis...
ir kad mes tik džiaugiamės naujomis galimybėmis, kurių LT trūko
o aš jau sakiau, kad ji pati dar tik pradedanti instruktorė, ir kol kas labiau vadybininkė, ir tam nereikia ilgos praktikos, ir taip pat sakiau, kad gali būt ir čempionė, ir praktikos 10 metų, o negali mokyt, nes neturi ar nelavina tam reikiamų savybių
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 03 18, 10:10)
DiStyle, ko auksines neprivedei prie pat odeliu? Man pirmas vaizdas buvo, kad cia fotkinta po dvieju savaiciu nesiojimo  ax.gif

Gyvai taip neatrodo... po keliu sav uztat atrodys puikiai, nes isvaziuosiu atostogu ir klientei teks daugiau nei men isvaikscioti smile.gif

QUOTE(rogrinta @ 2014 03 18, 10:22)
Labai graži nagų forma, tvarkingas darbas, bet niekad neišrįsčiau išmėgint tokių spalvų ant savo nagų  biggrin.gif

Prisiregistravau vakar į Klopotovos teorijos ir kvadrato kursą  yahoo.gif Gal gi vis tik išsipldys ta mano svajonė, jei kokios aplinkybės nesutrukdys. Norėčiau aišku pas ją visą sav.pasimokint, bet blyn, reik banką tada apiplėšt  biggrin.gif Bet dar vieną dieną jaučiu imsiu, tik reik apsispręst pipe ar korekcija man reikalingesnė.

Aciu Rogrinta 4u.gif Foto kazkaip tamsiai atrodo. Ta Jupiter Blue truputi sviesesne. As gal buciau ir blizgucius melsvus dejus, bet kliente norejo aukso biggrin.gif

As klopotovos tik webinarais galiu dziaugtis.. verysad.gif Bet geriau negu nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Feltri - man laaaabai grazu!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 03 17, 16:13)
Tai va, man sake, kad labai maloniai tepasi, spalvos noreciau tamsesnes, nes light labai jau sviesi pasirode... O kodel reikia labai plonai prie odeliu tepti? As daznai formuoju visa naga su kamufliazu, tai ne visada gaunasi plonai uzdeti prie odeliu smile.gif

nes atsokines smile.gif

rogrinta, tai susitiksime pas klopotova thumbup.gif
Papildyta:
feltri, kur mokslus baigei? smile.gif nes labai grazus jusu darbeliai 4u.gif as irgi noriu taip moket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2014 03 18, 13:07)
mano netradicinis prancuzas:

Nugi gražu rolleyes.gif
Atsakyti