Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Feltri @ 2014 03 15, 10:05)
cia krakle efektas su emi dazais. pirmiausia daromas juodas prancuzas, tuomet ant virsaus matine folija, po to topas. ir ant virsaus dar su juodais dazais ornamentai piesti ir auksine folija deta.

Tai cia su bet kokia matine folija iseitu, ar butinai emi dazai ir ju folija?
Atsakyti
labutis. nUsipirkau EMi juodus daziukus folijai, kokie jie faini. tik ismeciau pajkuote ir pasistojo klausimaas, koks geriausias laikas uv lempoje tiems daziukams? kiek atsimenu, tikrai trumpiau nei paprastiems juodiems geliniams dazams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 03 16, 02:50)
Tai cia su bet kokia matine folija iseitu, ar butinai emi dazai ir ju folija?

zinok nzn, as kadangi visa rinkini krakiliuro prikausi tai ten jau buvo, o su kitom nebandziau gal ir gautusi

QUOTE(Sunta @ 2014 03 16, 08:53)
labutis. nUsipirkau EMi juodus daziukus folijai, kokie jie faini. tik ismeciau pajkuote ir pasistojo klausimaas, koks geriausias laikas uv lempoje tiems daziukams? kiek atsimenu, tikrai trumpiau nei paprastiems juodiems geliniams dazams wink.gif

siaip uztenka ir kokiu 30 40 sek. bet as zinok islaikau ir visas 2 minutes, tada palaukiu apie 20-30 sek kad pravestu ir tuomet jau folija dedu, viskas graziai limpa.

dar del islaikymo - ziurint kokia lempa pas tave uv. jei pvz kokia ibd ji stipresne nors raso tokio pat galingumo kad yra tai joje trumpiau reik laikyt kad neperlaikyt nes po to folija nelips. pas mane siam reikalui paprasta uv nebrangi tai as 2 min islaikau. nes siaip dirbu su LED Harmony lempa, pas mane daug su naturaliais naguciais moteru tai gel lakavimai i trasa, tai sita lempa nepamainomas dalykas man 30 sek ir lakas sustinges thumbup.gif beje EMI dazai ir LED lempoj stingsta, tik kartais neatitaikau su sekundem nes reik trumpiau islaikyt tai ai tada jau uv traukiu kad tiksliai zinociau jog sustingo reikiamai ir nebus nesamoniu su folijos klijavimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feltri: 16 kovo 2014 - 09:39
QUOTE(kissa666 @ 2014 03 13, 04:31)
As turiu tokias is sau ir klientem http://www.berrybald...29#.UyE0VfmSzNE
Siaip man yra ziauriai patogi, aisku, buna kad nugara paskausta, bet manau dirbant toki darba su bet kokia kede skaudes kazkiek smile.gif bet realiai kiek esu kedziu isbandzius, sita yra patogiausia smile.gif

Dekui 4u.gif bandysiu ieskoti Uk panasiu kedziu,o jei nerasiu nieko gero,tai esu sita nusiziurejusi http://www.salonsdir...ty-saddle-stool , kokios butu nuomones apie sia? 4u.gif

QUOTE(charizmaaa @ 2014 03 13, 07:49)
kad prasnekom apie kedes, tai ir apie stalus pakalbekim  biggrin.gif 

1. geriau stalas kuriame imontuotas dulkiu nutraukejas, ar geriau geras atskiras padedamas ant stalo nutraukejas su porankiais klientei  g.gif ?

Pas mane imontuotas,bet ruosiuosi perdaryti I atskirai padedama,kad dulkes rinktusi filtre- maiselyje , o ne paciam stale kaip pas mane.
Atsakyti
QUOTE(BlueEyes @ 2014 03 16, 12:42)
Dekui 4u.gif  bandysiu ieskoti Uk panasiu kedziu,o jei nerasiu nieko gero,tai esu sita nusiziurejusi  http://www.salonsdir...ty-saddle-stool , kokios butu nuomones apie sia? 4u.gif

as tai imciau vistiek tokia, kad butu nugarele, kad galetum atsiremti smile.gif

---------------------
panos, ar bandet kuri ant EMI dazu deti kita folija, ne ju? nes pvz tokiam ebay'ui ta folija centus kainuoja, idomu limpa jinai ant tu dazu ar ne? nes aprasyme yra parasyta kad ant spec kliju reikia..
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2014 03 16, 21:36)
as tai imciau vistiek tokia, kad butu nugarele, kad galetum atsiremti smile.gif

---------------------
panos, ar bandet kuri ant EMI dazu deti kita folija, ne ju? nes pvz tokiam ebay'ui ta folija centus kainuoja, idomu limpa jinai ant tu dazu ar ne? nes aprasyme yra parasyta kad ant spec kliju reikia..

limpa, tik kokybe ju neipatinga, na plonesnes jos daug labiau negu emi bet galima naudot mirksiukas.gif
o tie spec klijai - tikrai nepirkit tu mazu kiekiu. paprasciausiai bet kurioje rankdarbiu pardeje nusipirkit dekupazo kliju - tekstura kaip lipalo ir didelis kiekis bus ir nebrangiai. tiesiog galit arba su teptuku ornamentus ispiest ir palaukti kol isdzius arba per visa naga tepti ir tuomet nudziuvus klijams lieka lipnus sluoksnis kuris labai gerai folija lipina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri bandet harmony cover builder gel dark pink? ar apsimoka ji pirkti? O gal kas rekomenduos gera kamufliaza UK arba per ebay kad galeciau nusipirkti? 4u.gif

Drauge labai siulo trendnails dark. Masciau apie universal mix, bet sake kad jis nera toks visiskai dangus ir burbuliuojas... ir jie abu tik LT...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 17 kovo 2014 - 11:42
QUOTE(DiStyle @ 2014 03 17, 11:35)
Sveikos, gal kuri bandet harmony cover builder gel dark pink? ar apsimoka ji pirkti? O gal kas rekomenduos gera kamufliaza UK arba per ebay kad galeciau nusipirkti?  4u.gif

Drauge labai siulo trendnails dark. Masciau apie universal mix, bet sake kad jis nera toks visiskai dangus ir burbuliuojas... ir jie abu tik LT...

As pati UK. Nieko neatradau. Bandziau Young Nails tas tai is vis labai fainas, bet nesilaiko is vis, vos ne visom klientem nulakste po 2sav ir man paciai, as su CNI baze dirbau, matyt reikia jam jo paties linijos produktu. Ir nera pigus.
Zinau, kad Crystal Nails faini geliai, jei UK esi buna Nailympics ir visokios Beuaty parodos, ten nueini pamatai savo akimis ir kainos pigesnes, nei internetu. TAi pati dabar varysiu vel rugseji i Londona, bandysiu uzsipirkti CN.
O po kolkas siunciuosi is CNI is vokietijos, sumoku banko pervedimu, atsiuntimas kainuoja 16euru, uzsiperku daug kad apsimoketu ir man gerai.
Kuriam mieste gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 03 17, 16:26)
As pati UK. Nieko neatradau. Bandziau Young Nails tas tai is vis labai fainas, bet nesilaiko is vis, vos ne visom klientem nulakste po 2sav ir man paciai, as su CNI baze dirbau, matyt reikia jam jo paties linijos produktu. Ir nera pigus.
Zinau, kad Crystal Nails faini geliai, jei UK esi buna Nailympics ir visokios Beuaty parodos, ten nueini pamatai savo akimis ir kainos pigesnes, nei internetu. TAi pati dabar varysiu vel rugseji i Londona, bandysiu uzsipirkti CN.
O po kolkas siunciuosi is CNI is vokietijos, sumoku banko pervedimu, atsiuntimas kainuoja 16euru, uzsiperku daug kad apsimoketu ir man gerai.
Kuriam mieste gyveni?

As is peterborough. Man begalo trendus gyre ir juos siuncia i UK uz 15lt, bet kainele truputi kandziojasi... 172lt uz 30ml... O gal visu geru kamufliazu tokios kainos?
Atsakyti
Distyle, as bandziau trendnails kamufliaza, tik light man atrodo smile.gif man tai neblogas, spalvyte grazi, naturaliai atrodo, neatsokinejo... tik labai plonai reikia tepti prie odeliu (bet matyt cia su visais kamufliazais taip biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 03 17, 17:03)
Distyle, as bandziau trendnails kamufliaza, tik light man atrodo smile.gif man tai neblogas, spalvyte grazi, naturaliai atrodo, neatsokinejo... tik labai plonai reikia tepti prie odeliu (bet matyt cia su visais kamufliazais taip biggrin.gif )

Tai va, man sake, kad labai maloniai tepasi, spalvos noreciau tamsesnes, nes light labai jau sviesi pasirode... O kodel reikia labai plonai prie odeliu tepti? As daznai formuoju visa naga su kamufliazu, tai ne visada gaunasi plonai uzdeti prie odeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 17 kovo 2014 - 16:14
QUOTE(DiStyle @ 2014 03 17, 15:47)
As is peterborough. Man begalo trendus gyre ir juos siuncia i UK uz 15lt, bet kainele truputi kandziojasi... 172lt uz 30ml... O gal visu geru kamufliazu tokios kainos?

Gal buvai pas ja? https://www.facebook...anicure?fref=ts
JI man rods pati gaminasi kamufliaza. Ir pas ja kursai vyksta. As labai norejau nuvaryti, bet sekmadieniais daro kursus, o traukiniu nera tuo laiku. Tai niekaip nenuvykstu.
Atsakyti