QUOTE(DiStyle @ 2014 03 16, 02:50)
Tai cia su bet kokia matine folija iseitu, ar butinai emi dazai ir ju folija?
zinok nzn, as kadangi visa rinkini krakiliuro prikausi tai ten jau buvo, o su kitom nebandziau gal ir gautusi
QUOTE(Sunta @ 2014 03 16, 08:53)
labutis. nUsipirkau EMi juodus daziukus folijai, kokie jie faini. tik ismeciau pajkuote ir pasistojo klausimaas, koks geriausias laikas uv lempoje tiems daziukams? kiek atsimenu, tikrai trumpiau nei paprastiems juodiems geliniams dazams
siaip uztenka ir kokiu 30 40 sek. bet as zinok islaikau ir visas 2 minutes, tada palaukiu apie 20-30 sek kad pravestu ir tuomet jau folija dedu, viskas graziai limpa.
dar del islaikymo - ziurint kokia lempa pas tave uv. jei pvz kokia ibd ji stipresne nors raso tokio pat galingumo kad yra tai joje trumpiau reik laikyt kad neperlaikyt nes po to folija nelips. pas mane siam reikalui paprasta uv nebrangi tai as 2 min islaikau. nes siaip dirbu su LED Harmony lempa, pas mane daug su naturaliais naguciais moteru tai gel lakavimai i trasa, tai sita lempa nepamainomas dalykas man 30 sek ir lakas sustinges

beje EMI dazai ir LED lempoj stingsta, tik kartais neatitaikau su sekundem nes reik trumpiau islaikyt tai ai tada jau uv traukiu kad tiksliai zinociau jog sustingo reikiamai ir nebus nesamoniu su folijos klijavimu