Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Awdrute @ 2015 02 17, 15:30)

mirksiukas.gif
O kokio mazdaug dydzio, jusu kepimo skarda? Jauciu, kur prie orkaites, standartinio dydzio skarda, bus per didele?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 04, 14:49)
gal kartais štrudeli esat kepusi?

Lyg ir esu. Rik eit paieskoti, gal dar bus kur receptas issilikes. Pamenu, tik, kad tesla buvau lb isimylejusi biggrin.gif lb smagu su ja dirbti
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 02 17, 18:23)
QUOTE(Awdrute @ 2015 02 17, 15:30)

mirksiukas.gif
O kokio mazdaug dydzio, jusu kepimo skarda? Jauciu, kur prie orkaites, standartinio dydzio skarda, bus per didele?

Aš būtent tokią ir naudojau. Standartinę orkaitės skardą. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 04, 14:49)
gal kartais štrudeli esat kepusi?

Va, prasau, cia viskas aprasyta wink.gif

http://fantazijosvir...e...=Ŕtrudelis

Atsakyti
Šokoladinė suflė
Reikės:
Juodojo šokolado- 120g.
Kiaušinių- 4
Sviesto- apie 50 g. (25 g. į šokoladą ir tiek pat formelėms patepti)
Rudojo cukraus- 5 valg. š.
Brenis- apie 20 ml.
Vanilinis cukrus- žiupsnelis
Druska- žiupsnelis
Šokoladą ištirpinkite puodelyje virš garų, sudėkite ten gabaliiukais pjaustytą sviestą ir viską gerai išmaišykite. Kiaušinių trynius išplakite su milteliniu ir vaniliniu cukrumi bei šlakeliu brendžio. Sumaišykite tarpusavyje kiaušinių ir atvėsusią šokolado masę. Kitame dubenyje elektriniu plakikliu arba šluotele iki purumo išplakite baltymus ir labai atsargiai juos įmaišykite į atvėsusią šokolado masę.Maišykite iš lėto, kad baltymai nesubliūkštų, – nuo to priklausys, ar suflė bus puri. Saldėsiams kepti skirtas keramines formeles gerai ištepkite sviestu, kad suflė nepriliptų prie sienelių.
Paruoštą suflė masę atsargiai supilkite į formeles ir pašaukite jas į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepkite apie 20 min. Ant iškepusių suflė uždedame ledų ritulėlį bei papuošiame mėtos lapeliais.
Skanaus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

vanilinė šarlotė su persikais

16 savoiardi sausainių
400 g tiršto natūralaus skonio jogurto
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
230 g sirupe konservuotų persikų (grynas svoris)
migdolų riekelių
cukraus pudros

12 cm skersmens kepimo formos atsegamais kraštais dugną ir kraštus padenkite maistine plėvele.

Jogurtą sumaišykite su vanile. Persikus pasmulkinkite.

Palei formos kraštą vieną greta kito sustatykite sausainius. Sukrėskite 3 šaukštus jogurto, išdėliokite dalį persikų gabalėlių. Uždėkite perpus perlaužtą sausainį ir švelniai prispauskite. Sulaistykite 3 šaukštais sirupo.

Kartokite, kol sunaudosite visą jogurtą ir persikus. Viršuje esančius sausainius sulaistykite sirupu, apšlakstykite ir kraštuose sustatytus.

Kepimo formos viršų pridenkite maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą nakčiai.

Kitą dieną formos kraštus atsargiai nusekite, švelniai nuimkite maistinę plėvelę. Patiekite pabarstę migdolais ir cukraus pudra.

Daugiau saldžių idėjų: Duonos ir žaidimų
Atsakyti
QUOTE(jonė123 @ 2015 03 09, 13:10)
vanilinė šarlotė su persikais

16 savoiardi sausainių
400 g tiršto natūralaus skonio jogurto
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
230 g sirupe konservuotų persikų (grynas svoris)
migdolų riekelių
cukraus pudros

12 cm skersmens kepimo formos atsegamais kraštais dugną ir kraštus padenkite maistine plėvele.

Jogurtą sumaišykite su vanile. Persikus pasmulkinkite.

Palei formos kraštą vieną greta kito sustatykite sausainius. Sukrėskite 3 šaukštus jogurto, išdėliokite dalį persikų gabalėlių. Uždėkite perpus perlaužtą sausainį ir švelniai prispauskite. Sulaistykite 3 šaukštais sirupo.

Kartokite, kol sunaudosite visą jogurtą ir persikus. Viršuje esančius sausainius sulaistykite sirupu, apšlakstykite ir kraštuose sustatytus.

Kepimo formos viršų pridenkite maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą nakčiai.

Kitą dieną formos kraštus atsargiai nusekite, švelniai nuimkite maistinę plėvelę. Patiekite pabarstę migdolais ir cukraus pudra.

Daugiau saldžių idėjų: Duonos ir žaidimų


Skamba neblogai, bet ar tai tikra jusu foto? Noreciau realiai pamatyti. Juk tas jogurtas nekieteja, tai subega turbut viskas...
Atsakyti
QUOTE(jonė123 @ 2015 03 09, 14:10)

vanilinė šarlotė su persikais



jau vien nuo jogurto jie sudreksta o dar sulaistyt, kazi ne kose gausis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 11 kovo 2015 - 17:06
QUOTE(*Keila* @ 2015 02 18, 11:01)

ačiu, bus isbandyta ar gaunasi skanus? kelis receptus isbandizau bet nesigauna toks kaip kavinese biggrin.gif ir gal zinot kaip padaziuka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 03 17, 23:53)
ačiu, bus isbandyta ar gaunasi skanus? kelis receptus isbandizau bet nesigauna toks kaip kavinese biggrin.gif ir gal zinot kaip padaziuka daryti?

nera uz ka 4u.gif man tai skanus. kavinese kitoks gaunasi, nes ne visi naudoja tokia tesla, jie naudoja sluoksniuota saldyta. padaza irgi dariau, bet emiau is interneto platybiu, db tikrai nepamenu is kur
Atsakyti
Dalinuosi paprastu, lengvai iškepamu kakavinio varškės pyrago receptu 4u.gif
(gal jau buvo kuri nors čia juo pasidalinusi, jei kartojuosi, atsiprašau smile.gif )

Kakavinis varškės pyragas
user posted image

2 stiklinių miltų;
2 v.š. kakavos;
a.š. kepimo miltelių;
kiaušinio;
1/2 stiklinės cukraus;
200 g. sviesto.

Varškės sluoksnis:

500 g. riebios varškės;
indelio kondensuoto pieno;
2 kiaušinių.

Receptas iš:
http://pabandom.blogspot.com

Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2015 03 20, 22:25)
Dalinuosi paprastu, lengvai iškepamu kakavinio varškės pyrago receptu  4u.gif


atrodo skaniai, kiek laiko ir kokio karščio orkaitėje kepėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 birželio 2015 - 18:52