Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

As tai zinau,kad jis maivosi. smile.gif Ir sonkauliuku tai tikrai nesimato smile.gif .Jis labai valgus butu zmoniu maistui smile.gif .Jis kaip isgirsta ,kad i bliudeli jam dedu sausa ,tai net isbega is patalpos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 02 02, 16:32)
Jurin iš principo ne šuns svoris o kondicija nusako  ar užtenka to svorio ar ne. Jau ne kartą temoj kalbėjom, kad jei ramioje būsenoje nesimato šuns šonkaulių arba jis neatrodo storas, tai maisto norma tinkama. O dėl nevalgumo.. kuo daugiau deriniems prie šuns norų tuo labiau jie pradeda maivytis.. vienok yra šunų kurie yra neėdrūs, yra tokių , kurie siurbia viską ir visada

pvz va šitas vyrukas mano akimis jau storas šiek tiek smile.gif

user posted image

čia iš serijos, kad vienam prancūzui būtų liūdna smile.gif

user posted image

Na ir idomu,kiek sis kleckas sveria?Kompanija nereali!
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 02 02, 18:11)
As tai zinau,kad jis maivosi. smile.gif Ir sonkauliuku  tai tikrai nesimato smile.gif .Jis labai valgus butu zmoniu maistui smile.gif .Jis kaip isgirsta ,kad i bliudeli jam dedu sausa ,tai net isbega is patalpos smile.gif
Papildyta:

Na ir idomu,kiek sis kleckas sveria?Kompanija nereali!

jis kokius dvylika sveria smile.gif o gal ir kiek daugiau jau g.gif .. storulis jis, mėgstantis pavalgyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 02 vasario 2014 - 17:14
QUOTE(Rida_R @ 2014 02 02, 00:36)
Įsivaizduoju  lotuliukas.gif  thumbup.gif  O ir iš tikro, aš kažkaip kartais vis kreivai pasižiūriu į šunis su antsnukiu. Na, žinau, kad juos reikia uždėti dėl taisyklių, bet taip jau iš šono atrodo, kad jei su antsnukiu, tai pikas ar nevaldomas...

O realiai visai gera idėja žmonių socializacijai  bigsmile.gif

girdejom nueidami visokiu pasisakymu ,bet jau nusispjovem , nes yra visokiu priplaukusiu zmoniu . nezinau kaip reikes Svara vedziotis paziuresim nes pirma karta vaziuosim su juo nezinom gal ir buves ten o gal ir ne. nes musu sunys keliauja visada kartu niekada niekam nepatikiu , Rokis nepasilikdavo nei pusvalandziui su niekuo, Svaras labai sunkiai pasitikejima igavo bet jau daug pazangos padarem ismokom suprasti vienas kita ir visai nenori buti vienas visada nori kad jis butu centre
Atsakyti
Jurin,

3.5 metu 11 kg svorio mano Cilkos sunus
[attachmentid=231228] [attachmentid=231229]

Cia mano trio: metu vaikinas svoris tuo metu 11.8 ( dabar jam 15 men ir svoris svyruoja nuo 11.5 iki 11.8), per viduri 2 metu mergina, svoris 9.5 ir apie 10 men vaikinas tuo metu svoris 12.5 ( dabar jam 12 men ir svoris svyruoja tarp 12.2-12.5)
[attachmentid=231230]
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 02 02, 19:22)

Cia mano trio: metu vaikinas svoris tuo metu 11.8 ( dabar jam 15 men ir svoris svyruoja nuo 11.5 iki 11.8), per viduri 2 metu mergina, svoris 9.5 ir apie 10 men vaikinas tuo metu svoris 12.5 ( dabar jam 12 men ir svoris svyruoja tarp 12.2-12.5)
[attachmentid=231230]

mano žentai ir pamergė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 02 02, 18:29)
mano žentai ir pamergė smile.gif

pamerge biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano dalis chebros smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 02 03, 12:07)
mano dalis chebros smile.gif

user posted image

O jie patys taip susėda - susigrupuoja ? bigsmile.gif
Atsakyti
Cererakennel - labai grazus suniukai bigsmile.gif labiausiai patinka paskutinej foto kairysis suniukas, primena manaji kai taip ausis sustato biggrin.gif maniskio ausu padetis is ryto kai mane pamato tokia pati kaip ziukucio, pribega, laizo ir kriuksi lyg pasakodamas kazka rolleyes.gif laimingiausias dienos momentas wub.gif
Atsakyti
dzere22, aišku kad patys smile.gif

Galilea..taip laikomos ausys veisline prasme nėra puiku. geriau kai prancūzas bet kokia situacija tas ausis laiko teisingai smile.gif bet aš čia kalbu iš savo, kaip veisėjos ir parodų dalyvės varpinės smile.gif
Atsakyti
Cererakennel, gal daireisi po Euro dog'o puslapį ir radai Entry form'ą? Nu aš radau tik pdf formatu tarp krūvos dokumentų arba tik online registracija, kuri kažkodėl nesugeba užsaugoti suvestų duomenų doh.gif Kaip žiauriai viskas skiriasi nuo suomių...

Iš vis net registracijos mokesčio pervedimui man duomenų trūksta, siaubas kažkoks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 03 vasario 2014 - 15:46
As vel nerimstu blush2.gif klausimas: ka turetu moket 5men suniukas? vakar su MB susigincyjom, nes ji nervina kad suo mane veda o ne as ji, tai sakau gi maziukas dar.... Vardu kai kvieciu irgi atsiliepia kada nori....moka sedet ir duoti letena g.gif gamtinius reikalus atlieka lauke, kartais tik nelaimiu pasitaiko...
Atsakyti