QUOTE(tss @ 2014 02 10, 15:23)
meluojate.. nes as tycia paprasiau paklausti jusu konkreciu vardu, ir jus tai pasakete net ir visai nepazystamam zmogui. tuo viskas ir pasakyta kaip jus saugote privatuma. beje jei nesuvokiate teksto, tai jusu problema, nes tekstas buvo apie tai kaip ivaizdis ir autoritetas veikia zmoniu mastyma. tai nebuvo postas kazka tycia apsmeizti. is kur jus istraukiate tokias nesamones kad man nedave patino, ar patinas per brangus? cia toks pats lygis kaip ir jusu kliedesiai, kai nieko konkretaus nezino, o tik bando kazkokia versija pritaikyti. o dar jusu viesos kalbos apie tai kaip as pradejau veisima, tai isvis pasakysiu jums verciau patyleti, nes mano 'tragiskos' kondicijos kale net ir budama vyresniam amziui puikiausiai sau laksto be jokiu sveikatos problemu, o jusu puikieji kondiciniai jau ne vienas palaidotas jaunam amziuje, ir tas faktas slepiamas.. taip kad neskubekit daryt savo prielaidu apie sveikata ir kondicija, faktai kalba patys uz save.
tamstos privatumo as tikrai nesaugau
ponicka, as jau sakiau, su tamsta diskusija seniai baigta...., skaityti matyt ne tik as 'nemoku'
o ir tikrai as esu paciai tokia neidomi, kad siunciate snipus sekti mano kazkur rasomus postus, kurie BUVO BE KONKRECIU VARDU IR PAVARDZIU, sekate kur as ka isveisiau ar pardaviau, kada pas mane kas gime ar mire.... gal nebegaiskite laiko, nes esate man absoliuciai neidomi as nezinau ka jus veikiate ir kur ka veisiate ir aspkritai ka darote man neidomu, o nuomone susidariau jau seniai ir pacios idetu nuotrauku savo sunu ir verkslenimo va kaip isgelbejau kale is blogu namu ir kokios ji prastos kondicijos, po to bac ta kale po 2 men jau turi suniuku pacios sukergta.... ... derkites kur norit ir kiek norit, man absoliuciai vienodai rodo.....
Ir gal nebegaiskite tiek daug laiko, kurdama istorijas, nes po to pati gedingai atrodote...
apie mano puikiuosius kondicinius, kuo ko jie ir kada mire zino visi su manimi ir su mano sunimis susije zmones, kam idomu kodel ju nebera puslapyje manes asmeniskai paklausia
pridursiu tik tiek, kag duok D , kad jusu neivienas is tu nekondiciniu, nesusirgtu persalimu ir nenumirtu nuo komplikaciju del aukstos temperaturos, kurios negali greitai daktarai numusti.... ir rimtos traumos operacijos atveju tie super duper Cambridzo vetai nepadaugintu narkozes....
Toliau kelias tamstai laisvas
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 02 10, 15:55)
geriau papuošiam temą gražiai prancūzais

dvi sesutės
du 'baisiai nevyke' Antono vaikai
ech,o mano Divukas taip ir pagailejo man demetukes