Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

QUOTE(Galilea @ 2014 02 03, 16:22)
As vel nerimstu  blush2.gif klausimas: ka turetu moket 5men suniukas? vakar su MB susigincyjom, nes ji nervina kad suo mane veda o ne as ji, tai sakau gi maziukas dar.... Vardu kai kvieciu irgi atsiliepia kada nori....moka sedet ir duoti letena  g.gif gamtinius reikalus atlieka lauke, kartais tik nelaimiu pasitaiko...

Jusu suniukas moka labai daug smile.gif maniskiai nemoka sedet pagal komanda, o kai einam lauke jie bega pirmi, po komandos 'salia' kuri laika paeina salia ie vel issiverzia i prieki smile.gif
Atsakyti
Brokas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2014 02 03, 19:38)

Ne tik kad brokas, bet ir veisles tragedija, vadinama "merle" dazna komplikacija- gimsta be akies obuolio.....
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 02 03, 20:49)
Ne tik kad brokas, bet ir veisles tragedija, vadinama "merle" dazna komplikacija- gimsta be akies obuolio.....

Nes radau ne vieną veislyną Ispanijoje veisiantį šiuos "merle" tipo šunis... Namiškiai nori prancūziuko - apriko ir parodė man, o aš truputi pkaruapau pamačius...
Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2014 02 03, 20:58)
Nes radau ne vieną veislyną Ispanijoje veisiantį šiuos "merle" tipo šunis... Namiškiai nori prancūziuko - apriko ir parodė man, o aš truputi pkaruapau pamačius...

Mes kai pirkom savo kiek iekojom neteko tokio matyt g.gif teko tik su uodegom ispanijoj rast, gerai kad zinojom jog uodegos neturi but...

Ar galite man paaiskinti kas blogo tokia spalva? Ar tai gali turet itakos suniuko sveikatai? o tokie suniukai gimsta netycia ar specialiai kazkaip yra isveisiami? unsure.gif
Atsakyti
Na kai toki pamatau pirma mintis, kad gali ateity iskilti sveikatos problemu jam g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Vis apsilankau čia pasidžiaugti buldogiukais wub.gif Labai norėčiau kada nors turėti tokį namiškį. Tačiau skaičiau, kad prancūzų buldogiukai dažnai serga įvairiomis ligomis, yra alergiški maistui. Kaip išsirinkti sveiką mažylį?
Atsakyti
http://www.cdstyle.l...pykle-mops.html

Gal kažkam patiks smile.gif Ko ieškojau neradau, bet užtikau toki fainuoli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 02 03, 17:43)

dabar is tiesu pasiuklinsiu truputi, atsiprasau tu kurie cia ne prie ko.
Lacosta, tai sitaip jus dalinates info apie tuscia vieta kuri net neverta jusu laiko? ir jums uztenka polekio, fantazijos ir begediskumo iskirpti kas nereikalinga ir suformuoti minti? zinoma, galit drasiai reikstis nes mane uzblokavus ir as to negaliu perskaityti. labai saugus metodas..gaila yra kas atsiuncia man situs jusu kurinius.

Darren, this started after i mentioned you as one of the most famous kennel in UK, then it was replied from that person, that you are one of the biggest bussiness makers from your dogs, together with a pic you are talking now about, with the final commet: tha dogs on a rain doubtfully grom a big love and bla bla bla... etc. etc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tss: 06 vasario 2014 - 22:01
QUOTE(tss @ 2014 02 06, 22:00)
dabar is tiesu pasiuklinsiu truputi, atsiprasau tu kurie cia ne prie ko. 
  Lacosta, tai sitaip jus dalinates info apie tuscia vieta kuri net neverta jusu laiko? ir jums uztenka polekio, fantazijos ir begediskumo iskirpti kas nereikalinga ir suformuoti minti? zinoma, galit drasiai reikstis nes mane uzblokavus ir as to negaliu perskaityti. labai saugus metodas..gaila yra kas atsiuncia man situs jusu kurinius.

Darren, this started after i mentioned you as one of the most famous kennel in UK, then it was replied from that person, that you are one of the biggest bussiness makers from your dogs, together with a pic you are talking now about, with the final commet: tha dogs on a rain doubtfully grom a big love and bla bla bla...  etc. etc.

Nu ir ka???? As tai parasiau viesai facebooke, kaip jus cia pati nuolat akcentuojate, kad glite tureti savo nuomone, tai lygiai taip pat ir as galiu. Ir dar pasakykit, kad taip nebuvo, visi skaite ir visi mate. Beje jei nepastebejote, konkreciais vardais skirtingai nei jus, zmogus, kuris nuolat akcentuojate savo etiskuma ir korektiskuma, nesisvaisciau.
Savo reputacija kuriate pati, pati nuolat viska verciate i asmeniskumus ir ant visu dergiates. Jei kas nors nedave savo patino kergimui ar pasirode per brangus, apdergusi ta zmogu pati sau atitinkama reputacija kuriate

Beje i gilesnes diskusijas su tamsta nebesileisiu , nes nebeturiu tam laiko ir temos nebedergsiu.
Atsakyti
Vakarine kova biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Vaikai jau užaugo, okupuoja senių guolius bigsmile.gif

[attachmentid=231284]

QUOTE(*Dovile* @ 2014 02 07, 21:04)
Vakarine kova biggrin.gif

Ir kas alkanas lieka? biggrin.gif
Atsakyti