Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

QUOTE(Saldi1 @ 2014 03 31, 14:05)
Cererakennel- o jus suniuku neplanuojat? zinau, kad pas jus baaaais faini, geri ir tt suniukai buna ir visi i uzsieni vaziuoja dazniausiai, bet visvien  4u.gif

ne visi pas mane bais faini, nei bais geri smile.gif ir ne visi užusienin išvažiuoja. bet parodom kol kas aš LT pasilieku tik sau artimoje aplinkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 31, 15:08)
ne visi pas mane bais faini, nei bais geri smile.gif ir ne visi užusienin išvažiuoja. bet parodom kol kas aš LT pasilieku tik sau artimoje aplinkoje  smile.gif

nu aisku:) as tiesiog tokia info girdejau apie jus biggrin.gif
tai ka, suniuko reiks ieskot su 6 jausmu, kaip suprantu...
Atsakyti
QUOTE(Saldi1 @ 2014 03 31, 14:15)

Neskubėkit ir sulauksit smile.gif Jei dabar nėra šuniukų, turėkit kantrybės, galbūt jų bus vėliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi1 @ 2014 03 31, 14:15)

na va ką aš ir sakiau - LT atsargiai tiek gaunant tiek teikiant info smile.gif
širdis dažniausiai tikrai geriausias patarėjas smile.gif tiek renkantis šuniuką tiek veisėją ..
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 31, 14:17)
Neskubėkit ir sulauksit smile.gif Jei dabar nėra šuniukų, turėkit kantrybės, galbūt jų bus vėliau smile.gif

drinks_cheers.gif ypač jei reikia parodoms
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 31, 14:21)
ypač jei reikia parodoms

Tokiu atveju apskritai reikia aukštąjį mokslą baigt lotuliukas.gif Juokauju, aišku. Bet jei norisi kelt reikalavimus šiek tiek aukščiau, tai reikia nemenkai įdirbio pačiam su savimi. Tokiu atveju skubėjimas dažnai tampa priešu. O kantrybė labai dažnai padeda pamatyt tai, ko dar pats nežinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 03 31, 10:24)
O kartais buna, kad suniukas tik vos keliu minuciu amziaus, dar nei veisejas jo nemate, o busima seininke zino jau ir spalva ir lyti, ir kad ta mergyte jos  biggrin.gif  manau kad tai isties tik tas 6-tas jausmas ne kitaip..

Čia jaučiu buvo išskirtinis atvejis smile.gif Dar ir ne kiekvienas tokiu pasakojimu gali patikėti smile.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 31, 13:17)

QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 31, 13:21)
drinks_cheers.gif ypač jei reikia parodoms

Aš visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 31, 14:38)
Tokiu atveju apskritai reikia aukštąjį mokslą baigt  lotuliukas.gif  Juokauju, aišku. Bet jei norisi kelt reikalavimus šiek tiek aukščiau, tai reikia nemenkai įdirbio pačiam su savimi. Tokiu atveju skubėjimas dažnai tampa priešu. O kantrybė labai dažnai padeda pamatyt tai, ko dar pats nežinai smile.gif

kuo toliau tuo labiau manau kad gerą parodinį šunį gali tik išsiveist pats.. o nusipirkt yra loterija net ir turint žinių ir pažinčių smile.gif kita vertus nėra šunų be trūkumų smile.gif

ir dar vienas niuansas - kas tas parodinis šuo ? šuniuką, kuris gali dalyvauti parodose nusipirkt tikrai nėra sunku. tokį kuris neturėtų diskvalifikacinių trūkumų ir galėtų parodose rodytis. o va jau parodų laimėtojas - čia jau loterija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 31 kovo 2014 - 13:53
Lietuvoje masiškai plinta mėlynų prancūzų buldogų prekyba... kažkoks košmaras... aš tikiuos kad žmonės pasidomės prieš perkant unsure.gif kita vertus kaina jų tokia, kad tikiuos LT ,,neprigis" šita mada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 03 30, 13:23)
Del treciojo voko, jei tai ne simetriska ( ne abiejose akyse vienidai) gali buti kazkas negerai, gali buti ir tiesog vienas pigmentuotas- kitas ne.....
Del atnese ir pastate ant stalo, jei suniukas normaliai socializuotas ir be charakterio problemu- 2 men amziaus, jis jau turejo ta stala tyrineti ir zmones tyrineti, dometis aplinka. Be to Jus visada galite prasyti parodyti tevus ir salygas, kuriose vada gyvena.

Jei ziurint vada vieni suniukai domejosi jumis- kiti tik gulejo ir drebejo- tai yra arba visiskas socializacijos nebuvimas arba ateityje isryskesiancios psichikos problemos. Beje atsakingi veisejai rupinasi ir savo suniuku socializacija, bendrauja su jais, pratina ptrie buitiniu garsu- visa tai turi dudeles itakos tolimesniam suns psichiniam vystymuisi.

Liudna! O as galvoju ,kas bus su tais suniukais kurie buvo neaktyvus ir drebejo...juk jie niekur nedings...del tokiu suneliu liudna ir gaila.Ir ne visi veisejai yra sazinigi .
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 03 31, 14:38)
Liudna! O as galvoju ,kas bus su tais suniukais kurie buvo neaktyvus ir drebejo...juk jie niekur nedings...del tokiu suneliu liudna ir gaila.Ir ne visi veisejai yra sazinigi .

na, jei naujieji seimininkai tures daug laiko ir kantrybes, bei tai bus vienintelkis suo namuose - tai gyvens sau laimingi ( tokiu atveju jei tai tik sakykim charakterio bedos)
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 03 31, 17:51)
na, jei naujieji seimininkai tures daug laiko ir kantrybes, bei tai bus vienintelkis suo namuose - tai gyvens sau laimingi ( tokiu atveju jei tai tik sakykim charakterio bedos)

o dar baisiau ,kaip juos urmu isveza i uzsienius ,uzkrautus tasemis su mikro autobusais.Ir dar neturint net reikiamo amziaus .Ir neaisku kur jie papuola ...
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 03 31, 18:10)
o dar baisiau ,kaip juos urmu isveza i uzsienius ,uzkrautus tasemis su mikro autobusais.Ir dar neturint net reikiamo amziaus .Ir neaisku kur jie papuola ...

veisejai, kurie myli savo sunis, suniukus ir tai ka daro, bei kuriems isties rupi kokybe - niekada taip nesiuncia savo mazgiuku.....
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 31, 14:03)
Lietuvoje masiškai plinta mėlynų prancūzų buldogų prekyba... kažkoks košmaras... aš tikiuos kad žmonės pasidomės prieš perkant    unsure.gif kita vertus kaina jų tokia, kad tikiuos LT ,,neprigis"  šita mada  unsure.gif

tuojh lietuvaiciai nudempinguos 'retas' spalvas blink.gif
Atsakyti