Super nuotrauka

Rida_R - fainuolis
kokie man grazus tie verpetukai kailyje, maniskiam irgi atsiranda

QUOTE(Rodnega @ 2014 04 16, 21:29)
QUOTE(Galilea @ 2014 04 16, 21:36)
Rida_R - fainuolis

Ačiū

QUOTE(Rida_R @ 2014 04 16, 21:41)
Brendis balotiruojasi į faunos prezidentus ir sako kalbą miško gyventojams ant kelmo 

Sveiki! Esu visiskai naujoke, bet nuo siol prisijungsiu prie sios temos, nes pagaliau isigijau svajoniu suni - prancuzu buldogiuka. Po savaites jam sueis 3 menesiai. Pas mus jis jau 2 savaites. Mazuliukas, linksmas, zvalus padarelis. Turiu klausima - kiek gramu tokiam mazyliui reikia duoti sauso maisto per para? Jis amzinai alkanas! Seriam Nature's Protection Junior Lamb. Ant pakuotes tikrai labai neaiskiai, nekonkreciai parasyta kiek galima duoti maisto. Jis sveria 2.700 kg, ant pakuotes nurodyta kad 5 kg suniui iki 110g maisto per para. Man atrodo, tai labai mazai. Baisu ir perserti, bet i putlu suni jis irgi nepanasus. Gal galite patatrti is patirties?
. Liudna matyt tas akytes prasancias maisto 
Dar nesuprantu kaip galima cia ikelti nuotrauka... Dekoju.

Dar nesuprantu kaip galima cia ikelti nuotrauka... Dekoju.
Sveikinu įsigijus nuostabų šuniuką
Neįsivaizduoju jau gyvenimo be šito padarėlio. Dėl maisto nepakonsultuosiu, nes maniškis ne ryjikas, pridedu pilną dubinėlį ryte, tai grįžus randu vos nuvalgytą, o dažnai ir lieka kitai dienai kažkiek, valgo galima sakyti kiek nori, bet nutukęs tikrai nėra, normalaus svorio, tai dėl to niekad neiškilo klausimas kiek duoti
Nuotraukas gali kelti per http://radikal.ru/, įkelus ten foto berods nukopijuoji antrą ar trečią nuorodą ir įdedi čia ją.

Nuotraukas gali kelti per http://radikal.ru/, įkelus ten foto berods nukopijuoji antrą ar trečią nuorodą ir įdedi čia ją.
ThaiLin - atrodo lyg apie mano suni kalbetumet, maniskis lygiai toks pat hamiakas :Dvirgi parsivezem tokio pat amziaus
dabar manajam 7men bet toks pat tebera apzoriukas, tik tiek kad nebe toks kamuoliukas truputi isstypo

QUOTE(ThaiLin @ 2014 04 18, 08:57)
Sveiki! Esu visiskai naujoke, bet nuo siol prisijungsiu prie sios temos, nes pagaliau isigijau svajoniu suni - prancuzu buldogiuka. Po savaites jam sueis 3 menesiai. Pas mus jis jau 2 savaites. Mazuliukas, linksmas, zvalus padarelis. Turiu klausima - kiek gramu tokiam mazyliui reikia duoti sauso maisto per para? Jis amzinai alkanas! Seriam Nature's Protection Junior Lamb. Ant pakuotes tikrai labai neaiskiai, nekonkreciai parasyta kiek galima duoti maisto. Jis sveria 2.700 kg, ant pakuotes nurodyta kad 5 kg suniui iki 110g maisto per para. Man atrodo, tai labai mazai. Baisu ir perserti, bet i putlu suni jis irgi nepanasus. Gal galite patatrti is patirties?
. Liudna matyt tas akytes prasancias maisto 

Sveika prisijungus

Kalbant apie maistą, tai reiktų žinoti, jog normos nurodytos ant maišų yra orientacinės, t.y. vienam šuniui tos normos bus per mažai, kitam - per daug, o trečiam gal tiksliai tiek ir reikės.
Jei šuo akivaizdžiai lieka alkanas, yra liesokas - normą didiname (beje, sakoma, kad sveikas šuo visada yra šiek tiek alkanas), todėl stebima riebalinį sluoksnį, čiupinėjame šonkaulius ir taip nusprendžiame, ar didinti, ar mažinti normas. Jei nesuvalgo normos - reikia arba mažinti maitinimų skaičių per dieną ar normą mažinti.
3 mėn. šuniukas mano akimis dar turėtų būti rubuiliukas, nors 6 mėn. jau kūdokas, ištįsęs paauglys.
Dekui uz atsakymus! Tikriausiai reikes didinti maisto doze. Maitinam 3 kartus per diena.
Is esmes man atrodo jis bus toks valgus suo, delto nesinori perserti, nes saiko jausmo jis manau neturi

Dar vienas klausimas - jis daznokai tustinasi, ar visi mazi suniukai gerokai dazniau tustinasi? Kiek zinau, turetu tustintis tiek kartu, kiek gauna maisto, bet maniskis tustinasi gerokai dazniau.
Siandien dar vienas atradimas - saule! Issivertes ant saules kaip katinas, megaujasi

ThaiLin, nu jūs taip aprašėt kaip apie maniškį šunį 
tik manajam jau beveik 4 metai
toks pat ėdrus, prie kojų glaustos taip pat, net valgyt kai darau ir stoviu prie dujinės, tai jis ateina ir pasideda galvą man ant kojos
o tuštinasi irgi gerokai dažniau nei valgo
matyt jau tokia natūra

tik manajam jau beveik 4 metai

o tuštinasi irgi gerokai dažniau nei valgo

Merginos, prašau pabalsuot už mano dukros projektą mados tema, skirtą studijoms Barselonoje.
Prašom palaikyti prancūziukės šeimininkę
http://becas.iedbarc...n/a-fad_88.html
po nuotraukomis ir tekstu yra 2 pilki laukeliai, Viename- balsų skaičius, kitą prašom spausti ir balsuoti.
Ačiū!
Prašom palaikyti prancūziukės šeimininkę

http://becas.iedbarc...n/a-fad_88.html
po nuotraukomis ir tekstu yra 2 pilki laukeliai, Viename- balsų skaičius, kitą prašom spausti ir balsuoti.
Ačiū!
temos pajudinimui 
[attachmentid=231941]

[attachmentid=231941]