Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

pasivaiksciojimu Trakuose sezonas atidarytas smile.gif
musu Buckinauzas smile.gif
[attachmentid=231729]
Atsakyti
o šita merga panašu bus panaši į tatuką labiau nei į mamą smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 14:50)

user posted image

man jos israiska gryn kaip pas tatuka, kai tas mazas buvo smile.gif
Atsakyti
[quote=lacosta,2014 04 01, 15:44]
pasivaiksciojimu Trakuose sezonas atidarytas smile.gif
musu Buckinauzas smile.gif

[quote=Cererakennel,2014 04 01, 15:50]

Grožiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciu Dzere 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Niekad cia nerasiau,nes kazkaip paskaicius pabijojau. Kadangi musu prancuziukas be dokumentu. Bet noriu pasiteirauti,ar gali suniui nuo antibijotiku buti pasalinis poveikis? Skaiciau info lapeli,raso kad nenustatyta. Musu prancuzui analiniu liauku uzdegimas,veterinaras israse Synulox. Suo pasidare keistas,vangus ir sakyciau agresyvokas. Ko seniau nebuvo. Sedziu visa susirupinusi,neatpazystu savo suns. Ryt vesiu manau pas veta,kad nebutu dar kokiu uzsislepusiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Gesvita @ 2014 04 10, 08:53)
Sveikos. Niekad cia nerasiau,nes kazkaip paskaicius pabijojau. Kadangi musu prancuziukas be dokumentu. Bet noriu pasiteirauti,ar gali suniui nuo antibijotiku buti pasalinis poveikis? Skaiciau info lapeli,raso kad nenustatyta.  Musu prancuzui analiniu liauku uzdegimas,veterinaras israse Synulox. Suo pasidare keistas,vangus ir sakyciau agresyvokas. Ko seniau nebuvo. Sedziu visa susirupinusi,neatpazystu savo suns. Ryt vesiu manau pas veta,kad nebutu dar kokiu uzsislepusiu problemu.

Aš abjeočiau ar tai Synulox'o poveikis. Bent jau kiek mano šunims teko jį vartoti, nieko panašaus nepastebėjau.

Aš labiau linkusi galvoti, kad skauda ką nors šuniui ir dėl to jis irzlesnis.
Atsakyti
QUOTE(Gesvita @ 2014 04 10, 08:53)
Sveikos. Niekad cia nerasiau,nes kazkaip paskaicius pabijojau. Kadangi musu prancuziukas be dokumentu. Bet noriu pasiteirauti,ar gali suniui nuo antibijotiku buti pasalinis poveikis? Skaiciau info lapeli,raso kad nenustatyta.  Musu prancuzui analiniu liauku uzdegimas,veterinaras israse Synulox. Suo pasidare keistas,vangus ir sakyciau agresyvokas. Ko seniau nebuvo. Sedziu visa susirupinusi,neatpazystu savo suns. Ryt vesiu manau pas veta,kad nebutu dar kokiu uzsislepusiu problemu.

Synulox'as yra naudojamas net gi nesciu kaliu gydymui jei reikia ir naujagimiu bei visiskai mazu suniuku, tai gi vargu ar cia sio vaisto poveikis.
Pritariu Ridai, suniui kazka labai skauda todel jis vagus ir agresyvus ( paprastai sunims skausmas turi buti tikrai stiprus, kad isprovokuotu net agresija)
Turejau toki atveji, kai suniui skausmas pasidare tikrai didelis ( mano pati pirmoji nedoke, turejo - tiksliau neturejo klubo sanariu, ir tai jai galiausiai pradejo kelti didziuli skausma ir ji tapo agresyvi) padidejo agresivumas
Atsakyti
Ir paraanalinių liaukų uždegimas yra tikrai skausminga šuniui. O synulox tikrai neturėtų niekaip įtakoti temperamento
Atsakyti
...Mano mauzeriukui jau 7 menesiukai wub.gif

Per visa parka kur svaru ir grazu susirado lopineli kur atsivesint... matyt po zeme kokia slanga trukus, praleidzia vandeni ir gavosi puikiausia purvo vonia bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 13, 18:44)
...Mano mauzeriukui jau 7 menesiukai  wub.gif

Per visa parka kur svaru ir grazu susirado lopineli kur atsivesint... matyt po zeme kokia slanga trukus, praleidzia vandeni ir gavosi puikiausia purvo vonia  bigsmile.gif

Purvo vonios yra gėris lotuliukas.gif Turėjau ir aš tokį paršelį, kuri į purvą net galvą panardindavo wub.gif
Atsakyti
Brendis balotiruojasi į faunos prezidentus ir sako kalbą miško gyventojams ant kelmo biggrin.gif
[attachmentid=231826]

Atsakyti