Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

QUOTE(Ingrida2009 @ 2014 06 12, 18:27)
nu prieš niolika metų buvo tigriniai ir dėmėti buldogai, ogi dabai ir mėlynų/žydrų  skelbimuose radau, o raudonus tai parodoj gyvai mačiau g.gif  unsure.gif

Taip, smėlinė (kuri būna įvairių atspalvių) pripažinta palyginti neseniai. Na, o žydri/mėlyni/pilki ir liks tik skelbimuose, ringuose neteks jų sutikti...
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2014 06 13, 10:01)
Taip, smėlinė (kuri būna įvairių atspalvių) pripažinta palyginti neseniai. Na, o žydri/mėlyni/pilki ir liks tik skelbimuose, ringuose neteks jų sutikti...

o kuo tie pilkieji (be kainos) tokie išskirtiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2014 06 13, 10:20)
o kuo tie pilkieji (be kainos) tokie išskirtiniai? g.gif

isskirtiniai tuo, kad veisles brokas, spalva nepripazystama standarto, sunys su pakitusiu genu. ir iskirtiniai baisumu savo..kelinta karta veista tik del tos spalvos issigimsta, nepanasus i prancuza jie.. verysad.gif
Atsakyti
laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Negavo nuo katino?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 06 15, 10:12)
Negavo nuo katino?

sis grazuolis ne mano, internete radau, labai patiko tai pasidalinau ax.gif
Atsakyti
Keliu temukę su šiuo liūdnu straipsniu doh.gif
http://augintinis.lr...tm#.U9SpfkCYKRK
Šunelio nuotraukos gali šokiruoti vaikus ir jautresnės psichikos žmones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 27 liepos 2014 - 12:42
Sveiki, noriu informacijos. Mano 7 metų buldogui kažkas yra su stuburu ko gero. Žiemą veterinarai bandė gydyti vaistais ir leidžiamu B vitaminu, sakė, gali būti, kad perpūtė vėjas patarė rengti, ir atrodo viskas gerai. Nuo vakar pasimatė vėl tie patys simptomai, pasidarė vangus, kai keliasi į viršų nugarą lyg išlenkia ir vaikšto lėtai. Visur iščiupinėjau, na, jis man neparodo kur skauda. Tad nebenoriu jo Šiauliuose gydyti, nes tik tam kartui padeda. Kur rekomenduotumėte kreiptis Kaune, kad ištirtų ir surastų kas jam yra? Laukčiau Lacostos ir Ridos atsakymų, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2014 07 31, 16:49)
Sveiki, noriu informacijos. Mano 7 metų buldogui kažkas yra su stuburu ko gero. Žiemą veterinarai bandė gydyti vaistais ir leidžiamu B vitaminu, sakė, gali būti, kad perpūtė vėjas patarė rengti, ir atrodo viskas gerai. Nuo vakar pasimatė vėl tie patys simptomai, pasidarė vangus, kai keliasi į viršų nugarą lyg išlenkia ir vaikšto lėtai. Visur iščiupinėjau, na, jis man neparodo kur skauda. Tad nebenoriu jo Šiauliuose gydyti, nes tik tam kartui padeda. Kur rekomenduotumėte kreiptis Kaune, kad ištirtų ir surastų kas jam yra? Laukčiau Lacostos ir Ridos atsakymų, ačiū.

Aš ne ta, iš kurios laukiat, bet aš šiaulietė. Dėl rimtesnių bėdų Šiauliuose tikrai nėra pas ką kreiptis. Važiuokit į Kauną pas Vaitkų.
Atsakyti
sveikutes smile.gif gal is jusu kuriam suniukui taip buvo? atsirado toks keistas guziukas akies kamputyje,pradzioj galvojau,kad gal randukas koks (nes daznai buna visokiu ant snukucio po pjautyniu su kitu suniu,bet jie po kiek laiko vel uztamseja ir nesimato) bet jau kiek laiko praejo ir nepraeina,tai galvoju ar cia kreiptis y veterinara,ar cia nieko baisaus ir praeis savaime?user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tairute: 01 rugpjūčio 2014 - 04:09
tairute, net nežinau dėl to guziuko, ką pasakyti g.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2014 07 31, 15:59)
Aš ne ta, iš kurios laukiat, bet aš šiaulietė. Dėl rimtesnių bėdų Šiauliuose tikrai nėra pas ką kreiptis. Važiuokit į Kauną pas Vaitkų.

Aš patarčiau taip pat drinks_cheers.gif
http://www.eveterina...lt/Pradzia.html
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2014 08 03, 21:36)
tairute, net nežinau dėl to guziuko, ką pasakyti  g.gif
Aš patarčiau taip pat  drinks_cheers.gif
http://www.eveterina...lt/Pradzia.html

Kaune visi atostogauja, vežėme į Vilnių pas Margaritą, ir gydymą ten toliau tęsime.
Atsakyti