Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

Sveiki visi,
Čia neseniai visai diskutavote apie guolius.Mes turime įsigiję odinį,keturkampį.Užsisakėme internetu.Labai patogus išsiurbliuoti,drėgna šluoste išvalyti ir po to norimą audeklą įtiesti.Prieš tai buvę visi guoliai keliavo po keletos mėnesių į šiukšlyną...
Atsakyti
Labas vakaras.
Norėčiau jungtis į Jūsų gretas. Prieš porą dienų, po ilgų paieškų ir laukimo pagaliau ir mūsų namuose apsigyveno mažiukas prancūzų buldogiukas.
Skaičiau nemažai temų su Jūsų pokalbiais, bet, manau, vistiek auginant kils klausimų, tad, jei sulaukčiau patarimų, būsiu labai dėkinga... Kolkas jam du mėnesiai, tad visi reikalai daromi namie... Nelabai jis supranta ką reikia daryti "ant palutės", tad labai jau sėkmės reikalas, jei pataiko padaryti ten smile.gif Einu su škurliais ir šluotom paskui jo uodegėlę... Namai tokie nelabai jau skaniai kvepiantys, sakau, gal yra kokių priemonių naikinančių veiksmingai kvapus? Tas kur parduotuvėse yra žinau, bet gal yra kokių spec. užsieny, tikrai veiksmingų? Bandžiau Eres firmos gyvūnų kvapo naikintoją, dar kažkok Bifi ar pan su bakterijom, bet nekažką jie teveikia smile.gif
Šiaip, labai laimingi esam, vaikai pamišę dėl jo, labai myli, labai saugo... Didelis džiaugsmas visgi tas šuniukas visai šeimai... wub.gif
Parodau spirgą:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2014 08 21, 21:11)
Labas vakaras.
Norėčiau jungtis į Jūsų gretas. Prieš porą dienų, po ilgų paieškų ir laukimo pagaliau ir mūsų namuose apsigyveno mažiukas prancūzų buldogiukas.
Skaičiau nemažai temų su Jūsų pokalbiais, bet, manau, vistiek auginant kils klausimų, tad, jei sulaukčiau patarimų, būsiu labai dėkinga... Kolkas jam du mėnesiai, tad visi reikalai daromi namie... Nelabai jis supranta ką reikia daryti "ant palutės", tad labai jau sėkmės reikalas, jei pataiko padaryti ten smile.gif Einu su škurliais ir šluotom paskui jo uodegėlę... Namai tokie nelabai jau skaniai kvepiantys, sakau, gal yra kokių priemonių naikinančių veiksmingai kvapus? Tas kur parduotuvėse yra žinau, bet gal yra kokių spec. užsieny, tikrai veiksmingų? Bandžiau Eres firmos gyvūnų kvapo naikintoją, dar kažkok Bifi ar pan su bakterijom, bet nekažką jie teveikia smile.gif
Šiaip, labai laimingi esam, vaikai pamišę dėl jo, labai myli, labai saugo... Didelis džiaugsmas visgi tas šuniukas visai šeimai... wub.gif
Parodau spirgą:

sveikinimai su nauju seimos nariu smile.gif

dėl kvapų - kai namie yra gyvūnas gaivumo "lyg alpėse' tikėtis neverta kokias priemones benaudotumėte wink.gif
Bet, žnoma be tų priemonių išsiversti irgi kartais sunku smile.gif aš esu išbandžiusi kogero viska kas lengvai prieinama ir skirta tam reikalui, bet niekas taip nepasiteisino kaip WURTH automobilinis kvapū naikiklis - jis purškiamas. Tenka ir mašinos saloną kartais "reabilituoti" ( kai patingiu boksą isimesti šunį veždamasi) ir namuose man jis nepakeičiamas daiktas, bent jau mano baldų gobelenų negadina ir veikmingai šalina kvapą
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 08 22, 12:03)

dėl kvapų

O, ačiū labai už patarimą, pabandysiu paieškoti šio. Manau, kai jau darys visus reikalus lauke, viskas bus gerai, tiesiog dabar, kai viskas namie ir ne visada ten, kur norėtųsi, tai bišk bijau, kad neapsigyventų blogi kvapai namie ilgam smile.gif
Šuniukas šiaip, nerealus. Vaikai kaip gražiai žaidžia, net graudu žiūrėt. Kai jis miega, jie sėdi šalia ir žiūri, nu bet kai pabunda, siaučia visi kartu smile.gif Ir auga kaip vyrutis, ohoho.. Ar čia mums vaidenasi ar per keturias dienas jis tikrai ūgtelėjo.. Padarėm guoly jam tokioj senoj "balėjoj" tai dabar jau labai pilnai ją užpildo, nors kai parsivežėm toks mažas joje atrodė smile.gif Ir ausytės stojas lyg, nors sakau, gal čia mums tik taip atrodo, matom ką norim matyt doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš vėl su klausimu- veislyne mums sakė, kad kartkartėmis gerai duoti šuniukui pagraužti jautienos kauliukų. Tačiau vyras kažkur skaitė, kad gali pakenkti sąkandžiui. Gal žinote kaip yra ištiesų? Galima duoti dviejų mėn. šuniukui graužt jautienos kauliukų su mėsa ar geriau tik sausu maitinti?
Ir dar klausimas, kaip toks mažius turi kakoti? Mūsų daro taip apyminkščiai. T.y. nebalutė, bet baronkėlė tokia skystoka g.gif Maitinam tik sausu maistu.
Atsakyti
Jei RAW nešeriat, jokių kaulų
http://www.gsd-lithu...kata/Kaulai.htm
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 08 23, 18:10)

Oho.. Ačiū labai. Dabar tik mąstau ar veislyne sakė kauliukų kad duot ar tik pačios mėsos, nebeprisimenu. doh.gif Matyt būsiu susimaišius. Na, bet dabar aišku, kad kaulų tikrai negaus.
Atsakyti
Mėsos irgi nepatarina maišyti
" Sauso maisto ir RAW maišymui – NE

Labai dažnai pradedantieji suabejoja, kuo paremtas teiginys, kad šunį galima šerti arba tik natūraliai, arba tik sausu maistu, kad maišyti yra blogai? Juk būtų taip patogu namuose šerti RAW, o į kelionę važiuojant su šuniu įsimesti sauso maisto maišelį. Deja. Sausas maistas reikalauja vienokių rūgštingumo ir fermentų sudėties, o natūralus – visai kitokių. Labai skiriasi ir virškinimo laikas. Organizmas, gaudamas mišrų maistą, pirmiausiai įsisavina tai, kas lengviausia, tai yra, sauso maisto angliavandenius, užuot gaminęs juos skaidydamas mėsos baltymus ir riebalus. Pilnai nesuvirškinti stambiamolekuliniai junginiai sukelia alergijas; skirtingas maisto buvimo skrandyje laikas, skirtinga skrandžio sulčių, reikalingų virškinti skirtingą maistą, sudėtis sukelia skrandžio ligas, tokias kaip gastritas ir pan. "
http://www.super-ret...maitinimas/raw/
Atsakyti
Labai dėkinga Jums už informaciją. Daug dar labai nežinau. Galiu, aišku ir pasigooglinti, tiek kad, googlinant sunku suprasti kiek kompetetingi tie komentarai, o čia klausiant gyvų žmonių galima pasitarti, perklausti ar gerai supratau ir pan smile.gif Dėkui, kad sureaguojat. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Laukine25,2014 08 21, 22:11]

Parodau spirgą:

Labai gražios foto jūsų mažylio wub.gif

Tik aš susimąsčiau dabar: ar jam patogu bus miegot ten, ne per kieta? g.gif
Atsakyti
[quote=dzere22,2014 08 26, 12:13]
[quote=Laukine25,2014 08 21, 22:11]

Parodau spirgą:
Labai gražios foto jūsų mažylio wub.gif

Tik aš susimąsčiau dabar: ar jam patogu bus miegot ten, ne per kieta? g.gif
[/quote]
Ne, ne per kieta, ten apačioj įdėta pagalvėlė, kaip tik jis labai komfortabiliai ten jaučiasi, tik kad baigia išaugt tą bliūdą doh.gif
Bet jau siunčiuosi medžiagą ir siūsim, nes Lietuvoj nieko nėra kas patiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2014 08 26, 16:39)
Ne, ne per kieta, ten apačioj įdėta pagalvėlė, kaip tik jis labai komfortabiliai ten jaučiasi, tik kad baigia išaugt tą bliūdą  doh.gif
Bet jau siunčiuosi medžiagą ir siūsim, nes Lietuvoj nieko nėra kas patiktų  doh.gif

Aš jau ne vieną guolį pakeičiau smile.gif Bet miega visgi pas mane lovoj biggrin.gif
Atsakyti