Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

Sakykit, o Jūsų augintiniai negadina oro? T.y. negadina taip siaubingai, kad norisi bėgt iš namų? smile.gif Gal dar susitvarkys žarnynas, nes mažiukas, bet kolkas neįmanoma, siaubingai gadina orą blink.gif Gal yra jiems kokie nors lašiukai, šuniškas "espumisan"? Ar tai išaugs nors truputį ar toliau bus dar blogiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2014 09 03, 21:52)
Sakykit, o Jūsų augintiniai negadina oro? T.y. negadina taip siaubingai, kad norisi bėgt iš namų? smile.gif Gal dar susitvarkys žarnynas, nes mažiukas, bet kolkas neįmanoma, siaubingai gadina orą  blink.gif Gal yra jiems kokie nors lašiukai, šuniškas "espumisan"? Ar tai išaugs nors truputį ar toliau bus dar blogiau? smile.gif

Bezdėjimas dažniausiai rodo tai, kad netinka maistas.
Atsakyti
Ir man taip sakė. Šuniuką šėriam apie 3 sav. tuo maistu, ar jau galima daryti išvadas, kad netinka? Prieš tai iš veislyno davė kitokio maisto, bet jį pakeitėm šiuo, kuriuo ir šeriam... Kitaip suformuluosiu: kiek laiko reik maitint šuniuką, kad jau galima būtų kaltę verst ant maisto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2014 09 04, 10:38)
Ir man taip sakė. Šuniuką šėriam apie 3 sav. tuo maistu, ar jau galima daryti išvadas, kad netinka? Prieš tai iš veislyno davė kitokio maisto, bet jį pakeitėm šiuo, kuriuo ir šeriam... Kitaip suformuluosiu: kiek laiko reik maitint šuniuką, kad jau galima būtų kaltę verst ant maisto? g.gif

Kartais užtenka poros šėrimų ir šuo ima bezdėt kaip dujų mašina. Kartais reikia ilgesnio laiko. Pamėginkit nuimt viską, ką gauna papildomai šalia maisto - gal netinka kokie skanukai ar pagardai, jei tokių yra. Jei ne, tada bandykit keist maistą.
Atsakyti
Nieko nieko apart sauso ėdalo jam neduodam. Jis netgi kai vaikai valgo, nesėdi prie jų, nes nesupranta, kad jam kažkas gali atitekt ir visai skanesnio, nei jis kasdien valgo smile.gif
Na, žodžiu supratau, kad jei bezda, vadinas dėl maisto, o šiaip, neturėtų, ane? Nes mes kai pirkom šitą šuniuką, visi mus gąsdino, kad labai bezda doh.gif
Nupirkau šiandien jau paltuką savo spirgui, kiek dar didokas, bet iki rimtesnių šalčių bus pats tas.
Ir, jei kažkuriai bus aktualu kvapo naikintojas, panašu, kad vieną neblogą būsiu atradusi, jei ką, rašykit, pasidalinsiu info. 4u.gif
Atsakyti
Na ir pasirodom, dvi savaitės ir penkios dienos jau kartu augam smile.gif

user posted image

Atsakyti
Gražus vaikas wub.gif
Mano ponulis irgi orą gadina, nors šeriamas natūraliai - RAW, ir pagal viską jam tas maistas puikiai tinka . Beje, pabendravusi su kitais šios veislės augintojais, galit pastebėti, kad paršiukai orą gadina ir kai maistas idealiai tinka.
Galite užsukti čia https://www.facebook...17836868355985/ . Nes čia temuke mirusi o Facebooke vyksta aktyvus bendravimas
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 09 04, 09:33)
Bezdėjimas dažniausiai rodo tai, kad netinka maistas.

buldogai gadina ora ir pvz is susijaudinimo wink.gif ir siaip jau net ir tada kai maistas tinka, todel kad del savo zandikauliu strukturos esdami daugiau oro priryja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 06 03, 10:59)
mūsų 'baisus brokas' auga  biggrin.gif  jau beveik 10 mėnesių amžiaus
[attachmentid=232277][attachmentid=232278]
ech tik gaila, kad jis vienturtėlis.....

Kas jame per brokas?labai grazus suo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2014 09 18, 09:49)
Kas jame per brokas?labai grazus suo wub.gif

aciu disa! 4u.gif as jame broko nematau, mano akimis kaip tik labai geras suo uzaugo, bet buvo cia tokiu ekspertu is vienos nuotraukos nusprendusiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 09 18, 12:15)
aciu disa!  4u.gif  as jame broko nematau, mano akimis kaip tik labai geras suo uzaugo, bet buvo cia tokiu ekspertu is vienos nuotraukos nusprendusiu wink.gif

o ka isbrokavo blink.gif ?
beja kaip Buckis auga? ax.gif nepamirsiu turbut to suns niekada wub.gif
o sitas 10men grazuolis senau jau pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 18 rugsėjo 2014 - 12:01
QUOTE(disa @ 2014 09 18, 11:59)
o ka isbrokavo blink.gif ?
beja kaip Buckis auga? ax.gif nepamirsiu turbut to suns niekada wub.gif
o sitas 10men grazuolis senau jau pas jus?

isbrokavo akis, kojas ir spalvinima biggrin.gif sitas 10 men vaikis, gime pas mane, bet gyvena uzsienyje

Buckis, jau uzauges, visas vyras biggrin.gif jau per naujus metus 2 metus svesim

Atsakyti