Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

Na pasorodom ir mes smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima veisejom kurios seria savo sunis sausu edalu.Kreipiuosi del sausame edale baltymu kiekio.Skaiciau,kad prancuzu buldogams nepatartina ,kad baltymu butu daugiau negu 30%.Tarkim as seriu savaji kur yra 30% baltymu ,bet jo neberia,nesikaso ir nieko kito isoriskai nesidaro.Ar as tureciau galvoti,kad jam toks kiekis baltymu yra ne per didelis,ar taip kaip nors kitaip turetu reikstis per didelis kiekis?Manau ,mane supratot smile.gif
Klausiu del to,kad su didesniu kiekiu mesos ,paprastai baltymu yra daugiau.Mane sudomino nauja formule sauso edalo kuriame yra 32% baltymu.Uz tat atsirado toks klausimas.Lauksiu atsakymo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 09 24, 12:10)
Turiu klausima veisejom kurios seria savo sunis sausu edalu.Kreipiuosi del sausame edale baltymu kiekio.Skaiciau,kad prancuzu buldogams nepatartina ,kad baltymu butu daugiau negu 30%.Tarkim as seriu savaji kur yra 30% baltymu ,bet jo neberia,nesikaso ir  nieko kito isoriskai nesidaro.Ar as tureciau galvoti,kad jam toks kiekis baltymu yra ne per didelis,ar taip kaip nors kitaip turetu reikstis per didelis kiekis?Manau ,mane supratot  smile.gif
Klausiu del to,kad su didesniu kiekiu mesos ,paprastai baltymu yra daugiau.Mane sudomino nauja formule sauso edalo kuriame yra 32% baltymu.Uz tat atsirado toks klausimas.Lauksiu atsakymo. smile.gif

apie tuos 30 proc tiesiog buvau sauso edalo gamintojo is JAV seminare apie suns mityba apskritai. Ta zmogus pats daktaras, pats dalyvavo kuriant ir t..t.., bet ne cia esme.. Zodziu jis tikrai yra gerai isigilines i suns anatomija apskritai ir jo teigimu, ne tik, kad prancuzams, bet apskritai suns organizmui negerai, kai maistas yra per riebus, nes to kas virs 30 proc suns organizmas paprasciausiai nepergirba ir tada kepenys ir kt visdaus organai ima kenteti, nes turi vargti perdideli kruvi nesdami.... tada kyla desne rimtu ligu rizika, pvz; kepenu, inkstu nepakankamumas, veziai ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 09 25, 13:04)
apie tuos 30 proc  tiesiog buvau sauso edalo gamintojo is JAV seminare apie suns mityba apskritai. Ta zmogus pats daktaras, pats dalyvavo kuriant ir t..t.., bet ne cia esme.. Zodziu jis tikrai yra gerai isigilines i suns anatomija apskritai ir jo teigimu, ne tik, kad prancuzams, bet apskritai suns organizmui negerai, kai maistas yra per riebus, nes to kas virs 30 proc suns organizmas paprasciausiai nepergirba ir tada kepenys ir kt visdaus organai ima kenteti, nes turi vargti perdideli kruvi nesdami.... tada kyla desne rimtu ligu rizika, pvz; kepenu, inkstu nepakankamumas, veziai ir t.t...

Supratau.Visgi labai daug maistu su geresnem sudetim kur baltymu virs 30%.Si info bus naudinga ne vien man,manau smile.gif
Dekui ! 4u.gif
Atsakyti
Disa, naujas seimos narys? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 26 rugsėjo 2014 - 09:12
QUOTE(lacosta @ 2014 09 26, 10:12)
Disa, naujas seimos narys? smile.gif

Nu kad ne,jau virs metu jis pas mus.beja tu ji zinai mirksiukas.gif buvom sveciuose.taip ir negalejau as jo grazinti....
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2014 10 01, 06:25)
Nu kad ne,jau virs metu jis pas mus.beja tu ji zinai mirksiukas.gif buvom sveciuose.taip ir negalejau as jo grazinti....

na ir pagalvojau, kad panasus lyg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 10 01, 15:46)

Tai va....myliu be proto.nesigailiu ne minutes,gad negrazinau o pasilikau.dziuvina kas diena jis mane.be proto protingas ir meilus
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 10 01, 15:46)

Tai va....myliu be proto.nesigailiu ne minutes,kad negrazinau o pasilikau.dziugina kas diena jis mane.be proto protingas ir meilus
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2014 10 01, 21:11)
Tai va....myliu be proto.nesigailiu ne minutes,kad negrazinau o pasilikau.dziugina kas diena jis mane.be proto protingas ir meilus

disa, na tai ir svarbiausia, o kaip ir sakaiu anksciau, tobulu sunu nera wink.gif
Atsakyti
musu ala 'brokui' 14 menesiu smile.gif

[attachmentid=233323]

geros dienos visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 10 10, 08:39)
musu ala 'brokui' 14 menesiu smile.gif

geros dienos visiems  4u.gif

Kas čia toks ar tokia ? ax.gif Prašom pristatyti smile.gif
Atsakyti