Man tunika su dzinsais geriau atrodo.
Gyte, tobulai atrodai.
Ir pati, ir tunika.
Ir vaikutis visai figuros nepagadino.
Su odinem kelnem, tada ir moco reikia.
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 10, 18:08)
Kaip manot ar nereik didesnės tunikos, čia xxs, turėjau tą paprastą xs, tai man didoka pasirodė, nes labai jau kabojo ties klubais kaip maišas, o šitos rankovės lyg siauresnės, trumpesnė ji, bet man aplamai kitokia pasirodė ši su odinėm kišenėm nei ta paprasta, storesnė šita kažkokia, ir ji sweater vadinasi ne tunic, tai gal ir turi būt trumpesnė
Dar vėrinį gavau, patiko jis man.
Labai grazu
Ir dydis atrodo tinkamas
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 10, 18:08)
Labai graziai tinka ir dydis tinkamas, tikrai nereikia didesnio
Gyte,man su dzinsiukais atrodo super
laukiu ir as jos,tik emiau xs
-Gyte-, kaip grazu
Labai dailiai atrodo tiek su paprastais dzinsiukais, tiek su odinem kelnem. Pati esu pakabinus akis i sia tunika, tik truputi baugina tas sausas valymas, sakykit, kaip planuojat ja valyti? Ta versija be odiniu kiseniu irgi buvo "dry clean"?
Tie melyni dzinsiukai irgi gal Jcrew? Toks zavumas paprastume su jais.
Tie melyni dzinsiukai irgi gal Jcrew? Toks zavumas paprastume su jais.
Ačiū visoms. Tai ji tikrai didinta, nes jcrew aš viską xs perku, ar tippis ar kiti megztukai maikės bliuskos marškiniai man visi gerai būna, aišku ne aptempti, bet neskaitau jų didintais. Kai kitos rašo, kad tippis pvz. xs atitinka s tai man visiška nesamonė
Džinsai čia RL denim&supply, batai irgi, rankinė jcrew
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 10, 19:40)
Ačiū visoms. Tai ji tikrai didinta, nes jcrew aš viską xs perku, ar tippis ar kiti megztukai maikės bliuskos marškiniai man visi gerai būna, aišku ne aptempti, bet neskaitau jų didintais. Kai kitos rašo, kad tippis pvz. xs atitinka s tai man visiška nesamonė
Žinai, man iškart pirma mintis kilo, kad ši tunika dar labiau išryškino kojų plonumą ir net ilgina vizuliai. Na, bent iš foto taip atrodo.
Gyte, primink savo apimtis.