Vėrinys
Gyte, nuostabiai atrodot. Tikrai gražu. Man su džinsais priimtinesnis variantas, bet ant kitų pažiūrėti gražu ir su odinėm kelnėm.
Vėrinys
Pati irgi tokio laukiu
Vėrinys
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 10, 19:15)
apimtys beveik tokios pat o koks skirtumas bendram vaizde
merci už nuorodą
Gyte tikrai tunika super atrodo,o su dzinsiukais ypac
Koks modeliukas cia RL dzinsiuku,gak galima nuorodele?
QUOTE(melynake28 @ 2014 02 10, 17:33)
Gyte, abu variantai graziai ant Jusu atrodo ir su dzinsais ir su odinem kelnem
ir tunikos dydis geras, bet man kazkaip apskritai noretusi, kad ji siek tiek ilgesne butu, man truksta ilgio
Ačiū dar kart mergaitės
Čia pernai pirkti tie džinsai
turėtų būt kažkas panašaus ir dabar gal
Aš kai turėjau xs tis be kišenės, tai ji gerokai ilgesnė buvo, bet nežinau ar čia tik dėl dydžio, ar ir dėl pačio megztinio, nes kaip jau rašiau, šitas sweater ne tunic.
Gal kas galit palyginti, kas turit tą patį dydį paprastos su kišenėm ir su odinėm
QUOTE(melynake28 @ 2014 02 10, 19:33)
Gyte tikrai tunika super atrodo,o su dzinsiukais ypac
Čia pernai pirkti tie džinsai
QUOTE(enura @ 2014 02 10, 20:29)
Gyte, abu variantai graziai ant Jusu atrodo ir su dzinsais ir su odinem kelnem
ir tunikos dydis geras, bet man kazkaip apskritai noretusi, kad ji siek tiek ilgesne butu, man truksta ilgio 
Aš kai turėjau xs tis be kišenės, tai ji gerokai ilgesnė buvo, bet nežinau ar čia tik dėl dydžio, ar ir dėl pačio megztinio, nes kaip jau rašiau, šitas sweater ne tunic.
Gal kas galit palyginti, kas turit tą patį dydį paprastos su kišenėm ir su odinėm
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 10, 17:08)
Tikrai labai graziai jums sitas dydis
Gyte, labai labai gražu
bet tas megztinis-tunika, dar sale nebuvo įmestas?
bet tas megztinis-tunika, dar sale nebuvo įmestas?
QUOTE(Girl. @ 2014 02 10, 21:15)
buvo..pradinė 158usd sale 138usd
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 10, 20:33)
Kad ir ant jcrew menekenes ir ant kitu internete ji tokio pat ilgio, tokia ir turi buti. Cia jau mano bedos, kad ilgio truksta
va man tokio ilgio ji graziau atrodytu
http://fancy.com/thi...=therealoliviap
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 10, 22:17)
buvo..pradinė 158usd sale 138usd
Tai reiškiasi, pradinę kainą vėl grąžino, nes dabar rodo 158 dol ir nebe sale.. My Webpage
QUOTE(Girl. @ 2014 02 10, 21:36)
Tai reiškiasi, pradinę kainą vėl grąžino, nes dabar rodo 158 dol ir nebe sale.. My Webpage
matyt..nes sale skyrelyje ji jau pabūvojo