Aš irgi jau užsimaniau šito vėrinio
Gyte, labai labai
Gyte, nuostabiai
Gyte, prisidedu prie pagyru, grazus kasdienis stiliukas
Gyte, tikrai grazus vaizdas
O koks tavo ugis? Kazkaip neisidemejau
O koks tavo ugis? Kazkaip neisidemejau
QUOTE(Aireda @ 2014 02 11, 11:21)
Man atorodo jos ugis panasus , kaip Tavo
Aireda, o kada jau nesalta istraukti metro coat?
QUOTE(Aireda @ 2014 02 11, 10:21)
168
Parodykit dabar kas nors ką nors naujo
Gal yra kas gavusi jau velvetukus? Mane domina Midrise ir tie taškuočiai, pati laukiu, dar negavus
QUOTE(Dideja @ 2014 02 11, 11:35)
Man atorodo jos ugis panasus , kaip Tavo
Tokiu oru , kaip dabar dar saltoka butu, ane 
Dideja, nerimsti isbandyti nauja palta
Ka as zinau, man butu per salta, kai dabar jau vel ziema grizo. Ir tiesiog moraliskai ne laiku. Bet kad pavasari nebus kada jo deveti, nes tikriausiai vel po ziemos iskart ateis vasara
Manau, trauk RL batus, vilkis kasmyrinius siltus megztinius, metro palta ir gali siek tiek pavaidinti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 11, 11:48)
Dideja, nerimsti isbandyti nauja palta
Ka as zinau, man butu per salta, kai dabar jau vel ziema grizo. Ir tiesiog moraliskai ne laiku. Bet kad pavasari nebus kada jo deveti, nes tikriausiai vel po ziemos iskart ateis vasara
Manau, trauk RL batus, vilkis kasmyrinius siltus megztinius, metro palta ir gali siek tiek pavaidinti
Ot smaikstuole
Na matai, jei salta, tai taip "prisivaidinus" galiu ir susirgt
QUOTE(Dideja @ 2014 02 11, 11:52)
Ot smaikstuole
Na matai, jei salta, tai taip "prisivaidinus" galiu ir susirgt
Tai jau taip
QUOTE(Aireda @ 2014 02 11, 10:48)
[b]
Butinai uzsirisk silta jcrew salika

Kokoną aš nešioju esant dabartiniams orams. Megztuką tik šiltą apsirengiu arba jei tik į mašiną ir iš mašinos.
QUOTE(preta @ 2014 02 10, 18:16)
tik truputi baugina tas sausas valymas, sakykit, kaip planuojat ja valyti? Ta versija be odiniu kiseniu irgi buvo "dry clean"?
Sveikos. Tikrai jau apkalbejusios, bet kai neturejau tai ir nelabai gilinaus
Pamiršau klausimą dėl tunikos skalbimo, nu aš negalvojau apie tai kažkaip kai pirkau
nemanau kad dažnai nešiosiu aš ją, galima manau rankom paplaut neplaunant kišenių. Aišku nežinau ar prisiruošiu nes visu smegztukus į skalbimo mašiną metu, ant vilnos režimo 20 laipsnių, bet šitos nedėčiau