Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

Ryt pradeda gaminti stalvirsi, o as suabejojau del akmens pasirinkimo, ar nebus per tamsus granitas mano baltai virtuvei?

Namib Gold (musu issirinktas)

user posted image

user posted image

user posted image

Gal geriau deti marmura daino reale?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 03 vasario 2014 - 13:36
As imciau antra ax.gif
Atsakyti
Del salu,stalu jau aisku.

Man abu patinka,prie grindu ziurekit,kaip dera. Prie apsvietimo kuris maloniau akiai,nes virtuvej dazniausiai sviesa dega.

Jum prie aplinkos speju 2 tinkamesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 03 vasario 2014 - 14:01
Netinka marmuras virtuvei. Paskui bus problemų. Tik granitas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 02 03, 15:10)
Netinka marmuras virtuvei. Paskui bus problemų. Tik granitas.

drinks_cheers.gif ,marmuras yra minkštesnis... Man tai tik pirmas stalviršis , įspudingai atrodo..
Atsakyti
Mano dizainere tik uz antra varianta, nes jei per intensyvus pirmaisis. Man paciai antras taip pat labiau patinka, bet bijau marmuro nepraktiskumo.
O del pirmo varianto, bijau kad ant sienos jis bur per intensyvus g.gif
Jau jauciu, kad nakti nemiegosiu, kol apsispresiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 03 vasario 2014 - 14:35
QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 03, 15:34)
Mano dizainere tik uz antra varianta, nes jei per intensyvus pirmaisis. Man paciai antras taip pat labiau patinka, bet bijau marmuro nepraktiskumo.
O del pirmo varianto, bijau kad ant sienos jis bur per intensyvus  g.gif
Jau jauciu, kad nakti nemiegosiu, kol apsispresiu  doh.gif

man pirmas irgi labai intensyvus, jis tiesiog viską okupuos toje erdvėje, nieko daugiau nesimatys...
o virtuvės stalviršį renkantis praktiškumas pirmiausia - drebėsit po to, kad kas buroko juostelės iš mišrainės neuždrėbtų, ar arbatos pakelio vaikai tiesiai nepadėtų....
Atsakyti
nesuprantu kam deti marmura ir drebeti. Kodel tada neimti akmens mases stalvirsio ir pasirinkti kokia nori spalva ir rasta g.gif
Papildyta:
Del spalvos tai as uz antraji varianta. Pats stalvirsis man grazesnis pirmasis, bet jis pas jus nelabai tinka, nes sudidejot sviesias rankeneles, orkaite sviesi, tai ta marmuro spalva graziai susisaukia ir sudaro legvumo, elegancijos ispudi. Nebent grindys tamsios bus g.gif bet abejoju ziurint i nuotraukas, o jeigu ir butu nzn nzn... noretusi kazko dar

P.S. Cia as tyliai vis skaitau jusu temuke, bet sikart leidau sau pakomentuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 02 03, 15:09)
nesuprantu kam deti marmura ir drebeti. Kodel tada neimti akmens mases stalvirsio ir pasirinkti kokia nori spalva ir rasta  g.gif

Man nepatinka lieti stalvirsiai, norisi naturalumo 4u.gif
Dariau eksperimenta su marmuru. uzdejau aliejaus, muilo, vysniu, sojos, pomidoru padazo, po paros nuvaliaus, tai liko tik nuo sojos gelsva demele, o nuo kitu neliko nieko. Ir dar citrina buvau uzdejusi, tai nusiima blizgesys, bet demes nelieka. Labai jau turi tinkamu kampu paziureti kad matytusi.
Mano brolis daug metu Ispanijoje dirbo su marmuru, tai jis tik uz naturalu akmeni virtuveje 4u.gif
Atsakyti
Tik jau marmuro neimkit, tokia suma sumokejus gali tekti gailetis. man pirmasis tai mmm... wub.gif , tinkamai priderinus labai gera atsvara baltai spalvai. Tik sieneles gal nereiktu juo dengti (kaip foto).
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 03, 16:19)
Man nepatinka lieti stalvirsiai, norisi naturalumo  4u.gif

Dariau eksperimenta su marmuru. uzdejau aliejaus, muilo, vysniu, sojos, pomidoru padazo, po paros nuvaliaus, tai liko tik nuo sojos gelsva demele, o nuo kitu neliko nieko. Ir dar citrina buvau uzdejusi, tai nusiima blizgesys, bet demes nelieka. Labai jau turi tinkamu kampu paziureti kad matytusi.
Mano brolis daug metu Ispanijoje dirbo su marmuru, tai jis tik uz naturalu akmeni virtuveje  4u.gif

na bet vaizdas gi nesiskirs jeigu paimsit marmuro rasta. tiek kad pati zinosit kad naturalus akmuo. bet cia jum spresti.

o va burokelio nebandet , dar sviezio pomidoro rugstele kaip veikia stalvirsi, o kaip valikliai naudojami virtuveje? as tai neturejus pati nezinau, bet is komentaru kiek girdejus tai bijociau, kad nereiktu paskui po poros metu ziuret ir verkt i ta marmura g.gif
Atsakyti
del vonios kalbejot, tai man totali nesamone namai be vonios.....

Juratele, virtuve nuostabi, tik zinoma salos truksta wub.gif o del stalvirsiu, tai mano skoniui jau viska ir sugadinsit, bent jau jei pirma imsit ir dar sienele tarp spinteliu taip pat marginsit 4u.gif

as isvis deciau kaip antro spalvos stalvirsi bet dar maziau margesni, kad neugoztu tos virtuves, nu labai grazi ji man dabar pa kol kas biggrin.gif

beje, merginos, kokios kainos tu lietu akmenu? jauciu ne musu kisenei doh.gif biggrin.gif
Atsakyti