Man pirmas akmuo gražiau, jei daryt tik stalviršius, nes jei ir sienelę, tai labai apsisunkina vaizdas.
QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 03, 14:34)
Mano dizainere tik uz antra varianta, nes jei per intensyvus pirmaisis. Man paciai antras taip pat labiau patinka, bet bijau marmuro nepraktiskumo.
O del pirmo varianto, bijau kad ant sienos jis bur per intensyvus
Jau jauciu, kad nakti nemiegosiu, kol apsispresiu
O del pirmo varianto, bijau kad ant sienos jis bur per intensyvus

Jau jauciu, kad nakti nemiegosiu, kol apsispresiu

Suprantu jus, labai sunku apsispresti, as kai renkuosi ka nors, tikrai per naktis nemiegu

del stalvirsio, as uz antra stalvirsio varianta, mano nuomone jis labiau dera...
o del stalo virtuveje, tai rinkites maza apvalu dviems ir dvi kedes, jeigu yra didelis valgomojo stalas. Pas mus analogiskas variantas. Mes Dubingiuose pirkom balta apvalu stala dviems ir dvi kedes.
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 02 03, 16:32)
as kai domejausi, tai mazdaug beginis metras 1000, jeigu lieta plautuve dar + 1000. Zodziu musu virtuve apie 5 beginiai metrai, tai stalvirsis kazkur 6000. dar ziurint koks akmuo yra brangesnis ir pigesnis.
QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 03, 13:15)
Taip tas marmuras labai jau gražus, ir jis mano virtuvėje jau 4 metai. Kad ir kaip saugosit dėmių, dėmelių neišvengsit, o ir restauravimui nelabai pasiduoda. Eksperimentai viena, o praktika parodo ką kitą

O dėl plautuvės tai paklausiau, nes buvau su tuo pavadinimu prisifantazavusi

Man labai grazu marmuras, bet as tik is vienos SM merginos esu gavusi neigiama nuomone apie marmura, nes ji turi pas save. Daugiau tik nuogirdos.
Naturalus akmuo pigiau nei lietas akmuo, ta tikrai zinau, nes atlikome skaiciavimus pagal musu virtuves stalvirsio matmenis.
Crema marfil -pas mane vonioje toks marmuras uzdetas

Naturalus akmuo pigiau nei lietas akmuo, ta tikrai zinau, nes atlikome skaiciavimus pagal musu virtuves stalvirsio matmenis.

kaip graziai virtuve atrodo

stalvirsiams tikrai yra daugiau variantu nei tik marmuras ar granitas. Pvz. kvarcas arba betono stalvirsis
QUOTE(@leja @ 2014 02 03, 16:07)
stalvirsiams tikrai yra daugiau variantu nei tik marmuras ar granitas. Pvz. kvarcas arba betono stalvirsis
musu sprendimas deti akmeni, galutinis ir neskundziamas

QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 03, 16:04)
Man labai grazu marmuras, bet as tik is vienos SM merginos esu gavusi neigiama nuomone apie marmura, nes ji turi pas save. Daugiau tik nuogirdos.
Nes kitos yra protingos ir marmuro stalviršių virtuvėje nededa

QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 03, 17:04)
kas liecia grozi tai man labai grazu sitas variantas

QUOTE(TuDa @ 2014 02 03, 16:19)
Nes kitos yra protingos ir marmuro stalviršių virtuvėje nededa
Tas marmuras daino reale pas mane panaudotas, tiek palangėms, tiek praustuvui, tiek virtuvei, bet kenčia tik virtuvės stalviršis, nes, matyt, darbinės apkrovos jam nepakeliamos 

o ta mergaite, dabar paziurejau tai tu

QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 03, 16:18)
pritariu

mano nuomone jeigu butu nepraktiska argi gamintu stalvirsius?