Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(rek @ 2014 02 05, 15:30)

negi teks gamintis...  doh.gif

Femme nuorodą sofoms davė, o aš galerijoj nužiūrėjau lovytę thumbup.gif My Webpage
Turėtų labai derėti biggrin.gif su jau esamu kambario interjeru ax.gif
Atsakyti
Dar paklausiu dėl savo prieškambario baldų - išgirdau patarimą sėdimosios dalies "nečesteriuoti", neva trupiniai, sunku valyti... Bet mąstau, kad čia gi ne zona, kurioje valgoma, gal nebus problemų nuėmus siurblio antgalį tuos įdubimus išsiurbt? Nes man vientisiau baldas atrodytų vienodai muštas...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 02 06, 08:49)
Dar paklausiu dėl savo prieškambario baldų - išgirdau patarimą sėdimosios dalies "nečesteriuoti", neva trupiniai, sunku valyti... Bet mąstau, kad čia gi ne zona, kurioje valgoma, gal nebus problemų nuėmus siurblio antgalį tuos įdubimus išsiurbt? Nes man vientisiau baldas atrodytų vienodai muštas...

Turiu supamą krėslą taip apmuštą, tikrai nematau bėdos siurbiant grindis išsiurbti uždėjus šepetuką ir krėslą, nes sofą aš irgi tuo pačiu siurbiu. Prisirenka tų šapukų, bet jau ne tiek daug, kad kiltų problemos vien dėl tokio apmušimo biggrin.gif
Atsakyti
femme, o tas suoliukas bus skirtas atsisėdus batams nusiauti? jei taip, tai ne trupinių, bet vasarą smėlio vaikai tikrai pribarstys batus besiaudami. aš čia, aišku, pagal savus vaikus sprendžiu, kai smėlio kruveles iš batų visą vasarą krato parėję tongue.gif
o čia pavyzdys vienoj vietoj, kaip visas ir pusė mušto atrodo:
user posted image

Papildyta:

TuDa, gal galėtumėt savo supamą krėslą parodyti? ax.gif mano vyro svajonė, bet aš gražaus klasikinio niekur nesu užmačius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 06 vasario 2014 - 09:12
QUOTE(Mirksniukas @ 2014 02 06, 10:12)
P
o čia pavyzdys vienoj vietoj, kaip visas ir pusė mušto atrodo:
..

esme, kad to suoliuko ilgis 2.7 m, ir toks lygus ilgas kaip koks batonas atrodys, o dar ir išsisėdės, tai bangom doh.gif: tada reiktų jį į kelias dalis ale pagalves dalint...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 02 06, 09:20)
esme, kad to suoliuko ilgis 2.7 m, ir toks lygus ilgas kaip koks batonas atrodys, o dar ir išsisėdės, tai bangom doh.gif: tada reiktų jį į kelias dalis ale pagalves dalint...

na prasiurbsi ir viskas... nedaryk lygaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 02 06, 09:20)

nu jei jau nuspresta suoliukas, tai suoliukas... as saviski panaikinau, nes ir sest nepatogu ir batams laikyti nepasakyciau kas super patogu...o dar ir krauna visi kas netingi rubus, zaislus, tases ir viska ka parnesa i namus doh.gif bet ar tikrai 2,70 ilgio gera mintis g.gif man toks biski ilgokas atrodytu g.gif gal kokia batu deze ar komoda su suoliukais is sonu geriau g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 02 03, 20:32)
del patogumo su jais viskas gerai , kur kas patogesni nei buve musu odiniai baldai  bigsmile.gif
man rupi ar jie ne per daug senoviski "bobutiski"
dar tokia sofa buvau parsitysus is gamintoju
http://i39.photobuck...zps051ca200.jpg

tokio tipo baldai manau jums labiau tinkamesni, nei tas aristokratiskas komplektelis.

QUOTE(Liniuxxx @ 2014 02 03, 22:58)
Merginos senbuves-femme,cobre,mamagabi ir kitos-ka jus patarsit man del virtuves? 4u.gif
Rankioju pliusus ir minusus smile.gif

tik jau nieko daugiau nebemakaluok, nes kuo toliau i miska..., bus tik blogiau.

QUOTE(Mirksniukas @ 2014 02 04, 10:37)
...ir iš viso, kuo toliau, tuo labiau mane mano svetainė su išsvajota sofa liūdina doh.gif atrodė, taip norėjau jos, išlaukiau, graži ji man iki šiol, o dabar kaip nelimpa ji man ten, taip nelimpa unsure.gif

as buvau tikriausiai vienintele, kuri pasisake uz kita sofa, kai rinkaisi is dvieju.
Dabartine tavoji taip, grazesne, galbut patogesne, bet as ja, kaip ir tada sakiau, sunkiai isivaizdavau tavo jau esamame interjere.
Dabar bus "interjeras pagal sofa", o ne atvirksciai rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 06 vasario 2014 - 11:18
QUOTE(neinzy @ 2014 02 06, 12:09)
nu jei jau nuspresta suoliukas, tai suoliukas... as saviski panaikinau, nes ir sest nepatogu ir batams laikyti  nepasakyciau kas super patogu...o dar ir krauna visi kas netingi rubus, zaislus, tases ir viska ka parnesa i namus  doh.gif  bet ar tikrai 2,70 ilgio gera mintis  g.gif man toks biski ilgokas atrodytu  g.gif gal kokia batu deze ar komoda su suoliukais is sonu geriau g.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

jau nuspręsta, padaryta mūrinis karkasas tam baldui, kitaip nebus, o ir nenorėčiau, bus gražu. Dabar irgi viską krauna, tik ant tos mūrinės sienelės biggrin.gif o rankinukų ponioms ir nėra kur pasidėt, neša į svetainę ir krauna ant sofų.
batų dėžės atverčiamomis durelėmis tai išvis patogiausias dalykas, dabar spintos apatiniuose stalčiuose laikau, išsiurbt vargelis... O ilgi batai išrykiuoti garbės sargyboj, laukiu nesulaukiu tos dezes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 05, 11:40)
Dabar man rupi ka daryti su sienele  g.gif

dziaugiuosi, kad pasirinkot granita. Praktika dazniausiai rodo, kad nelabai grazus, uztat praktiskas daiktas tampa graziu, o grazus, bet nepraktiskas, su laiku tampa nepakenciamu.
Sieneles cokoli darykit granitini (ne visai zema), o ties virykle siek tiek pakelta, bet ne iki pat gartraukio ax.gif .

Man vis neduoda ramybes kitas klausimas (tas mano jautrumas spalvoms).
Ar jusu virtuves sienu spalva nesipjaus su stalvirsiu ir kremine buitine technika g.gif . Mano kompas rodo rausva sienu atspalvi.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 02 06, 11:33)
dziaugiuosi, kad pasirinkot granita. Praktika dazniausiai rodo, kad nelabai grazus, uztat praktiskas daiktas tampa graziu, o grazus, bet nepraktiskas, su laiku tampa nepakenciamu.
Sieneles cokoli darykit granitini (ne visai zema), o ties virykle siek tiek pakelta, bet ne iki pat gartraukio  ax.gif .

Man vis neduoda ramybes kitas klausimas (tas mano jautrumas spalvoms).
Ar jusu virtuves sienu spalva nesipjaus su stalvirsiu ir kremine buitine technika  g.gif . Mano kompas rodo rausva sienu atspalvi.

Sienos tikrai ne rozines, gal tiesiog nuotrauka nekokybiska, nes su telefonu fotkinau 4u.gif
Jos pirmame aukste visos vienos spalvos, ir gyvai orkaite nera tokia geltona, kaip nuotraukose atrodo.

O del sienutes galvoju taip padaryti, tik aukstesne nei nuotraukoje. Ka manot?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Cia kazkuri anksciau arbatinuko iekojote, siandien pamaciau, gal kam patiks ax.gif :
http://kartu.lt/akci...batinukas-18971
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izaura16: 06 vasario 2014 - 16:12