QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 04, 23:30)
Mirksniuk,
* reikes kilimo, erdve taps kitokia,
** paskui toji knygu lentyna speju,kad ir tu dabar matai kas negerai,galima pasvajot...
*** neakcentuok baldo kuris labai svarbus tv pastatyt, rinkis masyvesni balda, kad puostu namus, o tv gali ir kukliau stovet.
kilimas būtinai, žinau, kad ir reikia, ir noriu

tik dėl spalvų kol kas nesu tikra:hm na, bet čia toks daiktas, kurį paprasta namo parsivežti, patiesti, o netikus grąžinti ir kitą pabandymui atsivežt.
dėl knygų lentynos - taip, aukštis jos be ryšio, blogai ta niša padaryta (čia jau mano pačios nesužiūrėjimas darbų eigoj), reikia nuo lubų plokštę sukti, kad prasidėtų ji tokiam aukštyje kaip durys. bet pirminė mintis buvo ir ji tebėra(tik kai penai įsirenginėjom ir viskas sukrito, finansų nebeliko tam) daryti knygų spintą su klasikinėm durelėm su stiklais
*** apie kokios paskirties masyvų baldą kalbat, nelabai supratau..
QUOTE(TuDa @ 2014 02 05, 09:12)
noriu pakalbėti apie tą sieną kur stovi tv. Komodėlė per menka esamai sienai, ir ne tik ten trūksta auksčio. Noriu pasiūlyti, kad pagalvotumėt apie panašų variantą, kaip "sekcija", kur galėtumėt ir garso kolonėles sukišti, ir kitą įrangą tvarkingai sudėlioti, kad nesimatytų laidų ar kitų nereikalingų dalykėlių

Ši foto tik pavyzdys pačios baldų sistemos, kaip galėtų atrodyti ta siena, o kaip "paturbintum", kad būtų panašu į pasirinktą stilių, tai čia jau kita kalba.
labai nemėgstu aš tokių sekcijų per visą sieną
bet vis tiek ačiū už idėjas ir už paguodos žodžius, aišku
QUOTE(akvilyte @ 2014 02 05, 09:15)
na kodel per arti.. tilptu ten ir ilga... virsuj graziai paraukta.. gal tiesiog ant karnizo uzmauta ir tada tik uzkisi uz kabliuko. pas mirksniuka man visur truksta svorio. gerai femme pasake.. viskas grazu bet kaip leliu namely... ir nebijot didesniu gabaritu visame kame, nes vietos tikrai yra
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 05, 09:35)
tilps ,ir jei tik žmogus nori tai aš visada už, bet nepraktiška tikrai šiuo atveju per arti ,gali sušlapti ir įėjus to grožio nesimatys,bus pabruktas į kamputį,+ dėžė,gal šiukšlytėm matau stovi.
man vienareikšmiškai ilga užuolaida gražiau iš esmės, bet manau, kad as mane vonia per arti lango tam

nors iš tiesų taigi galiu paprašyti, kad vyras karnizą prisuktų, tada parsinešti medžiagą ir pasibandyti pakabinus ir pažiūrėsiu, koks ilgis geriausias
ačiū, mrginos
QUOTE(akvilyte @ 2014 02 05, 15:38)
kazkaip tamsi solidziau atrodo

jau pas maziu (6m) viskas bus balta ir diedas burba kad mergaite noriu is jo padaryt (pakabinau baldakima virs lovos kainamais zaide tai neleidzia nuimt, kaip jam patinka

) o kolona nualiejuota tamsiai tai neisivaizduoju kaip ja balta paverst
akvilyte, man ta tamsi spalva labai jau tamsi atrodo, bemt jau foto
o dėl baltos spalvos berniuko kambary - pas mano dičkį (9m jam) visi balti baldai, išskyrus mėlyną rašomąjį stalą. nu ir neatrodo kambarys mergaitiškas, bent jau man
beje, pas jį irgi didelis žemėlapis ant sienos kabo, tik ne tapetas, o pirkau ir rėminau
rek, man labai graži jūsų spinta