Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

kalbant apie vaikų kambarį nu kaip pyyykstu - ikeja tos lovos kur norejau net nesiruosia turet artimiausiu metu, "tiekimo sutrikimai". tai pasidalinkit paslaptim, kur galima uz padoria kaina uzsakyt vaikui lova grazia. imetu savo vaikiaus kambari priminimui
user posted image

user posted image (cia tikresnes spalvos)

lova tokia norejome:
http://www.ikea.com/...ucts/S99931871/

ps mes ne auksarankiai tai nelabai galima ten perdaryt - restauruot ir tt...
negi teks gamintis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 05, 15:26)
Lubu spalva gražiau durim ir kolonai, ar tau ne? g.gif

Baldai,gali ir tamsus but. Tų juostelių ir gali sviesesniu įvest,kur dabar rėmini sienas. Tamsi suspaus kambarį, mada buvo,tai pas mama prie lubu juosta  klijavo tamsesniu spalvų,žinok schmoll.gif gerai kad baldai šviesūs ir daug užsistatė,tai nematyt,akiu nebado.

kazkaip tamsi solidziau atrodo g.gif jau pas maziu (6m) viskas bus balta ir diedas burba kad mergaite noriu is jo padaryt (pakabinau baldakima virs lovos kainamais zaide tai neleidzia nuimt, kaip jam patinka lotuliukas.gif ) o kolona nualiejuota tamsiai tai neisivaizduoju kaip ja balta paverst g.gif

del suspaudimo tai ties sakant tokio efekto ir noriu pasiekt kazkokiu tai budu... kadangi kambarys nedidelis tai atrodo aukstas ir tiks nznz... nejaukus... g.gif bet is esmes tai nors pats kambarys tikrai sviesus, bet va labai bijau uzgriozdint vaikui su tom tamsiom spalvom wacko.gif

Papildyta:
QUOTE(rek @ 2014 02 05, 15:30)

prie spintos ir viso stiliaus labai tikru hemnes balta lova g.gif nesvarstet jos???
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 02 05, 09:56)

Atjungtu darbe interneta, tai kiek daug darbu pasidaryciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 02 05, 15:38)
kazkaip tamsi solidziau atrodo  g.gif  jau pas maziu (6m) viskas bus balta  ir diedas burba kad mergaite noriu is jo padaryt (pakabinau baldakima virs lovos kainamais zaide tai neleidzia nuimt, kaip jam patinka  lotuliukas.gif ) o kolona nualiejuota tamsiai tai neisivaizduoju kaip ja balta paverst  g.gif

teks užrašyt,,kolona balta,, lotuliukas.gif tiek to palik tamsią. Palapine pastatyk,vyriškiau atrodys. mirksiukas.gif
kodel vienoj foto matau žydras sienas,kitoj baltas,na beveik, g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 05 vasario 2014 - 15:49
Ačiū Akvilyte, kažkaip buvo prasprūdus ta hemnes lova pro akis, svarstysiu. dar reikia kad vyrui patiktu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 05, 15:40)
Atjungtu darbe interneta, tai kiek daug darbu pasidaryciau  lotuliukas.gif

kazkur skaiciau posaki: nori kazka pakeist gyvenime- pamirsk sumoket uz interneta rolleyes.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 05, 15:42)
Palapine pastatyk,vyriškiau atrodys. mirksiukas.gif

kodel vienoj foto matau žydras sienas,kitoj  baltas,na beveik, g.gif

tongue.gif

tai nuo apsvietimo priklauso... dienos metu vos vos zydros... vakare jos tamsiau atrodo... siaip pirma spalva is paletes, na ok, nepatiko spalva tai ilasinau po lasa melynos ir vioetines... tai ne taip pjaunas su tapeto melyna biggrin.gif siaip tikrai labai sviesus kambarys...
pas maziu darau sviesu nes pats tapetas bus tamsesnis ... tai kad kazkiek atsvertu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 05 vasario 2014 - 15:56
QUOTE(rek @ 2014 02 05, 15:30)
kalbant apie vaikų kambarį nu kaip pyyykstu - ikeja tos lovos kur norejau net nesiruosia turet artimiausiu metu, "tiekimo sutrikimai". tai pasidalinkit paslaptim, kur galima uz padoria kaina uzsakyt vaikui lova grazia.

Paziurekit Voresta.lt , prie jusu spintos turetu kas nors medinio is ten tikt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 02 05, 15:49)
...dar reikia kad vyrui patiktu...  4u.gif

Likau nesupratusi g.gif kas toj lovoj miegos?- vyras ar vaikas biggrin.gif Lovytė turi pirmiausia patikti vaikučiui 4u.gif o jau paskui tėveliams ax.gif
Atsakyti

rek, o jus Dubingiuose lovos neziurejot? as berods ten maciau ...
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 02 05, 16:49)
Likau nesupratusi g.gif kas toj lovoj miegos?- vyras ar vaikas biggrin.gif Lovytė turi pirmiausia patikti vaikučiui 4u.gif o jau paskui tėveliams ax.gif

jam 2 metai smile.gif ir apskritai jam tevu lova labiausiai patinka smile.gif tai renkam mes su vyru lova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 04, 23:30)
Mirksniuk,
* reikes kilimo, erdve taps kitokia,
** paskui toji knygu lentyna speju,kad ir tu dabar matai kas negerai,galima pasvajot...
*** neakcentuok baldo kuris labai svarbus tv pastatyt, rinkis masyvesni balda, kad puostu namus, o tv gali ir kukliau stovet.

kilimas būtinai, žinau, kad ir reikia, ir noriu bigsmile.gif tik dėl spalvų kol kas nesu tikra:hm na, bet čia toks daiktas, kurį paprasta namo parsivežti, patiesti, o netikus grąžinti ir kitą pabandymui atsivežt.
dėl knygų lentynos - taip, aukštis jos be ryšio, blogai ta niša padaryta (čia jau mano pačios nesužiūrėjimas darbų eigoj), reikia nuo lubų plokštę sukti, kad prasidėtų ji tokiam aukštyje kaip durys. bet pirminė mintis buvo ir ji tebėra(tik kai penai įsirenginėjom ir viskas sukrito, finansų nebeliko tam) daryti knygų spintą su klasikinėm durelėm su stiklais wub.gif
*** apie kokios paskirties masyvų baldą kalbat, nelabai supratau.. ax.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 02 05, 09:12)
noriu pakalbėti apie tą sieną kur stovi tv. Komodėlė per menka esamai sienai, ir ne tik ten trūksta auksčio. Noriu pasiūlyti, kad pagalvotumėt apie panašų variantą, kaip "sekcija", kur galėtumėt ir garso kolonėles sukišti, ir kitą įrangą tvarkingai sudėlioti, kad nesimatytų laidų ar kitų nereikalingų dalykėlių biggrin.gif Ši foto tik pavyzdys pačios baldų sistemos, kaip galėtų atrodyti ta siena, o kaip "paturbintum", kad būtų panašu į pasirinktą stilių, tai čia jau kita kalba.

labai nemėgstu aš tokių sekcijų per visą sieną blush2.gif
bet vis tiek ačiū už idėjas ir už paguodos žodžius, aišku tongue.gif 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2014 02 05, 09:15)
na kodel per arti.. tilptu ten ir ilga... virsuj graziai paraukta.. gal tiesiog ant karnizo uzmauta  ir tada tik uzkisi uz kabliuko. pas mirksniuka man visur truksta svorio. gerai femme pasake..  viskas grazu bet kaip leliu namely... ir nebijot didesniu gabaritu visame kame, nes vietos tikrai yra  rolleyes.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 05, 09:35)
tilps ,ir jei tik žmogus nori tai aš visada už, bet nepraktiška tikrai šiuo atveju per arti ,gali sušlapti ir įėjus to grožio nesimatys,bus pabruktas į kamputį,+ dėžė,gal šiukšlytėm matau stovi.

man vienareikšmiškai ilga užuolaida gražiau iš esmės, bet manau, kad as mane vonia per arti lango tam g.gif nors iš tiesų taigi galiu paprašyti, kad vyras karnizą prisuktų, tada parsinešti medžiagą ir pasibandyti pakabinus ir pažiūrėsiu, koks ilgis geriausias bigsmile.gif
ačiū, mrginos 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2014 02 05, 15:38)
kazkaip tamsi solidziau atrodo  g.gif  jau pas maziu (6m) viskas bus balta  ir diedas burba kad mergaite noriu is jo padaryt (pakabinau baldakima virs lovos kainamais zaide tai neleidzia nuimt, kaip jam patinka  lotuliukas.gif ) o kolona nualiejuota tamsiai tai neisivaizduoju kaip ja balta paverst  g.gif

akvilyte, man ta tamsi spalva labai jau tamsi atrodo, bemt jau foto g.gif
o dėl baltos spalvos berniuko kambary - pas mano dičkį (9m jam) visi balti baldai, išskyrus mėlyną rašomąjį stalą. nu ir neatrodo kambarys mergaitiškas, bent jau man smile.gif
beje, pas jį irgi didelis žemėlapis ant sienos kabo, tik ne tapetas, o pirkau ir rėminau wink.gif

rek, man labai graži jūsų spinta wub.gif
Atsakyti
Kam aktualu, tai sendvario balduose siokiu tokiu akciju uzmaciau.

Kitas reikalas.
Ka manot apie lenku sofas-lovas? g.gif
Radau tiesiog idealu dizaina, bet lenkai.. O gobelenas aquaclean. Nes nenusiima. Kadangi pas mane ir taip bus viskas sviesu, noriu sofutes ryskios rolleyes.gif Pamaciau ir isimylejau. Juolab, gyvenu su murziukais. Sviesi sofa ilgai netemptu. Isivaizdavau, kad pirksiu su nuimamu ir skalbiankej plaunamu gobelenu, kaip dabar turiu. Tikrai praktiska ir patinka. Bet vargiai ar tokio stiliaus sofutes rasiu nurengiamas? g.gif Ir ka galite pasakyti apie ta aquaclean gobelena. Jis ne lenkiskas, atrodo, ispaniskas.
Papildyta:
Tiesa, lyg kazkada apie serialus kalbejot, tai parekomenduosiu si
http://kino-dom.tv/d...iya-onlayn.html

Ir moteriskas, ir su i tema interjerais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 vasario 2014 - 17:24