Pamaniau, koki plotą laiko maža erdve
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 17, 15:04)
As siandien ryte perskaiciau straipsni ir pagalvojau lygiai ta pati, ten maza erdve 30 -20 m2 - pas mus cia jau erdvus kambariai skaitosi.
As dar nespejau paskaityti straipsni, dar tik zadu
Bet jei jau apie uzsieni, tai man visada taip skaudu, kai pas mus miegamuosiuose rajonuose gyvena medikai, pedagogai, - tokia garbinga vidurinioji klase (pagal pajamas vidurinioji, kuri beveik lygi su zemiausia), o uzsieny tokiuose rajonuose kas - bedarbiai ir visi nebaige aukstuju darbininkai.. Blem, kaip skaudu, kai palygini.. o naujus butukus kokius stato - 50 kv 3 kambariai.. Dar suprasciau, jei tai kinija, kur del populiacijos nera kur sukist zmoniu.. Bet gi mes tai EU
Ir siaip LT nykstanti rase..
Nukrypau.
Bet jei jau apie uzsieni, tai man visada taip skaudu, kai pas mus miegamuosiuose rajonuose gyvena medikai, pedagogai, - tokia garbinga vidurinioji klase (pagal pajamas vidurinioji, kuri beveik lygi su zemiausia), o uzsieny tokiuose rajonuose kas - bedarbiai ir visi nebaige aukstuju darbininkai.. Blem, kaip skaudu, kai palygini.. o naujus butukus kokius stato - 50 kv 3 kambariai.. Dar suprasciau, jei tai kinija, kur del populiacijos nera kur sukist zmoniu.. Bet gi mes tai EU
Nukrypau.
QUOTE(skaidra111 @ 2014 02 17, 15:58)
As siandien ryte perskaiciau straipsni ir pagalvojau lygiai ta pati, ten maza erdve 30 -20 m2 - pas mus cia jau erdvus kambariai skaitosi.
Gerai gyvena jie ten.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 17, 16:24)
As dar nespejau paskaityti straipsni, dar tik zadu
Bet jei jau apie uzsieni, tai man visada taip skaudu, kai pas mus miegamuosiuose rajonuose gyvena medikai, pedagogai, - tokia garbinga vidurinioji klase (pagal pajamas vidurinioji, kuri
Bet jei jau apie uzsieni, tai man visada taip skaudu, kai pas mus miegamuosiuose rajonuose gyvena medikai, pedagogai, - tokia garbinga vidurinioji klase (pagal pajamas vidurinioji, kuri
Eik,eik paskaitysi
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 17, 18:51)
Gerai gyvena jie ten. 
Papildyta:
stebuklu zeme.
Eik,eik paskaitysi
Pagooglink apie ja, atrodo ir mes taip mokam
bet

Papildyta:
Eik,eik paskaitysi
na as noriu jus paguosti. Cia toks miestukas Alberobelo jame tokie miniatiuriniai nameliai su kuginiais stogais, tai ten yra tokiu namuku kuriu is viso bendras plotas 20 -30 m2 ir telpa ten ir virtuve , ir miegamasis ir dar wc su dusiuku.
Sveikos, merginos, vel pas jus isibraunu
lyg buvau skaiciusi kad kazkuri PAA Vario vonia uzsisakinejo, tai norejau paklausti kaip kokybe, ar patogi? Aisku ir estetinis vaizdas ne paskutinej vietoj...
QUOTE(jova @ 2014 02 17, 21:06)
lyg buvau skaiciusi kad kazkuri PAA Vario vonia uzsisakinejo, tai norejau paklausti kaip kokybe, ar patogi? Aisku ir estetinis vaizdas ne paskutinej vietoj...
Skaidra111, faini namukai,visai norėčiau tokiam pasisvečiuot
QUOTE(jova @ 2014 02 17, 22:06)
as pas viena kliente dejau, grazumo - nuostabiai grazi, dar ir varines kriaukles sudejom ir visus kranus varinius , marokietiska sviestuva pakabinom - atrodo , kaip is tukstancio ir vienos nakties - nuostabiai grazu, maudytis aisku nesimaudziau
O gal imontuojama vonia parekomenduotumet
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 17, 23:34)
as tai nezinau.... kazkaip paskutiniu metu vis pastatomas dedame.
mes uzsakem Villeroy & Boch Oberon iš Quaryl medžiagos, atseit labai lygus pavirsius ir uztat neslysta, nereikia jokiu papildomu kilimeliu
ziuresim kaip ji mum patiks nes net nematem gyvai
QUOTE(@leja @ 2014 02 18, 15:52)
mes uzsakem Villeroy & Boch Oberon iš Quaryl medžiagos, atseit labai lygus pavirsius ir uztat neslysta, nereikia jokiu papildomu kilimeliu
ziuresim kaip ji mum patiks nes net nematem gyvai 
Vat ir mano akys krypo i kazka panasaus
O kada isbandysite?