Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(indregu @ 2014 02 19, 20:38)
Merginos, lyg ir kažkuri iš Litsofa užsisakėte William serijos sofą. Ar jau pagamino? Kaip įspūdžiai?
Gal teiravotės, ar jie galėtų pagaminti kampą reikiamo dydžio. Kažkada jų klausinėjau el.paštu, bet labai "skrūmnai" atrašinėja. Man dar baisiai įdomu, ar įmanoma juos įkalbėti įdėti miegamą mechanizmą į šitos serijos kampą. Labai jau nenori bendradarbiaut pagal žmonių poreikius  blush2.gif

Unicorn tai labai greitai atrase, teiravausi apie sia sofa, ar padarytu su miegamu mechanizmu
http://unicorn.lt/baldas/amber/
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2014 02 19, 23:31)
Unicorn tai labai greitai atrase, teiravausi apie sia sofa, ar padarytu su miegamu mechanizmu

Ir kokia kaina su miegamu mechanizmu? rolleyes.gif

Bet jau LT internetiniai puslapiai tai uch.. kazkokios spargalkes, jokiu aprasymu prekiu, nieko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 19 vasario 2014 - 23:14
QUOTE(indregu @ 2014 02 19, 21:38)
, ar jie galėtų pagaminti kampą reikiamo dydžio.

Labai jau nenori bendradarbiaut pagal žmonių poreikius  blush2.gif

schmoll.gif tik standartus gamina....

drinks_cheers.gif bet jie lt rinkoj minimaliai kaip supratau....
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2014 02 19, 23:31)

Ačiū, pažiūrinėsiu, bet man ir kaina labai svarbi. Litsofoj tai kaip suprantu nuolaidos šiuo metu.

QUOTE(akvilyte @ 2014 02 20, 00:20)
schmoll.gif  tik standartus gamina....

drinks_cheers.gif  bet jie lt rinkoj minimaliai kaip supratau....

Tai va, gaila labai... na dar mėginsiu kartelį šiandien paskambint... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2014 02 20, 08:53)
Litsofoj tai kaip suprantu nuolaidos šiuo metu.

bet tas audinys uz ta kaina mano akiai per skystas schmoll.gif nors tikrai malonus jie ir dailus.... pasirinkus normalesni audini didziojo kampo kaina pakyla mazdaug 400 lt.... bet vistiek mano akiai viena normalesniu kainu uz toki kampa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Damos,
gal zinot kazka apie baldu gamintojus Daistana? g.gif Buciau dekinga uz pasidalintas zinias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2014 02 19, 22:38)
Merginos, lyg ir kažkuri iš Litsofa užsisakėte William serijos sofą. Ar jau pagamino? Kaip įspūdžiai?
Gal teiravotės, ar jie galėtų pagaminti kampą reikiamo dydžio. Kažkada jų klausinėjau el.paštu, bet labai "skrūmnai" atrašinėja. Man dar baisiai įdomu, ar įmanoma juos įkalbėti įdėti miegamą mechanizmą į šitos serijos kampą. Labai jau nenori bendradarbiaut pagal žmonių poreikius  blush2.gif

Aš užsisakinėjau ir jau turiu. Įspūdžiai dviprasmiai cool.gif
Simpatiška sofa, tas tai taip. Bet kokybės atžvilgiu cool.gif Gal čia mums taip nepasisekė, bet labai jau negražiai sugrūstas kamšalas į nugarines pagalves schmoll.gif Net plika akimi matosi nelygumai. Vyras važiavo atsiimti, viskas į maišą buvo suvyniota, nesimatė, kas ir kaip, o va namie jau ir pamatėm.
Savaitgalį padarysiu foto.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 02 20, 11:20)
Aš užsisakinėjau ir jau turiu. Įspūdžiai dviprasmiai cool.gif
Simpatiška sofa, tas tai taip. Bet kokybės atžvilgiu cool.gif Gal čia mums taip nepasisekė, bet labai jau negražiai sugrūstas kamšalas į nugarines pagalves schmoll.gif Net plika akimi matosi nelygumai. Vyras važiavo atsiimti, viskas į maišą buvo suvyniota, nesimatė, kas ir kaip, o va namie jau ir pamatėm.
Savaitgalį padarysiu foto.

Oho, keista net. Laukčiau foto labai. Nes jau kampo ieškau daugiau nei pusę metų, mūsų gana mažas variantas, tai vargas, daugumoj dideli...
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2014 02 20, 11:04)
Oho, keista net. Laukčiau foto labai. Nes jau kampo ieškau daugiau nei pusę metų, mūsų gana mažas variantas, tai vargas, daugumoj dideli...
drinks_cheers.gif

man patiko is e sofa milingen kampas, aisku tik is foto patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 19, 22:10)
Ir kokia kaina su miegamu mechanizmu? rolleyes.gif

Bet jau LT internetiniai puslapiai tai uch.. kazkokios spargalkes, jokiu aprasymu prekiu, nieko doh.gif

Dviviete 1960 plius 900 lt miegamas mechanizmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 02 20, 10:20)
Bet kokybės atžvilgiu cool.gif

vat as ir galvoju ar gali uz tokia kaina geras but g.gif lauksiu foto labai bigsmile.gif nes man tai kolkas vienintelis variantas.... pagal kisene unsure.gif
Atsakyti
Nei klasikos, nei Provanso biggrin.gif - tiesiog temos pagyvinimui 4u.gif puikus australų dizaineris- http://justinehughjo...nterior-design/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 20 vasario 2014 - 12:59