Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 06, 23:01)
o kas čia ką gundo- leptelėjau žodį, o jūs ir pasigavot doh.gif nei ten gražus, nei derlingas, nei norėkit- ant kiekvieno kampo pardavinėja, augina ant kas antro- nieko įdomaus  schmoll.gif

Nereikia taip mandagiai su manim, užteks ir "tu", nes jaučiu jog jaunesnė būsiu biggrin.gif

Prirašote pavadinimų, primetate visokių nuorodų, kurias atidarius, net seilės ant kompo taškosi, bet skaitosi negundymas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 06 vasario 2014 - 23:07
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 06, 23:05)
arius, net seilės ant kompo taškosi, o po to skaitosi jog čia negundymas  bigsmile.gif

tai žinai, senės- su patirtimi jau ( pačios kelis metus taškom klaviatūras, seiliojam , akulioriai kiauri nuo spangsojimo į ekranus su bumbulais, aprašymais, kai kurios net ir mokslinius traktatus parašė, ir šiaip daugau žino nei eilinis mirtingasis, bet čia pabuvęs sužinai pats ir kitam patart gali, aišku- akys baisininkės nori, rankos tiesiasi, sąžinė šaukia- reikia ( arba nereikia), taigi- visi keliai palankūs išlaidavimams ir norams)
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2014 02 06, 22:41)
O Black Brandywine bandėt augint?
http://www.superseed...to-90-days.html

auginau, derėjo gerai ir skanūs buvo, tik spalva pas mane kažkodėl ne visai ,,black" gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 06, 23:02)
Gusinoje Jaico  smile.gif

Prašyčiau išsamiau pagrįsti šį pasirinkimą ir apibendrinti kiaušio savybes,kad suprasčiau jo neįkainojamą vertę ir suteikčiau jam pirmumo teisę .Fotografija būtų privalumas. Rekomendacijų nereikia.Pasitikiu jumis.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 06, 23:36)
blink.gif  blink.gif  :blink:jeckau sveckau,kas do grozis blink.gif 

blink.gif blink.gif blink.gif O bože.Pakeisk atgal.Ale ir snukis doh.gif
QUOTE(Vessta @ 2014 02 07, 01:05)
auginau, derėjo gerai ir skanūs buvo, tik spalva pas mane kažkodėl ne visai ,,black" gavosi g.gif

Skanūs.Labai.Visi black ne black būna,bet labai derlingi pas mani anie nebuvo.Nu,ir tas derlingumas pas visas skirtingas g.gif Apkibęs pomidorais krūmas tikrai nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 07 vasario 2014 - 03:25
Matau,kad vis dar naujas veisles traukiate ir gundotes biggrin.gif gerai,kai nieko jau nebenoriu blush2.gif Kol kas smile.gif na, gal ne visai nieko. Ta indigo rose, vis dar sirdi drasko. Ir dar susigundziau Loretossodu Fluffy pukuotukais pomidorais. Kuriu gauti neina doh.gif Kai neina gauti, tai ir ramu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 07 vasario 2014 - 07:36
QUOTE(adija5 @ 2014 02 07, 02:49)

Skanūs.Labai.Visi black ne black būna,bet labai derlingi pas mani anie nebuvo.Nu,ir tas derlingumas pas visas skirtingas  g.gif Apkibęs pomidorais krūmas tikrai nebuvo.

brandywine black ir pas mane labai derlingi nebuvo. kasos nekabėjo sad.gif Stambūs, gero skonio, ale norisi daugiau
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 06, 21:23)
ėėėė, kaip paprasta pas jumis- mes per žiemą nelabai išsirenkam ko norėt, ką pirkt, ką augint, o čia per dieną jei reiktų apsispręst- šakės būt ( arba būt gerai, arba nelabai cool.gif ) Aš pernai visas naujas veisles turėjau, šiemet praktiškai vėl visos naujos, o alkis nenumalšintas netgi  doh.gif

Kai būsiu daugiau patyrusi, tai manau, ir man bus sunku išsirinkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 07, 07:35)
indigo rose

Tai gal pasiūst šitų, kad nedraskytų? lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai iki pilnos laimės trūksta juodų širdžių. Tokių ar kažko panašaus:

http://loghouseplant...ds-black-heart/

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 07 vasario 2014 - 10:04
Kiek skaitau dauguma juodukų neįpatingai derlingi(aišku išskyrus chery), ar buvo pas ką juodukas labai derlingas? Jei taip-koks?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 02 07, 02:49)
Prašyčiau išsamiau pagrįsti šį pasirinkimą ir apibendrinti kiaušio savybes,kad suprasčiau jo neįkainojamą vertę ir suteikčiau jam pirmumo teisę .Fotografija būtų privalumas. Rekomendacijų nereikia.Pasitikiu jumis.

ogi neturiu nei foto,nei rekomendacijų, nei gerų savybių vertei nustatyti cool.gif Tik sėklas kelias turiu biggrin.gif Sakiau, pabandysiu, pažiūrėsiu.
Pernai Lusasita augino, buvo fotkių pridėjus. Jei atkasiu kur nors - parodysiu ir tau smile.gif

Va, radau jos pomidorų paradą. Prašom pasižiūrėti, gal daugiau kas patiks, turgun sėklų lėkt prireiks cool.gif
http://www.supermama...932873-300.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 vasario 2014 - 10:23
Kaip pas jus čia smagu lotuliukas.gif , tik nebespėju skaityti blink.gif . Na, rodos, kad nei viena nedirba, o tik pavasario laukia , pomidorų pakelius rausia biggrin.gif , nu bet ir galybes turit doh.gif .

Aš paskaitau jūsų postus ir jau norisi bėgti į sėklų parduotuvę. Tik nepatinka man ,kad pati negaliu tų sėklų pakelių ten pasiekti, paskaityti - reik pardavėjos prašyti verysad.gif . Ne tas ...kaifas...

Šiemet sėsiu Džiuljetą būtinai, nes pernai ji tikrai mane džiugino iki vėlyvo rudens ir laikėsi visai neblogai.

Juočkiai man visi patiko skanumėlis...

Šiemet labai noriu geltonų ir oranžinių, nes pernai susimaišė daigai ir visus padovanojau, o sau nei vieno neliko dičkio doh.gif . Tik mažiukai, bet tie tai džiugin visą kolektyvą ir vaikus

Bėgu darban...daug nepriplepėkit lotuliukas.gif
Atsakyti