QUOTE(Ledime @ 2014 02 14, 18:16)
Perlita neatsistebi,kad atsimenu
? Man atrodo jusu data su mano seneliu vestuvem panasi,kelinta jusu?
Seneliu 24
Aciu uz balioncika A,isviriau jam pirma karta makaronu tai kapoja
nu gerai jis pas mane valgo vaikas,dziaugiuos
Del grupes manau prakyiskai neimanoma plepeti ir ten ir cia,juk nerasysi to paties per 2 temas,turim sutarti ar liekam cia ar iseinam.Ir blogiausia kad nebutu taip kad vienos bendrauja cia o kitos ten.turim vieningai nuspresti.gal darom apklausa.

Aciu uz balioncika A,isviriau jam pirma karta makaronu tai kapoja

Del grupes manau prakyiskai neimanoma plepeti ir ten ir cia,juk nerasysi to paties per 2 temas,turim sutarti ar liekam cia ar iseinam.Ir blogiausia kad nebutu taip kad vienos bendrauja cia o kitos ten.turim vieningai nuspresti.gal darom apklausa.
Musu 27d.
Saunuolis, smagu, kai vaikas valgus.
Manau, bent jau kury laika teks bedrauti per abi temas, kol nares senos visos pasirodys ir pasisakys, nes ateina labai retai.. ten daugiau asmeniskus dalykus galesim rasyt..
QUOTE(Dieter @ 2014 02 14, 18:28)
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2014 02 14, 18:28)
Kuri?
Uždaros grupės: Dalyvių sąrašas yra matomas visiems forumo lankytojams, forumo lankytojai gali pasiprašyti į grupę.
Slaptos grupės: Dalyvių sąrašas nematomas, į grupę galima patekti tik su grupės administratoriaus kvietim
Uždaros grupės: Dalyvių sąrašas yra matomas visiems forumo lankytojams, forumo lankytojai gali pasiprašyti į grupę.
Slaptos grupės: Dalyvių sąrašas nematomas, į grupę galima patekti tik su grupės administratoriaus kvietim
As uz slapta.