Sveikutės tą tarptautinę seilės dieną

, mes nelabai ją švenčiam, kartu ir sužadėtuvės šią dieną buvo, bet vistiek ne per labiausiai švenčiam
Šiandien prajuokinau saviškį, kai žvakutę uždegiau, vinčenzo įpyliau, nes jis daug labiau romantiškas nei aš, tai akys stačios buvo
Su gimtadieniu mažają,
segut, jaukaus ir linksmo atšventimo
Dieter, jei abu skaičiukus mėgstat ir taviškiui patinka, tai super, būsit ir turtingi, ir laimingi:), aš klausiau dėl to, kad kiek draugės kažkada klausiausi, tai man taip hmmm skambėjo, bet ji irgi savo stichijoj, kaifuoja nuo visų pasiruošimų egzams ir savo darbo, tik (senokai bendravom) kiek pamenu niekaip jai iš pirmo/antro karto egzų nėjo išsilaikyt į UK išvažiavus, o ten kažkokia sistema ar tai jos darbo sutartis, kad ji privalo kiek tais jų per metus išlaikyt, nes kitaip reikės susimokėti ir kol kažkokio skaičiaus neišlaikys, tol nebus algos pakėlimo, kažkas tokio...

Naujokėlei
Dėl grupės, aš prisijungsiu prie daugumos, šiaip pritariu ir varliaus mintims dėl naujokių negalėjimo prisijungt, kas visuomet įneša šviežio kraujo, aišku, jei užsilieka, tiek Anilai ir kitoms, kad tas žodžių pasvėrimas prieš čia rašant kartais užknisa, kartais taip norisi atvirai, bet nesigauna...
adriu, ne nu jūsų ''sėkmė'' su namais pribloškianti

, teks patiems statytis:) - ir broko mažiau bus, ir viskas kruopščiai pagal jus..., o ir pigiau..., bent taip įsivaizduoju:)
Pūga, aūūūū, jūs Graikijoj, ar kokioj
šiknoj įlindus?
alinaz, tau papildomas

, kaip taviškiui sekasi, kokie planai?

, gražūs nagučiai:)
esposa, varle keliauninke, ar jau tinkamas oras į jūra lyst?

Na čia švenčiančioms:
http://i1174.photobu..._31741048_n.jpg