Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

vo kaip atsigavo temute tokia diena thumbup.gif

esposa,geriu Mojito mirksiukas.gif

Selme,pas mus siandien buvo +22 ,pas esposa gal dar daugiau,tai tau kaip sveikuolei manau pats tas rolleyes.gif o tu pasirodo irgi romantike bigsmile.gif

Dieter,nu bet tavo tetis teisus ne biggrin.gif

alinaz,naguciai dailus wub.gif

edituk sveika uzlipusi pagaliau,galetum dazniau i pokalbius isiliet mirksiukas.gif

mes jau kaip ir apsisprendem del grupes,o pati iniciatore valentininasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 14, 21:40)
Dieter,nu bet tavo tetis teisus ne  biggrin.gif
Tikrai hihihi.gif Vaikystėje ir paauglystėje labiau tokia buvau, dabar gal čiut ramesnė, bet žinai su metais vėl į tą patį, gi į senatvę suvaikėja visi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2014 02 14, 20:56)
, bet žinai su metais vėl į tą patį, gi į senatvę suvaikėja visi laugh.gif

jooo, as kai senesne tai jau tikrai zinau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2014 02 14, 22:05)
Kokią čia knygą skaitot? mėgstu knygas  blush2.gif  Gal kokių rekomenduotinų turit?

as irgi myliu knygas,dabar baigiau skaityti D.Chamberlain Dingusi dukte,tai labai patiko smile.gif o siaip koki zanra tu megsti?
Dabar pasiemiau linksma,lengva Alliot knyga Eik po velniu mielasis smile.gif
Del svajones trecios dukrytes tai labai linkiu smile.gif o kiek suneliam metu? smile.gif
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 14, 22:47)
wub.gif kokia pica tau skaniausia? rolleyes.gif

isipyliau kokteliuka  flirt.gif

Parmos vadinasi,su vytintu kumpiu,pomidorais,spinatais,alyvuogem ir tokiu aliejiniu padaziuku,niamy smile.gif
Beje as irgi mojito geriu,elmenhorster sultys tokios beje labai skanios kas nebandet :)kaip tikras kokteilis smile.gif

Ziuriu dauguma moteru nori dukryte tureti,vat idomu kodel taip smile.gif

Ziuriu filma Valentinas vienas,nu nelabai man..
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2014 02 14, 21:22)
Dabar pasiemiau linksma,lengva Alliot knyga Eik po velniu mielasis smile.gif

Beje as irgi mojito geriu,elmenhorster sultys tokios beje labai skanios kas nebandet :)kaip tikras kokteilis smile.gif

Ziuriu dauguma moteru nori dukryte tureti,vat idomu kodel taip smile.gif

Ziuriu filma Valentinas vienas,nu nelabai man..

sita reiktu savo vyrui parekomenduoti biggrin.gif

man tas kokteiliukas pradzioj lyg ir nieko,paskui i pabaiga jau nelabai rolleyes.gif bet kokteiliukas su laipsniais,o sultys ne?

o tu nenori? ax.gif mano svajone buvo visada du berniukai pirma ir pagranduke dukryte,nes nu norejosi tas kasytes papipinti,kokia modna suknute uzdeti wub.gif juk mergaite gali ispuosti kaip lelyte wub.gif nors mano vaikinus irgi bet kuo neaprengsi biggrin.gif bet mergaite yra mergaite-- labai tikiuosi kad turesiu nors viena anuke wub.gif o kol kas belieka dziaugtis ir lepinti dukterecia wub.gif

nemacius,bet atsiliepimu girdejus ivairiu smile.gif

tiesa,tu dar maitini pati maziuka ar jau nebe? mirksiukas.gif

tiesa,varliokiuk (tikiuosi jog nepyksti kad taip pavadinau) rekomenduoju knyga "Tik su dukra" 4u.gif
Atsakyti
Tos pacios autores knyga skaiciau Po velniu ta santuoka biggrin.gif tai kai B pamate paklause ka cia ta knyga reiskia biggrin.gif

Maitinu as A,todel sultys bealkoholes,bet kaip tikras kokteilis,skanios smile.gif

As net nezinau,dabar pagalvoju,kad gal noreciau antros dukrytes smile.gif butu smagu poryte tureti smile.gif
Tavo duktereciai pasiseke <3
Ar vyresnelis neberaso zinuciu isejes i kiema? smile.gif
Atsakyti
Perla, ne gi jau vaikėt pradėjai, tokių metų, pačiam žydėjime hihihi.gif Netikiu liezuvis.gif
O man vaikinų apranga mieliau prie širdies... laugh.gif

Užkaičiau orkaitę, kišiu picas... mmm... viena su kumpiu, kita su grybais... smile.gif Eidama į parduotuvę dar pagalvojau, kad reiktų jų darbo laikus į telefoną nusifotkinti, nes užmušk neprisiminsiu... viena.. vos ne kiekvieną dieną vis kitas laikas ir po Lietuvos maximų dirbančių iki vidurnakčio ar kiaurą parą darbo laikas iki 4val neįprasta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2014 02 14, 21:55)

Maitinu as A,todel sultys bealkoholes,bet kaip tikras kokteilis,skanios smile.gif

Ar vyresnelis neberaso zinuciu isejes i kiema? smile.gif

supratau mirksiukas.gif

jis teléfono is ranku nepaleidzia,nesvarbu kur bebutu biggrin.gif

QUOTE(Dieter @ 2014 02 14, 21:56)
Perla, ne gi jau vaikėt pradėjai, tokių metų, pačiam žydėjime : Netikiu

O man vaikinų apranga mieliau prie širdies...

Užkaičiau orkaitę, kišiu picas... mmm... viena su kumpiu, kita su grybais...

koks cia jau zydejimas irnesakyk.gif nuskyne mane zydincia tongue.gif biggrin.gif

ziurint kokia biggrin.gif

galima i svecius bigsmile.gif nu,nepamenu kada skania pica valgiau blush2.gif

guliu ir galvoju kokia siandien diena,dienos susimaise,kai atostogos lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikos, nepykit nepavyko visko paskaityt, bet daskaiciau iki uzdaros grupes as uz, del sios priezasties cia nieko ir neberasau, jei bus slaptas forumas pasisakysiu kodel mirksiukas.gif is facebook nebeturiu prasom rodytis albumely tongue.gif

Segut tavo mazule su gimtadieniu wub.gif

Ledime A su 10menesiuku 4u.gif

po savaitgalio prisijungsiu ir daskaitysiu ka cia pripliurpet, saunu i lova, bo dirbama ryt ir poryt cool.gif

labos uogos wub.gif
Atsakyti
Pupos,meilės,Vales mano,aš trumpam nail.gif

Dieduko laukiu po darbo su siurprizu biggrin.gif ir dar jam laišką parašiau kodėl jį myliu nail.gif tegul nepasikelia,o apmasto biggrin.gif

Aš tik už slaptą grupę,lai tai būna paslapčių namai.Kelsiu jums foto tiesiogiai kasdien!Pažadu biggrin.gif

Nudrybo PUGIUKS nuo beržo ačiū die wub.gif

Mielos,ryt parašysiu... Bučkiai heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 14 vasario 2014 - 23:46
Oho, Pūga, kaip tu čia visko atsisakei... blink.gif Tai prašau tavęs ir Anilos registruotis aname ir duot man nick'us, būsit pakviestos mirksiukas.gif
Atsakyti
DIETER ,aš nika savo tau nusiunčiau 4u.gif

Papildyta:
Ai,dar atsiminiau,kai viena glušė iš Simukiškos temos mane sekė...Tep tep...sekė.Nzn kas ji.Mačiau tik jos foto forume bendraminčių apie vaikus.O ta pizė,ką beprašyčiau vis lipo man ant kulnų...Nors nei aš jos,nei ji manęs nepažinojo...bet sekė įkyriai...kol į tą forumą vapšie nebėjau...
Laikui bėgant sužinojau kodėl ji manęs nemėgsta ,kita forumietė informavo. smile.gif Negrižau ten ir negrįšiu.Nenoriu durnų bobų aplink.Noriu širdies,kuria su jum,tai tikrai galiu pasidalint!Patikrinta metų metais!O šiaip tokių ai...aš nebenoriu...

Maunam iš čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 15 vasario 2014 - 00:29