Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

QUOTE(*Anila* @ 2014 02 15, 12:39)
Bus man vyną su šampę gert.Galva  wacko.gif

Atsigausiu,parašysiu biggrin.gif

turiu vyno,nori duosiu gal greiciau atsigausi biggrin.gif
Atsakyti
ODETUK schmoll.gif duok giros geriau šaltos. biggrin.gif vakar vynas skanus buvo,šinde gerai ir gira biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 15, 14:28)
ODETUK schmoll.gif duok giros geriau šaltos. biggrin.gif vakar vynas skanus buvo,šinde gerai ir gira biggrin.gif

neturiu giros ax.gif tik naturaliu apelsinu sulciu galiu isspaust bigsmile.gif biggrin.gif

tvarkinejuos siandien,nu pas mane namuose galima kasdien tvarkytis doh.gif pakepiau orkaitej kepsniukus,grys vyras pagamins salotu,skaniai papietausim smile.gif paskui mano vaikinai eis kiema tvarkyt,o as vel namuose kuisiuos smile.gif
Atsakyti
Man irgi reikia namus kuisti.Gi mama ryt atskrenda!O aš karve negaliu koordinuotai judėti laugh.gif

Spausk apelsinų sulčių! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2014 02 15, 13:13)
O is kur tie snipinetojai atsiranda ar is kitu sm temu ar kiti zmones,bet kaip jie suzino,kad jus cia sm dvynukese bendraujat? smile.gif nu cia siaip idomu smile.gif
Bet tikiuosi kad naujoje temoje dar labiau susidraugausim smile.gif
Ledime,žinok labai lengva atkasti kiekvieno nario rašytą žinutę.Tą padaryti gali kiekvienas.Pavyzdžiui įeik į savo profilį,ir dešinėj pusėj,yra 'Rasti visas nario žinutes',spaudi ten ir viskas kaip ant delno,gali sau skaityti visas žinutes kur ir kada aš parašiau,ar bet kuri kita.

Būtent dėl to man SM ir nepatinka.Bent jau galėtu slaptus forumus padaryti,norėdami išsaugoti narius.Kaip sukūrė šitą tinklapį prieš mūsų erą,taip ir nieko neatnaujina,nesukuria ir nepadaro.O dar tas baisus tarybinių tapetų fonas doh.gif
Įeik į mano profilį ir skaityk sau į sveikatą visas mano žinutes biggrin.gif net ir rašo kuriam forume pasireiški.Žodž atsekti kaip du pirštus apsysioti hihihi.gif

Nu va.Pamoką pravedžiau,einu kavos.Lyg gerėja man biggrin.gif

DIETER,ar visų naujus nikus gavai į až?
Panos kurios neišsiuntėt nikų,tai nusiųskit juos DIETER,nes kiek suprantu,visos pasisakė už slaptą TD grupę smile.gif

EITUK,nesijausk atstumta. schmoll.gif esu pasigedus tavęs...ir apie vaikus pagalvoju tavo smile.gif bet tu čia neateini,nk nepasakoji apie save,galvojau,kad tiesiog neturi laiko.Nes,kad mus myli,tai žinau.Mes tave irgi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 15 vasario 2014 - 16:36
QUOTE(Šelmė @ 2014 02 15, 15:56)
Ir už ką tu ją čia šitaip lotuliukas.gif

cia klavetura raides nukanda taip lotuliukas.gif
nepavydek biggrin.gif

ANILA vo vo zinosi maisyt :lotuliukas:eik ne kordinuotai,kampais kampais lotuliukas.gif

PERLA staliuka kur pirkot namams ar terasai kokiai ax.gif

pas mus siandien balandziai thumbup.gif bet jau kaip ir ner ju visi skrandziuose.

ten kai ieini i ta puslapi desinej yra musu pavadinimas,kai paspaudi ant jo islenda langas,bet ten niekaip nesuprantu kaip reik rasyt ir kur. g.gif
Atsakyti
sveikutes,esposa taip ir nebesisakem is ten.gal kada veliau biggrin.gif
prigeriau obuoliu sulciu,blyn kaip skanu,bet dabar is tuliko neislendu,ot zarnynas prasivalys lotuliukas.gif
as irgi esu pasimokius del tu sekimu,bet apie tai cia neberasysiu,bo ka zinau gal vel skaito ka rasau lotuliukas.gif lekiam greiciau i tevu darzeli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editada: 15 vasario 2014 - 17:30
Džiugu, kad visos jau daugiau aktyvesnės bus, kai nieks nematys ir negirdės thumbup.gif

Anila, nesikankink šliaužiodama, mama tikrai tvarkos nepastebės per džiaugsmą su anūkais:)

O ką ten kam siųsti?, aš tai savo nicku ten prisiregistravau iš ryto, tai dabar ką daryt? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelmė: 15 vasario 2014 - 17:41
labus.miriau siandien.dabar sidra geriau.
Siandien kapelius tvarkem.Paskui pajuri vaikstinejom.
As tuo paciu niku dieter esu.
Smagu kad visos laukam temutes naujos.Oi smagu bus busim dar atviresnes.Viena kita palaikysim dar labiau.
Atsakyti
SEGA sakiau daug negerk lotuliukas.gif

mes ruosiames i kelione smile.gif

EDITADA as is ten noreciau kvepalu,kazi ten ta aina tokia ir lieka uz kokia uzsisakei ar kazkoks mokestis dar yra g.gif
Atsakyti
Mergaites einam ten i temute? smile.gif
as tai gavau kvietima nuo Dieter i tema ir dabar joje esu,tai man nieko ieskoti nereikejo smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Atrodo visų nick'us gavau, visoms pakvietimus išsiunčiau biggrin.gif Tad prašom priimti kvietimą ir eit anoj temoj kalbėt smile.gif
Trūksta tik Brangiakailės ir Pūgos smile.gif
Atsakyti