Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

tai va mano parde atsidure kitam kaimo gale lotuliukas.gif
ejom i parde o daejom iki rauges,ta torta iskepe tai nebereikejo nei pirkt,sampo prigriebem ir pro duris doh.gif dabar gryzom.

EDITADA as taves klausiau ar tu uzsisakei kvepalus is ten ar ne.as tai taip ir neuzsisakiau.jei sakeisi kaip ar atejo ar ne,ar kaina nepasikeite.parasyk jei gali ax.gif

PUGIUK oho kas cia taip tave terorizuot pradejo unsure.gif

PERLIUK nu kaip tas mojito biggrin.gif i galva nespiria

SELMIUK siandien silta buvo,bet i jura lyst gal dar e,nebent sveikuole tu pas mus mirksiukas.gif

o kur mes ten susitiksim kokioj temutej.kur ka reik ieskot g.gif
Atsakyti
Pupos.aciu uz sveikinimus.Myliu jus.As uz slapta temute.prisijungiau tuo paciu niku.
Geriu vyna su svogerka.Visi miega jau atvirumo valandeles.Snagiai vakarelis prabego.viska susiruosiau kaip planavau.
Valiukas o kas del nauju nariu tai tai kiek ju cia buvo.liko tik tik istikimiausios.
Atsakyti
o mes su vyru kompiuterinius zaidimus zaidziam lotuliukas.gif lotuliukas.gif

SEGUT tik nepadaugink o tai bloga bus biggrin.gif
Atsakyti
Aš biški po vyno... nail.gif vyrą sugraudinau netikėtu laiškeliu jam ir dovanėle po darbo smile.gif o is jo sulaukia glėbio gėlių... Galvojau bus ragas man biggrin.gif nes dirbo iki nakties.Siurprizą ir laišką palikau virtuveję ant stalo...pasakiau kaip jį myliu !Jis buvo ne pėsčias...
Daugelis sako,kad tai paaugių šventė.Man ji nėra mėgstama,bet siurprizams graži proga.

xxx heart.gif
Atsakyti
labas nuo ryto
as ir ten uzsiregistravau,,kai sukursit tema parasykit
ruosiuos po biski i darba,,eisim abi su mazge
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Oho kokios mes idomios,kad taip seka smile.gif fainos mes tai ir domisi kiti biggrin.gif

Linut pazada atsiminsim smile.gif ir as is savo mob galesiu foto dazniau ikelti,tiesiogini eteri padaryt biggrin.gif

Linut parasyk anoj temoj kuo tu tai mamytei uzkliuvai biggrin.gif

Dieter man irgi berniuku drabuziai labai grazu <3

A diskus ismete,atsidares spintele,reik kokio spaustuko smile.gif
Atsakyti
labas rytas.
as su torto gabaliuku ir kava.cia mano pusryciai smile.gif

nu ka, visos uz persikelima,tai lauksim dabar is Linutes ar Dieter nuorodu kur ten visoms susirinkti..o sekeju ir as turiu,bent jau turejau tikrai,nezinau gal nusibodo jau..todel,tikrai viska atvirai cia niekada nebuvo galima rasyt ir dziaugiuosi,kad turesim savo uzdara kampely nuo visu snipinetoju smile.gif

Linut,pugele,nu bet ir vetros pas jus nerimsta unsure.gif
pugele,labai lauksim ir tavo pasipasakojimo, kodel cia taip pas tave viskas vyksta..

grazios dienos visoms 4u.gif

Atsakyti
Perlita sventiniai pusryciai pas tave smile.gif beje nuoroda jau Dieter buvo idejusi smile.gif
O is kur tie snipinetojai atsiranda ar is kitu sm temu ar kiti zmones,bet kaip jie suzino,kad jus cia sm dvynukese bendraujat? smile.gif nu cia siaip idomu smile.gif
Bet tikiuosi kad naujoje temoje dar labiau susidraugausim smile.gif
Mes ruosiames pas A prosenelius i svecius ant pietu,as desertui keksiukus kepu - avokadinius smile.gif
Atsakyti
Labas;)

Anila, tai sakai sugraudinai wub.gif

Dėl sekėjų, tai gerai Ledime sakai, įdomios, tai ir seka..., aš aną kartą keliems metams iš SM dingau, nes jau buvo gerokai užknisę..., dabar irgi nei šis, nei tas...., bet ''ant kiek'' jiems gyvenimas nuobodus, tai tik įsivaizduot tegalima...

ispaniūkštėms pavydžiu ir net ne baltai galimybės niurktelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2014 02 15, 11:13)
beje nuoroda jau Dieter buvo idejusi

O is kur tie snipinetojai atsiranda ar is kitu sm temu ar kiti zmones,bet kaip jie suzino,kad jus cia sm dvynukese bendraujat?  nu cia siaip idomu

Bet tikiuosi kad naujoje temoje dar labiau susidraugausim

Mes ruosiames pas A prosenelius i svecius ant pietu,as desertui keksiukus kepu - avokadinius

nuoroda buvo idejusi kur prisiregistruoti,o kur mes visos renkames nebuvo ar as nemaciau,ta prasme temoj kokioj ax.gif

ir is kitu temu,ir vadinamos "drauges" ,kuriom rupi labai kitu asmeninis gyvenimas doh.gif

tai,kad mes ir cia jau labai artimos wub.gif tik,kad iki galo atviros negalim buti rolleyes.gif

skaniu pietu ir gero laiko pas senelius 4u.gif

QUOTE(Šelmė @ 2014 02 15, 11:47)
bet ''ant kiek'' jiems gyvenimas  nuobodus, tai tik įsivaizduot tegalima...

ispaniūkštėms pavydžiu ir net ne baltai galimybės niurktelti doh.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif

isivaizduoji siandien po trumpom rankovem vaikstau tongue.gif biggrin.gif

as ka tik is sendaikciu turgaus,prigriebiau tikro medzio apvalu staliuka su dviem kedemis ir tik uz uz 30eu,o prase 50,tai esu bais patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Bus man vyną su šampę gert.Galva wacko.gif

Atsigausiu,parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2014 02 15, 01:42)
ejom i parde o daejom iki rauges,

Ir už ką tu ją čia šitaip lotuliukas.gif

QUOTE(*Anila* @ 2014 02 15, 14:39)
Atsigausiu,parašysiu biggrin.gif

''Paipaliokis'' 4u.gif
Atsakyti