Sveikos;), sąmoningai pratylėjau opias temas, nes aš prieš bet kokius skiepus ir prieš vaiko leidimą į visuomenę iki penkerių... bet čia mano nuomonė ir niekam nieko neperšu;), bet ir nenoriu, kad kokie Andriukaičiai aiškintų, kas mano vaikams geriau;)
Varliuk, geri man buvo skaitalai, man šiek tiek stiliaus klaidos jautėsi (na, bet juk pakoreguos leidykla) ir vardai.... perdaug įmantrūs, rinkis daugiau tradicinius, jei leisi Lietuvos rinkai;), bet šiaip - gerai susiskaitė, lengvai ir norisi dar...

Dėl dalyvaujančių gimdyme - man totaliai dzin, buvau pati paprašyta jame dalyvaut, buvo hmmm, bet supratau, kad tiesiog žmogus jaučia, su kuo jam geriau, juk niekas ten į kraujus/mėsas nežiūri..., taip, kad aš už viską, ką pasirenka konkreti šeima. man tik nepatinka tas viešinimas...ypatingai tokių subtilių ir intymių dalykų...
Dieter, aš ir skaičius tą ''iš kur aš atsiradau'', iki dabar pamenu jo veidą, kai aš perskaičius ir kelių dalykų nesupratus atėjau aiškintis

, mes su jo dukra buvom vienmetės, tik aš skaičiau, o ji dar ne, tai jis ohoho kaip plušėjo bandydamas atsakinėt į mano klausimus

, tai kai po kelerių metų tėvai bandė aiškint, aš bais didele buvau ir sakiau, kad viską jau man Vytas papasakojo

, jei taip būtų šiais laikais, tai būtų eskaluojama pedofilijos tema

, bet tuomet mes gyvenom vidury sąjūdžio signatarų, o tas, kuris man išaiškino visus seksualinius pradmenis tiek tuomet, tiek šioms dienom buvo ministras