Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Jėzuitų gimnazija

Sveiki,

aš mokausi šioje gimnazijoje nuo 5 klasės, dabar esu 1-okė 4u.gif Norėčiau šiek tiek pakomentuoti kai kurias žinutes.

QUOTE(alfa159 @ 2009 06 15, 21:47)

Musu draugai pasakaojo viena atveji.

Na žinokit, netikiu nei vienu žodžiu 4u.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2009 06 16, 16:03)
Klausimas apie uniformas: prie taisyklių parašyta, kad vietoj švarko galima nešioti megztuką, bet siuvykla Manovita nieko apie tai nežino ax.gif Gal kas žino, kur juos galima įsigyti? Žiemai megztukas maloniau būtų....

QUOTE(alfa159 @ 2009 09 05, 19:05)
Kad ne salotinis, o kaip svarkas- tamsiai melynas dzemperis turetu buti. Siemet jau galima izsakyti pas aukletojas.  thumbup.gif

Merginų megztiniai šviesiai salotinės spalvos, vaikinų - tamsiai mėlyni kaip uniformos. Taip bent jau aiškino direktoriaus pavaduotoja. Pas budėtoją yra pavyzdžiai, kuriuos galima pamatyti ir pasimatuoti. Užsisakyti galima pas klasių auklėtojus.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 15, 21:27)
Sveiki atvyke, skant... Siandien dukra atnese naujas taisykles del uniformu sugrieztinimo. Mazdaug isivaizduokit, kaip atrodys jusu dukrytes-shpokiukai su tamsiom uniformom, butinai baltais arba pilkais marskiniais (net ne golfais ar maikytem) ir su baltom,juodom arba KUNO spalvos pedkenem.  blink.gif Kol kas as saviske mergaiciuke sunkiai isivaizduoju su tokiu apdaru, o dar- kasdien.  g.gif Kaip gerai pastebejo jos klasiokas- beliko tik uniforminius "triusikus" ivesti...  doh.gif

Mano dukra irgi mokosi Jėzuitų gimnazijoje.Ir man, ir dukrai taip pat nepatinka uniformų sugriežtinimas.Neįsivaizduoju, kaip reikės žiemą vaikščioti su marškinėliais po švarku. Tik mokytojai mažai turi įtakos tokiems sprendimams, dažniausiai juos priima mokyklos administracija, kuriai nepaprieštarausi.Taip yra daugumoje mokyklų, kiek aš žinau.Turiu draugių, giminaičių, dirbančių mokytojomis.
Atsakyti
QUOTE(Simba_R @ 2009 08 21, 17:07)
Na dar knygelių porą rekomenduojamų skaitė... O su anglų kalba, tai pastebėjau, kad sunkiau jai sekėsi (sprendžiant iš bandomojo testo) todėl kelis mėnesius ją mokiau pati iš labai geros knygelės "Gramar one" (yra Trakų g. užsienio kalbų knigyne pirkti). Sėkmės jums kitais metais!

Mano sunus irgi dabar ketvirtoje klaseje mokosi, turiu tokia nedrasia svajone, kad studijuotu VJG wub.gif Todel noriu paklausti kokias knygeles skaitete besiruosdami i VJG
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 15, 22:47)
Musu draugai pasakaojo viena atveji. nezinau, kiek tiesios cia, bet jau pradedu tiketi, kad tiesa kiekvienas zodis.  unsure.gif  Ju sunus buvo ilgaplaukis. Na, daug vaikinuku gi sumasto isreikst save per visokias keistenybes, o plaukai iki peciu- toks nekaltas dalykas- sveikintina bet kokia saviraiskos priemone, jei tik ji nezaloja vaiko ar nekenkia aplinkiniams! Bet cia musu seimos poziuriu... Taigi, vaika kviete ant "kilimo" ne syki. Jis turejo gelezini argumenta- JEZUS IRGI BUVO ILGAPLAUKIS. Bet tai valdzios neitikino, vaikas buvo ismestas is gimnazijos.  g.gif

O man ir lieka tas klausimas- kaip jie paaiskintu Jezaus "issisokima" .  doh.gif

buvau pirmoji laida, kuri baige VJG. toks atvejis tikrai buvo, bet tada direktorius buvo A. Grazulis. vaikinus labai daznai kviesdavosi ant kilimelio. kelerius metus teko nesioti S. Gandzumiano siuta uniforma-stiuardesini sijoneli ir baisu svarka. kazkada buvau uzsukusi i mokykla, tai nepalyginsi su musiskemis. dziaukites del tokiu uniformu. tik pamenu ziema galejom nesioti tamsiai melynus dzinsus arba kostiumines kelnes.
Atsakyti
QUOTE(Rosalie. @ 2009 09 06, 12:24)
Merginų megztiniai šviesiai salotinės spalvos, vaikinų - tamsiai mėlyni kaip uniformos. Taip bent jau aiškino direktoriaus pavaduotoja. Pas budėtoją yra pavyzdžiai, kuriuos galima pamatyti ir pasimatuoti. Užsisakyti galima pas klasių auklėtojus.

Tai as jau irgi issiaskinau. Pasirodo, situacija tokia: dukra pakomentavo ta salotine ar elektrine spalva kaip baisia, sake, kad tokio tikrai nenesios. Tai sumaste, kad gal galetu uzsisakyti berniukiska megztini, kuris yra tamsiai melynas.

Bet cia as jau ja atkalbejau suzinojus toki plana, nes dar leks is mokyklos, jei su berniukisku megztuku vaikscios. doh.gif

Mamos, kur jus perkat pedkelnes mergaitem? As savo mergaitei Lietuvoje medvilniniu baltu ar juodu pedkelniu neradau. Radau GAP Amerikoje baltas ir tamsiai tamsiai melynas, beveik juodas. Jos man kainuoja beveik 50 litu vienos (su visais siuntimais ir mokesciais). blink.gif Gal kas rado pigiau ir geros kokybes? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 19 rugsėjo 2009 - 09:39
QUOTE(alfa159 @ 2009 09 19, 09:38)
Mamos, kur jus perkat pedkelnes mergaitem?

LINDEX thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 09 20, 09:58)

Dekui, paziuresiu. 4u.gif Jei link ziemos rasit kur juodu pedkelniu su vilna, tai gal irgi cia galesit parasyti. 4u.gif Nes su medvilninem ir sijoneliais, tai liudnai gali baigtis musu merginom.
Atsakyti
Lindex nebera dydziu. censored2.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 09 19, 10:38)
Tai as jau irgi issiaskinau. Pasirodo, situacija tokia: dukra pakomentavo ta salotine ar elektrine spalva kaip baisia, sake, kad tokio tikrai nenesios. Tai sumaste, kad gal galetu uzsisakyti berniukiska megztini, kuris yra tamsiai melynas.

Bet cia as jau ja atkalbejau suzinojus toki plana, nes dar leks is mokyklos, jei su berniukisku megztuku vaikscios.  doh.gif

Taip, man irgi tas salotinis elektrinis toli gražu ne prie širdies, nesidėčiau tokio. Su administratore kalbėjau, tai sakė, jog GALBŪT padarys ir merginoms tamsiai mėlynus, nes tokių pageidavimų buvo, ne vienas ir ne du. Tikėkimės - su megztiniu žiemą juk daug maloniau nei su marškiniais.
Atsakyti
QUOTE(Rosalie. @ 2009 09 30, 09:52)
Taip, man irgi tas salotinis elektrinis toli gražu ne prie širdies, nesidėčiau tokio. Su administratore kalbėjau, tai sakė, jog GALBŪT padarys ir merginoms tamsiai mėlynus, nes tokių pageidavimų buvo, ne vienas ir ne du. Tikėkimės - su megztiniu žiemą juk daug maloniau nei su marškiniais.

bet kad ir tie megstukai - vėjo perpučiami voratinkliai iš akrilano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 10 05, 14:03)
bet kad ir tie megstukai - vėjo perpučiami voratinkliai iš akrilano doh.gif

As tai manau taip: kai nuspres, kad galima mergaitem tamsiai melynus megztukus, nunesiu megztuko pavyzdi i mezgykla, kad numegztu toki pati, bet vilnoni. g.gif Absurdas siaip, bet ka daryt.

Dar zinot, koki mergaites sumaste dalyka- po svarkais nesioja siltas bliuskutes, o ant kaklo uzsideda toki kaip balta kalinieriuka su "seilunuku". Dukra pasakojo. Vis vien jiems neleidzia svarkeliu nusiimti, tai cia gal iseitis- nupirkti vilnoniu marskineliu, o ant kaklo padaryti is kokiu marskineliu toki "seilinuka". Butaforija, aisku, o ka daryt. Mokysim vaikus apsimetineti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 10 06, 11:09)
As tai manau taip: kai nuspres, kad galima mergaitem tamsiai melynus megztukus, nunesiu megztuko pavyzdi i mezgykla, kad numegztu toki pati, bet vilnoni.  g.gif Absurdas siaip, bet ka daryt.

Idėja tai čia labai gera... g.gif Svarbu tik spalvą atitaikyti... rolleyes.gif

Įdomu, kai suseks, kad tas megstukas vilnonis - kas už tai bus? biggrin.gif
Atsakyti