mokausi pati sioje mokykloje jau ketvirtus metus... vat klase pati nekokia pasitaike...
bet labai giriu... labai gera mokykla, patinka man ten... moksluose spaudzia, dirbt reik daug, bet rezultatai matos... kalbu su draugem, kurios geresniais pazymiasi mokos, bet valstybinej mokykloj, ir galiu pasakyt, kad kai pakalbam tai ismokimo lygis ne puses nesiekia kaip mus moko, o pazymiai geri... taigi galiu pasakyt, kad jezuitai tikrai stipriai paruosia..
dar man ten patinka, kad mokytojai daro is musu ne konkurentus (kaip licejuj) o bendruomene... stengiasi, kad visi butu lygiu teisiu ir galetu pasireiksti kaip invidualios asmenybes...
tikriausiai net nereik sakyt, kad si gimnazija krikscioniska ir ten sustiprinta tikyba.. kuri yra stojamuosiuose ir per sventes visada buna misios, kazimiero baznycoje, arba kalsei koplycioje mokykloje.
tikrai nera atsiputusiu mokytoju, kuriem nesvarbu ar tu moki ar ne... visi mokytojai stengiasi isaiskint viska, jei nesigauna ir turi laisvo laiko, skiriu invidualias konsultacijas ir paaiskina... nu ismokymo prasme tai esam visi patenkinti...
i penkta klase kai stojau, konkursas buvo gan didelis... bet istojau, o per pokalbi irgi praejau
jei norit dar ka suzinot klauskit
PS :. as apie vilniaus , ne kauno jezuitke (iskart sakau, kad klaidingai kas nesuprastu)
Papildyta:
QUOTE(Rosalie. @ 2009 09 30, 09:52)
Taip, man irgi tas salotinis elektrinis toli gražu ne prie širdies, nesidėčiau tokio. Su administratore kalbėjau, tai sakė, jog GALBŪT padarys ir merginoms tamsiai mėlynus, nes tokių pageidavimų buvo, ne vienas ir ne du. Tikėkimės - su megztiniu žiemą juk daug maloniau nei su marškiniais.
na, mano klasiokes irgi melynu norejo ir leido, sake gerai, is mokyklos nebijokit, kad su berniukisku megstiniu tikrai nemes