Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Jėzuitų gimnazija

QUOTE(Urartu @ 2009 10 06, 14:22)
Idėja tai čia labai gera... g.gif  Svarbu tik spalvą atitaikyti... rolleyes.gif

Įdomu, kai suseks, kad tas megstukas vilnonis - kas už tai bus? biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Man jau sirdis dreba, kad nesusektu, jog kojines ne juodos, o labai labai tamsiai melynos. biggrin.gif
Atsakyti
Mes šilumos klausimą išsprendėm paprastai: ant marškinukų dedasi plonytę šiltą baltą liemenę... beje, "pasiskolino" iš mano spintos doh.gif Ir jai šilta, ir niekam nekliudo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 10 08, 10:29)
Mes šilumos klausimą išsprendėm paprastai: ant marškinukų dedasi plonytę šiltą baltą liemenę... beje, "pasiskolino" iš mano spintos doh.gif Ir jai šilta, ir niekam nekliudo bigsmile.gif

Mano spintoj tokiu geriu ner. g.gif Reikes paieskoti Beneton kokiam? Arba vel JAV- jcrew kokiam. Butinai baltos, nes kitaip negalima bus svarkiuko prasisegt, kad nieks nepamatytu. bigsmile.gif
Atsakyti
mokausi pati sioje mokykloje jau ketvirtus metus... vat klase pati nekokia pasitaike...
bet labai giriu... labai gera mokykla, patinka man ten... moksluose spaudzia, dirbt reik daug, bet rezultatai matos... kalbu su draugem, kurios geresniais pazymiasi mokos, bet valstybinej mokykloj, ir galiu pasakyt, kad kai pakalbam tai ismokimo lygis ne puses nesiekia kaip mus moko, o pazymiai geri... taigi galiu pasakyt, kad jezuitai tikrai stipriai paruosia..

dar man ten patinka, kad mokytojai daro is musu ne konkurentus (kaip licejuj) o bendruomene... stengiasi, kad visi butu lygiu teisiu ir galetu pasireiksti kaip invidualios asmenybes...

tikriausiai net nereik sakyt, kad si gimnazija krikscioniska ir ten sustiprinta tikyba.. kuri yra stojamuosiuose ir per sventes visada buna misios, kazimiero baznycoje, arba kalsei koplycioje mokykloje.

tikrai nera atsiputusiu mokytoju, kuriem nesvarbu ar tu moki ar ne... visi mokytojai stengiasi isaiskint viska, jei nesigauna ir turi laisvo laiko, skiriu invidualias konsultacijas ir paaiskina... nu ismokymo prasme tai esam visi patenkinti...

i penkta klase kai stojau, konkursas buvo gan didelis... bet istojau, o per pokalbi irgi praejau

jei norit dar ka suzinot klauskit smile.gif

PS :. as apie vilniaus , ne kauno jezuitke (iskart sakau, kad klaidingai kas nesuprastu) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rosalie. @ 2009 09 30, 09:52)
Taip, man irgi tas salotinis elektrinis toli gražu ne prie širdies, nesidėčiau tokio. Su administratore kalbėjau, tai sakė, jog GALBŪT padarys ir merginoms tamsiai mėlynus, nes tokių pageidavimų buvo, ne vienas ir ne du. Tikėkimės - su megztiniu žiemą juk daug maloniau nei su marškiniais.

na, mano klasiokes irgi melynu norejo ir leido, sake gerai, is mokyklos nebijokit, kad su berniukisku megstiniu tikrai nemes smile.gif
Atsakyti
del ekskursiju tai bent jau musu klasej pilnai uztenka...

musu santykiai su aukletoja prasti, bet kazkaip sugyvenam... ax.gif

po 5klases vaziavom i Ryga, po 7tos i Estija, Siais metais i Vokietija vaziuosim... mokslu metu eigoje tai nelabai mum noris tu ekskursiju... kazkaip jau kai didesni tai kazkaip ir laiko nelieka... o per atostogas noris pailset namie...

(jei bus kokiu klausymu del mokytoju ar dar ko, rasykit, stengsiuos padet, kiek galesiu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moksleive1995 @ 2009 10 09, 20:41)
dar man ten patinka, kad mokytojai daro is musu ne konkurentus (kaip licejuj) o bendruomene... stengiasi, kad visi butu lygiu teisiu ir galetu pasireiksti kaip invidualios asmenybes...

Iš kur tokios žinios apie licėjų? bigsmile.gif Juk pati esi mokiusis tik Jėzuitų gimnazijoj, ar ne? bigsmile.gif Sapnuoji, oi kaip sapnuoji biggrin.gif
O dėl paruošimo lygio, tai aš visada mokiausi valstybinėse mokyklose ir puikiai žinau, kad "būti lygių teisių" neįmanoma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora4ever @ 2009 10 10, 16:43)
Iš kur tokios žinios apie licėjų?  bigsmile.gif  Juk pati esi mokiusis tik Jėzuitų gimnazijoj, ar ne?  bigsmile.gif  Sapnuoji, oi kaip sapnuoji  biggrin.gif 
O dėl paruošimo lygio, tai aš visada mokiausi valstybinėse mokyklose ir puikiai žinau, kad "būti lygių teisių" neįmanoma  tongue.gif

Mano vaikas mokosi jezuitų gimnazijoj. Apie licėjų nežinau, bet kas man ypač patiko šioje gimnazijoje, kad vaikai neskirstomi į geriečius ir blogiečius. Valstybinėse mokyklose būti lygios teisės irgi galėtų, jeigų mokytojų požiūris būtų kitoks doh.gif Šiaip ir paprastoj mokykloj teko sutikti vieną pradinių klasių mokytoją, kuri turėjo fantastišką požiūrį į vaikus.

Bent jau kiek aš matau lygybė šitoj gimnazijoj pasireiškia paprastai: jeigu viską gerai padarai gauni gerą pažymį, jeigu blogai padarai gauni blogą pažymį, ir niekas nežiūri į bendrą mokymosi istoriją.
Atsakyti
QUOTE(Aurora4ever @ 2009 10 10, 17:43)
Iš kur tokios žinios apie licėjų?  bigsmile.gif  Juk pati esi mokiusis tik Jėzuitų gimnazijoj, ar ne?  bigsmile.gif  Sapnuoji, oi kaip sapnuoji  biggrin.gif 
O dėl paruošimo lygio, tai aš visada mokiausi valstybinėse mokyklose ir puikiai žinau, kad "būti lygių teisių" neįmanoma  tongue.gif

taip, aš pati mokiausi tik vjg, bet draugai mokosi ir jie pasakoja... taip pat ir mokytojai užsimena.. ten klasėje būna iškabinama viešai lapas su pavardėm, pažymiais ir kas klasėje prasčiausiai mokosi, o tas prasčiausiai tai pas viena 9,7, pas kitą 9,8 ir jau konkuruoja... man toks viešumas nepatiktų.. o draugai kurie mokosi licėjuje sako, kad mokslų prasme konkurencija juoda, klasiokai niekada nepadės, nepaaiškins, nes bijo jog aplenksi juos tam saraše,

vjg dauguma pažymių nėra viešai skelbiami, vaikas mokosi kaip gali, galima pasakyt kas mokosi prastai, bet aš nemanau, kad teisinga visiems paskelbti, kad tam žmogui nesiseka ir pan...

aš nesimokau ten - negaliu sakyt, bet man tiesiog nepatiko tvarka, o dėl konkurencijos, tai tiek kiek žinau iš ten besimokančių, nemanau, kad visi ten tokie ,,konkurentiški'', bet, konkurencija ten tvyro, žinoma pritarti arba paneigti gali tik licėjaus mokiniai

g.gif

Atsakyti
[quote=moksleive1995,2009 12 09, 21:30]
Sveikutes, cia besilanancios 4u.gif Kiek skaitau apie VJG viskas man labai patinka. Turiu ketvirtoka, ar galetumete papasakoti kaip ruosiates stojamiesiems, i ka reiketu atkreipti demesi. Tiesa, isskaiciau apie remeju vaikus. Kas tai yra? Bet kaip suprantu tai nors ir remejai, bet mokytis gerai turi, o kaip tada su egzaminu rezultatais?
Atsakyti
[quote=karstas sokoladas,2009 12 09, 22:04]
Sveikutes, cia besilanancios 4u.gif Kiek skaitau apie VJG viskas man labai patinka. Turiu ketvirtoka, ar galetumete papasakoti kaip ruosiates stojamiesiems, i ka reiketu atkreipti demesi. Tiesa, isskaiciau apie remeju vaikus. Kas tai yra? Bet kaip suprantu tai nors ir remejai, bet mokytis gerai turi, o kaip tada su egzaminu rezultatais?
[/quote]

Apie rėmėjų vaikus paaiškinta prie stojimo taisyklių. Kas man patinka - rėmėju reikia būti ilgesnį laiką, nepakanka vienkartinės injekcijos thumbup.gif
Mano nuomone, sunkiausia testo dalis - anglų kalba doh.gif
Atsakyti
[quote=karstas sokoladas,2009 12 10, 00:04]
[/quote]

Mano mergaitė įstojo papildomai nesiruošusi, bet pradinėse ji mokėsi labai gerai.Aš pakalbėjau su pradinių klasių mokytoja ir ji pasakė, kad jai papildomai ruoštis nereikia.
Atsakyti
Sveikos,

Maniškis ruošiasi tik anglų, nes ir aš girdėjau, kad reikia žinoti bent 2 klasėmis į priekį. Mokosi neblogai, bet labai išsiblaškęs yra. Mokytoja sako, kad klaidas daro tik "žioplumo" doh.gif

Gal kas gali patarti, kur VJG puslapyje rasti testo pavyzdį, aš kažkaip nerandu blush2.gif
Atsakyti