Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Fia @ 2014 07 25, 11:16)
ir mes po savaites, rugpjucio 2d. isskrendam wink.gif
praeita karta kai buvome, tai su graikais daznai susikalbedavom rusiskai smile.gif

O yra rugpjucio 2 skrydis? Galvojau tik karta i savaite skrenda. smile.gif As isvykstu rugpjucio 4, grizimas 11.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2014 07 25, 21:15)
Labai patiko, praeit karta buvom kardamenoj, o dabar pabusim dviejuose vietose, is pradziu kefale, paskui tigakyje  smile.gif atgal skrendam 08.11 d.
o jus?
mes irgi su vaikais paaugliais vykstam  smile.gif

Mes irgi į Kefalą biggrin.gif ,kaip važiuosit iš oro uosto? Aš transferi užsisakiau,išsinuomavom tokius šeimininius apartamentus su virtuve, labai norejau erdves smile.gif ,atgal 08.09 d. Ilgai negalejau apsisprest ar Kose gyvent, ar mažam miestely, visgi nutarem kad norim daugiau gamtos,erdves ir ramybes, o kitur planuoju nuvažiuot su mašina, tik nuomos kainos internete labai aukštos, tai gal ten susirasim pigiau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2014 07 26, 03:18)
O yra rugpjucio 2 skrydis? Galvojau tik karta i savaite skrenda. smile.gif As isvykstu rugpjucio 4, grizimas 11.

2 kartus į savaitę, šeštadieniais ir pirmadieniais smile.gif ,tik šeštadieni 8,40 išskrenda, tai mum iš Vilniaus kol davažiuosim anksti ryte keltis, o pirmadieniais ten labai anksti, tai išvis nakti tektu važiuot
Papildyta:
QUOTE(Frezija13 @ 2014 07 25, 17:52)
Tikrai, kalbos barjeras sudaro neramumų, bet graikai tokie šilti žmonės, kur nesusikalbėsit, tai ženklus, piešinius naudosit biggrin.gif , o del registratūros nebuvimo, tai pabandykit el. paštu sutart apie konkretų atvykimo laikà, manau kad nuomuotojas jau lauktų.
Mes kai anksti išvykom, tai šeimininkai miegojo, nei netikrino, neišleido  mirksiukas.gif nepergyva jie, atsipūtę žmonės. Patys galvojom kur čia raktą palikus.
Grįžus į LT parašiau padėkos laišką, paklausiau ar raktą rado, tai jiems viskas OK, no problem .

Mes prieš 2 metus puse Europos be anglu kalbos apkeliavom su mašina biggrin.gif ,aš vokiškai šiek tiek moku, žodi rusiškai, žodi lenkiškai, vokiškai, gestais lotuliukas.gif visur susišnekejau ,tai asmeniškai bendraut nepergyvenu,bet vat telefonu g.gif ,susirašem su šeimininke, parašiau kada busim vietoje, tai papraše paskambint atvykus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2014 07 26, 13:09)
Mes irgi į Kefalą  biggrin.gif  ,kaip važiuosit iš oro uosto? Aš transferi užsisakiau,išsinuomavom tokius šeimininius apartamentus su virtuve, labai norejau erdves  smile.gif  ,atgal 08.09 d.  Ilgai negalejau apsisprest ar Kose gyvent, ar mažam miestely, visgi nutarem kad norim daugiau gamtos,erdves ir ramybes, o kitur planuoju nuvažiuot su mašina, tik nuomos kainos internete labai aukštos, tai gal ten susirasim pigiau  unsure.gif
Papildyta:

2 kartus į savaitę, šeštadieniais ir pirmadieniais  smile.gif  ,tik šeštadieni 8,40 išskrenda, tai mum iš Vilniaus kol davažiuosim anksti ryte keltis, o pirmadieniais ten labai anksti, tai išvis nakti tektu važiuot
Papildyta:

Mes prieš 2 metus puse Europos be anglu kalbos apkeliavom su mašina  biggrin.gif  ,aš vokiškai šiek tiek moku, žodi rusiškai, žodi lenkiškai, vokiškai, gestais  lotuliukas.gif  visur susišnekejau ,tai asmeniškai bendraut nepergyvenu,bet vat telefonu  g.gif ,susirašem su šeimininke, parašiau kada busim vietoje, tai papraše paskambint atvykus  unsure.gif

tai jus jai parasykit,kad jus nesnekat anglu kalba, ir galji tiesiog gali atvykti su raktu sutartu laiku.manau kompromisa rasit
Atsakyti
Mes busim 4 naktis Kos mieste, tada 1 nakti Bodrume ir 2 Kefale. Man norejosi daugiau pramogu ir surmulio, tai zuteks ir 2 ramybes dienu Kefale. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2014 07 26, 13:09)
Mes irgi į Kefalą  biggrin.gif  ,kaip važiuosit iš oro uosto? Aš transferi užsisakiau,išsinuomavom tokius šeimininius apartamentus su virtuve, labai norejau erdves  smile.gif  ,atgal 08.09 d.  Ilgai negalejau apsisprest ar Kose gyvent, ar mažam miestely, visgi nutarem kad norim daugiau gamtos,erdves ir ramybes, o kitur planuoju nuvažiuot su mašina, tik nuomos kainos internete labai aukštos, tai gal ten susirasim pigiau  unsure.gif

is oro uosto nuomosim masina, tuo paciu is karto apvaziuosim sala, ir apsipirkti juk reikes, o salia parduotuviu nebus.
Is patirties zinom, kad vietoj rasti masina labai sunku (dazniausiai buna visos uzimtos, ypac dabar, sezono metu), tai rizikinga, geriau is anksto internetu.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2014 07 28, 11:38)
is oro uosto nuomosim masina, tuo paciu is karto apvaziuosim sala, ir apsipirkti juk reikes, o salia parduotuviu nebus.
Is patirties zinom, kad vietoj rasti masina labai sunku (dazniausiai buna visos uzimtos, ypac dabar, sezono metu), tai rizikinga, geriau is anksto internetu.

O Kefale nebus kokiu maisto parduotuviu unsure.gif ,rašo kad kažkoks supermarketas ten yra, per kur nuomavotes mašina? Aš kiek žiurejau internetu 2-3 dienom mažiau 60EUR už para nerandu, o nuomotis visam laikui kaip ir nera tikslo, stoves ta mašina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2014 07 28, 11:18)
O Kefale nebus kokiu maisto parduotuviu  unsure.gif  ,rašo kad kažkoks supermarketas ten yra, per kur nuomavotes mašina? Aš kiek žiurejau internetu 2-3 dienom mažiau 60EUR už para nerandu, o nuomotis visam laikui kaip ir nera tikslo, stoves ta mašina  g.gif

norint rasti optimaliausia kaina reikia ieskoti,t.y. perziureti daug nuomos punktu:
economycarrental.com
trustkos.com
safarirentcar.com
koscarrental.com
kosairportcarhire.com
discovercarhire.com
vipcars.com(cia as radau mums priimtiniausia varianta)
comparecarrent.com

sekmes ieskant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidulek: 28 liepos 2014 - 10:31
QUOTE(Vėja2 @ 2014 07 28, 11:18)
O Kefale nebus kokiu maisto parduotuviu  unsure.gif  ,rašo kad kažkoks supermarketas ten yra, per kur nuomavotes mašina? Aš kiek žiurejau internetu 2-3 dienom mažiau 60EUR už para nerandu, o nuomotis visam laikui kaip ir nera tikslo, stoves ta mašina  g.gif

dar irgi tik ieskau per visus puslapius, kur nuomotis. kazkur as buvau uzmacius uz 50 eur, manau kad tai normali kaina.
Paciam kefale brangus supermarketai, reikia vaziuoti toliau, i tokius kaip Lidl.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2014 07 28, 14:25)
dar irgi tik ieskau per visus puslapius, kur nuomotis. kazkur as buvau uzmacius uz 50 eur, manau kad tai normali kaina.
Paciam kefale brangus supermarketai, reikia vaziuoti toliau, i tokius kaip Lidl.

Jei jus norit visam laikotarpiui, tai turi buti pigiau,aš kažkur mačiau kad jei 7 dienos tai apie 300 EUR ,bet kai 3dienos, jau 60eur už para norejo, tik negaliu pasakyt kokiam tinklalapy,kažkur iš tu kur pirmam psl. nurodyti, dar aš noriu kad be franšizes butu, nes tas pinigų užšaldymas kreditinej man nepatinka, nu reikes dar pagyvent prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2014 07 28, 13:25)

Šiandien grįžom iš Kos. Buvom apsistoję Kamaris, 1km nuo Kefalos. Mašiną (hunday i10) nuomojom iš Manolis, vietoj. Kainavo 30eur dienai 4u.gif Kai nuomojomės, dar siūlė hunday i20 ir nissan micra 4u.gif (35-40 eur) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2014 07 28, 15:53)
Jei jus norit visam laikotarpiui, tai turi buti pigiau,aš kažkur mačiau kad jei 7 dienos tai apie 300 EUR ,bet kai 3dienos, jau 60eur už para norejo, tik negaliu pasakyt kokiam tinklalapy,kažkur iš tu kur pirmam psl. nurodyti, dar aš noriu  kad be franšizes butu, nes tas pinigų užšaldymas kreditinej man nepatinka, nu reikes dar pagyvent prie kompo  biggrin.gif

Manau, kad 60 eu parai labai brangu...Vietoj butu apie 30-40 eu.
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2014 07 28, 18:38)
Šiandien grįžom iš Kos. Buvom apsistoję Kamaris, 1km nuo Kefalos. Mašiną (hunday i10) nuomojom iš Manolis, vietoj. Kainavo 30eur dienai  4u.gif Kai nuomojomės, dar siūlė hunday i20 ir nissan micra 4u.gif (35-40 eur) 4u.gif

Tai labai pigiai nuomavotes ax.gif ,gal ir mes tada rizikuosim vietoj
Kaip pailsejot, kokie orai buvo?
Atsakyti