Vakar grižom iš Koso
Įspudžių daug...
Apartamentais likom patenkinti, iki juros 10-15 min. pestute, bet pasirodo aš blogai pernešu karščius

kažkaip širdis net pradedavo baladotis, nes toj vietoj kur eini nej vėjalio, tik asfaltuotas kelias ir namai, be mašinos man būtu

,mašina radom vietoj, už 4 dienas mokejom 155 eur. be franšizes ir kreditines korteles, tikrai galiu rekomenduot kas netoli KEFALO ar Kamari bus Dimitros firmos, per 4 dienas prasukom 430 km

,nors kiti sako kad per 2 dienas galma apvažiuot, bet mes neskubėjom, vis užvažiuodavom į skirtingus papludimius, daug aplankem, daug važiavom į kalnus

, valgem kavinese ir gaminom patis ,vel gi be mašinos iki normalios parduotuves nedavažiuotumem
Papludimys labiausiai kažkaip patiko Tigaki, nors siauras, bet smeletas ir yra medžiu, kur pavesyje galma atsigult nenuomuojant gultu, Paradyse papludimiai gražus, mum arčiausiai buvo
Bet kur gyvenom, tai papludimiai man nepatiko, nešvarus, kažkaip skaičiau kad Kefalos ir Kamari papludimiai geri bet man tai

,gal mes neradom gražiu
Žmones tikrai labai šilti ir tokie atsipalaidave, bet be anglų kalbos man vis gi sunkoka buvo, nors viska radau, visur kažkaip susišnekejau, gerai išmokau auksine fraze help me please ,

o toliau jau kaip gausis,

gestais, piešinukais...