Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 24 tema.

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 02 14, 21:22)
Ar panašios skoniu į šparagines?

Gal nelabai panašios. Šparaginėse toks "mėsos" skonis jaučiasi, jauti, kad baltymą valgai. O pupuolės tokia žolė virta, man kažkaip "ni to" schmoll.gif
Pastebėjau, kad jei daržovė skani, tai jos veislių daugybė, plačiai paplitusi. Jei skonis neypatingas, tai gal entuziastai iš pasiutimo valgo. Man jau skaniau pupos su visa ankštimi patroškinti.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 02 14, 21:22)
Ar panašios skoniu į šparagines?

Pritariu [/B]Iš Kaimo[B] . Nieko ten tokio. Iš smalsumo pirkau . Vienakart užteko.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 02 14, 22:54)
Gal nelabai panašios. Šparaginėse toks "mėsos" skonis jaučiasi, jauti, kad baltymą valgai. O pupuolės tokia žolė virta, man kažkaip "ni to" schmoll.gif
Pastebėjau, kad jei daržovė skani, tai jos veislių daugybė, plačiai paplitusi. Jei skonis neypatingas, tai gal entuziastai iš pasiutimo valgo. Man jau skaniau pupos su visa ankštimi patroškinti.

gerai čia thumbup.gif Bėda ta, kad man ankštiniai nepatinka, tai galvoju, kad šitą reikalą kaip nors suvartosiu, jei jau nusipirkau, dėkui už atsakymą.
Atsakyti
Shetelige, bent jau Vilniuje sėklom akcija.
Keistai tik buvo dėl pomidorų, pirkau Marfas, tai tik prie kasų iš po stalo ištraukė dėžę su įv. maišeliais, tada tik kai paklausiau apie tokias. Kažkodėl taip paslapčiom, gal nenori jom akcijų taikyti g.gif
Atsakyti
O kokio dydzio akcija ir kiek kainavo Marfos?
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2014 02 15, 14:14)
O kokio dydzio akcija ir kiek kainavo Marfos?

Marfom buvo 20 proc. 10 sėklų be akcijos 6 Lt, su akcija 4,80Lt. Gal kam ir didesnės nuolaidos, nesigilinau, nes greit reikėjo apsisukti smile.gif
Sakė, sekantį kartą nuolaidos bus tik birželį ax.gif
Atsakyti
Sveikos darzininkes, o gal yra jau prasmes kazka i siltnami seti? kad vieta isnaudoti, nes labai jau gerus orus zada.. ax.gif
Atsakyti
nežinau, kiek realiai tos prasmės yra, bet pasėjau vakar ridikėlių pakelį ir sudygusias salotas išsodinau. Uždengiau agro keliais sluoksniais. Žiūrėsim, kaip ten jiems seksis. Salotas šiandien tikrinau - gyvos dar smile.gif

Pas mane šiltnamy žemė jau atšilusi. Pajungė vyras vandenį, viską sulaisčiau nuo dūšios.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 16, 19:02)
nežinau, kiek realiai tos prasmės yra, bet pasėjau vakar ridikėlių pakelį ir sudygusias salotas išsodinau. Uždengiau agro keliais sluoksniais. Žiūrėsim, kaip ten jiems seksis. Salotas šiandien tikrinau - gyvos dar  smile.gif

Pas mane šiltnamy žemė jau atšilusi. Pajungė vyras vandenį, viską sulaisčiau nuo dūšios.

aš irgi šiandien salotas ir ridikėlius šiltnamyje pasėjau... mastau.gif
Atsakyti
Gal ir spinatus butu galima.
Bet man kazkaip su jais nesekmingai vis, ar tai veisle netinkama, ar kas, bet vos tik issibegeja augt, labai greit suzydi. O tokie turbut jau nebelabai valgomi?
Atsakyti
QUOTE(Popsi @ 2014 02 16, 17:25)
Sveikos darzininkes, o gal yra jau prasmes kazka i siltnami seti?

aš žiūrėčiau į savo šiltnamio žemę-ar įšilusi. Pas mane jau hiacintai šiltnamyje lenda bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Popsi @ 2014 02 16, 18:24)
O tokie turbut jau nebelabai valgomi?

valgyt galima smile.gif , bet jau tokie man neskanūs.
Atsakyti
aš serenčius vakar pabarsčiau 4u.gif
Atsakyti