Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 24 tema.

Turiu miniatiūrinį lapkotinio saliero kilpelių mišką (pasėtas 02.12 į dežutę) thumbup.gif
Atsakyti
Mano gumbiniai salierai dar tyli ax.gif

Oras, tai nesuprasi - ar ruduo, ar pavasaris g.gif biggrin.gif Galvele kvarksina tokie orai, bet stengiuosi laikytis dar kazko nepasejus. Rankos niezti svogunus seti, bet dar pora savaiciu lauksiu...
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 17, 15:20)
Rankos niezti svogunus seti, bet dar pora savaiciu lauksiu...

ai, jau sėsiu didžiuosius, nebelauksiu
Atsakyti
nu ka, einu i siltnami, pasesiu dar eile ridikeliu, morku prigriebsiu, gal sugalvosiu kokia vieta jiems skirti, ka dar? Spinatu paziuresiu, ar beturiu, o bazilikus per anksti dar seti?
Dabar galvoju, tai gal morkas nebe i siltnami seti, o tiesiai darzan, jei is rudens setos nenumirsta, tai gal ir nebenumirs, salnu nebepranesa, bet aisku tom prognozem pasitiketi, saves negerbti biggrin.gif
Ai, dar apie porus paklausti norejau, jei as juos paseciau i dezute ir sudygusius isnesciau i siltnami? Gal ir durni klausimai, bet nu tikrai nezinau. Ar per salta jiems bus? g.gif O salotas seti jau daigeliais, ar irgi galima paberti seklu i siltnami. Dieve, kiek klausimu, pati susimakalvau, reikes uzsirasyti, ka kur pabarsciau, nes tikrai po men. nebeatrinksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 17, 15:22)
ai, jau sėsiu didžiuosius, nebelauksiu

Na tikrai anksti dar jiems..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 17, 16:58)
Na tikrai anksti dar jiems..

nu jo, pernai kovą sėjau smile.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Schetellige. Pirkau Suttons firmos pavasarinius svogūnėlius White Lisbon. Pasėsiu šeimynai, tegu pavasarį džiaugiasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip sodinti Pak choi ? Kisti iki "ausu" i zeme ? Jauciu, kad dar kelios dieneles ir teks juos kraustyt i siltnami. Persistengiau su ju seja , paankstinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lora111 @ 2014 02 17, 19:31)
Sveikos.  Kaip sodinti Pak choi ? Kisti iki "ausu" i zeme ?

Aš jų niekada dežutėse nedaiginu, sėju tiesiai į daržą. Bet jei persodinate- žemėmis reikia užberti tik šaknį, išorinių lapelių pagrindas (kur tvirtinas prie augalo) ir tuo labiau viduriukas turi būti virš paviršiaus, nes priešingu atveju pradeda pūti...
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 17, 18:37)
Aš jų niekada dežutėse nedaiginu, sėju tiesiai į daržą. Bet jei persodinate- žemėmis reikia užberti tik šaknį, išorinių lapelių pagrindas (kur tvirtinas prie augalo) ir tuo labiau viduriukas turi būti virš paviršiaus, nes priešingu atveju pradeda pūti...

Aciu.
Sumaisiau pokelius, o kai jau buvo uzberti zememis, tada pastebejau ka cia suberiau. Dabar nebera kas daryti.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 17, 16:33)
Ai, dar apie porus paklausti norejau, jei as juos paseciau i dezute ir sudygusius isnesciau i siltnami?  Ar per salta jiems bus?  g.gif O salotas seti jau daigeliais, ar irgi galima paberti seklu i siltnami.

Aš pernai taip ir dariau-sudygo namie ir ištempiau į šiltnamį.Uždengiau agro keliais sluoksniais, kaip tuneliuką tokį padariau.Nesušalo biggrin.gif O salotas tiesiai dirvon pabėriau,uždengiau ir vsio.
Saintlina,nepamiršk riktelt,kada mes svogūnus ir porus sėjam.Kopūstus irgi biggrin.gif Man pernai pats tas laikas buvo,bet nepamenu kada schmoll.gif . Nu,ir žiema kitokia buvo...
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 02 16, 20:17)
Labas gal kas augino zemuoginius spinatus, kokia dalis ju valgoma ir ar skanu?

Aš auginau kažkada, nepatiko man jie, geriau paprasti , bet dėl skonio draugų nėra biggrin.gif
Atsakyti