Turiu miniatiūrinį lapkotinio saliero kilpelių mišką (pasėtas 02.12 į dežutę)

Mano gumbiniai salierai dar tyli
Oras, tai nesuprasi - ar ruduo, ar pavasaris
Galvele kvarksina tokie orai, bet stengiuosi laikytis dar kazko nepasejus. Rankos niezti svogunus seti, bet dar pora savaiciu lauksiu...

Oras, tai nesuprasi - ar ruduo, ar pavasaris

QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 17, 15:20)
Rankos niezti svogunus seti, bet dar pora savaiciu lauksiu...
ai, jau sėsiu didžiuosius, nebelauksiu
nu ka, einu i siltnami, pasesiu dar eile ridikeliu, morku prigriebsiu, gal sugalvosiu kokia vieta jiems skirti, ka dar? Spinatu paziuresiu, ar beturiu, o bazilikus per anksti dar seti?
Dabar galvoju, tai gal morkas nebe i siltnami seti, o tiesiai darzan, jei is rudens setos nenumirsta, tai gal ir nebenumirs, salnu nebepranesa, bet aisku tom prognozem pasitiketi, saves negerbti
Ai, dar apie porus paklausti norejau, jei as juos paseciau i dezute ir sudygusius isnesciau i siltnami? Gal ir durni klausimai, bet nu tikrai nezinau. Ar per salta jiems bus?
O salotas seti jau daigeliais, ar irgi galima paberti seklu i siltnami. Dieve, kiek klausimu, pati susimakalvau, reikes uzsirasyti, ka kur pabarsciau, nes tikrai po men. nebeatrinksiu
Dabar galvoju, tai gal morkas nebe i siltnami seti, o tiesiai darzan, jei is rudens setos nenumirsta, tai gal ir nebenumirs, salnu nebepranesa, bet aisku tom prognozem pasitiketi, saves negerbti

Ai, dar apie porus paklausti norejau, jei as juos paseciau i dezute ir sudygusius isnesciau i siltnami? Gal ir durni klausimai, bet nu tikrai nezinau. Ar per salta jiems bus?

QUOTE(Paladė @ 2014 02 17, 15:22)
ai, jau sėsiu didžiuosius, nebelauksiu
Na tikrai anksti dar jiems..
QUOTE(saintlina @ 2014 02 17, 16:58)
Na tikrai anksti dar jiems..
nu jo, pernai kovą sėjau

Buvau šiandien Schetellige. Pirkau Suttons firmos pavasarinius svogūnėlius White Lisbon. Pasėsiu šeimynai, tegu pavasarį džiaugiasi

QUOTE(lora111 @ 2014 02 17, 19:31)
Sveikos. Kaip sodinti Pak choi ? Kisti iki "ausu" i zeme ?
Aš jų niekada dežutėse nedaiginu, sėju tiesiai į daržą. Bet jei persodinate- žemėmis reikia užberti tik šaknį, išorinių lapelių pagrindas (kur tvirtinas prie augalo) ir tuo labiau viduriukas turi būti virš paviršiaus, nes priešingu atveju pradeda pūti...
QUOTE(yerena @ 2014 02 17, 18:37)
Aš jų niekada dežutėse nedaiginu, sėju tiesiai į daržą. Bet jei persodinate- žemėmis reikia užberti tik šaknį, išorinių lapelių pagrindas (kur tvirtinas prie augalo) ir tuo labiau viduriukas turi būti virš paviršiaus, nes priešingu atveju pradeda pūti...
Aciu.
Sumaisiau pokelius, o kai jau buvo uzberti zememis, tada pastebejau ka cia suberiau. Dabar nebera kas daryti.
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 17, 16:33)
Ai, dar apie porus paklausti norejau, jei as juos paseciau i dezute ir sudygusius isnesciau i siltnami? Ar per salta jiems bus?
O salotas seti jau daigeliais, ar irgi galima paberti seklu i siltnami.

Aš pernai taip ir dariau-sudygo namie ir ištempiau į šiltnamį.Uždengiau agro keliais sluoksniais, kaip tuneliuką tokį padariau.Nesušalo

Saintlina,nepamiršk riktelt,kada mes svogūnus ir porus sėjam.Kopūstus irgi

QUOTE(Sebile @ 2014 02 16, 20:17)
Labas gal kas augino zemuoginius spinatus, kokia dalis ju valgoma ir ar skanu?
Aš auginau kažkada, nepatiko man jie, geriau paprasti , bet dėl skonio draugų nėra