Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 24 tema.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 02 03, 11:15)
Taigi Maximoje visokių yra. Saują pasilieki sodinimui, kitas suvalgai smile.gif

Na, matai, ot kvaila galva doh.gif , net nepagalvojau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
gavau sėklas iš BS. Įdėjo ir man tų morkų Mokum dovanų smile.gif
O jau paprikų sėklom kokia turtinga tapau.. negana to, kad per žioplumą du pakelius Tambora paėmiau, tai dar Whitney dovanų įdėjo. O taip džiaugiausi pernai, kad pagaliau paskutines iš pakiuko susėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 vasario 2014 - 09:59
QUOTE(saintlina @ 2014 02 04, 10:59)
O taip džiaugiausi pernai, kad pagaliau paskutines iš pakiuko susėjau  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mokum ir man teks paragauti lotuliukas.gif Taip pat dovanų įdėjo smile.gif
Matyt jie atsižvelgia į tai, ką perki... nes aš nemažai agurkų pirkau, tai dar vieną pakelį gavau išbandyti...
O vhitney paprikų taip pat nenoriu sėti... iki šiol kelias sėklas turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 vasario 2014 - 10:13
aš agurkų irgi daug pirkau, bet papildomai negavau. Gavau kopūstų, morkų ir paprikų smile.gif
Atsakyti
Aš paprikų visai neėmiau, tai man ir nedėjo biggrin.gif
O kokius kopūstus įdėjo? Ką reklamuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 vasario 2014 - 10:17
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 04, 10:14)
O kokius kopūstus įdėjo? Ką reklamuoja?

matyt, ne reklamuoja, o susikaupusius dalina - smailiagūžius Caramba biggrin.gif Jie tikrai ne naujiena smile.gif
Atsakyti
aa, šiuos aš pati pasiėmiau. ax.gif
Man gaila, kad pas juos jau treti metai kaliaropių nėra unsure.gif Tai šiemet ir nesėsiu... gal kitąmet atsiras?
Atsakyti
O kopūstus i lauką daigams sėjat ar į šiltnamį? Aš pernai į lauką buvau pasėjus, tai mažoki iki išsodinimo buvo, ir galvas tik rugpjūčio galė pradėjo sukt. Gal susivėlinau su sėja g.gif . Kada jūs sėjat?
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 02 04, 10:45)
O kopūstus i lauką daigams sėjat ar į šiltnamį? Aš pernai į lauką buvau pasėjus, tai mažoki iki išsodinimo buvo, ir galvas tik rugpjūčio galė pradėjo sukt. Gal susivėlinau su sėja  g.gif . Kada jūs sėjat?

Skaiciau, kad kopustams durpine zeme nelabai patinka. Tuo pernai pati isitikinau, siemet sesiu i siltnami mazdaug kovo antroje puseje, jei salygos bus tam palankios.
Atsakyti
Pas mane darže ne durpė, bet sėjau balandžio gal apie 10 d., nebeprisimenu. Užtat šiemet viską rašaus. Старость не радость, taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 02 04, 10:51)
Skaiciau, kad kopustams durpine zeme nelabai patinka. Tuo pernai pati isitikinau,

o kas jiems ne taip buvo?
Pas mane visas daržas juoda durpė. Kopūstus į šiltnamį sėju, bet žemės vistiek iš daržo atsinešu. Viskas puikiai auga.
Papildyta:
QUOTE(*Inga:) @ 2014 02 04, 10:59)
sėjau balandžio gal apie 10 d., nebeprisimenu. Užtat šiemet viską rašaus. Старость не радость, taip sakant  biggrin.gif

aš labai retai užsirašau, ką kada sėju, užtat niekad negaliu tiksliau pasakyt biggrin.gif Bet tikrai ne anksčiau balandžio kopūstus sėju, spėja užaugt puikiausiai.
Atsakyti